Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tabi herseyden önce sağlıklı olması ama 1kizim var sikdi 2.dusunuyrz inşallah gönlünden geçen bitanede oğlum olması inşallah Allah'ım nasip ederse oyuzden arkadaşlar soruyrm tecrübeli olanlar vardır aramızda

Peki tek ilişkimi yoksa gün aşırı mi acaba kizlar erkek bebek icin
Canim hiiic riske atma adet bitimi basla testlere
Pik olup acilmaya baslayinca tek iliski olsun
Oncesinde git bi doktora mantar,yara, enfeksiyon falan var mi diye baktir.
Ph i olctur. 7.5 uzeri en uygun olan
Ph dusukse yukselt
Bolca duani et olur Allah in izniyle

Cnm benim mantar enfeksiyon yara hiç biri yok çok şükür geçen hafta yaptrdum adet olmadan önce bütün testleri kontrolleri herşey temizdi öyleyse dediğini yapıyım ben

Sen internetten siparis ver canim
Sabah 8 de kalk ilk idrari yap. 1 bardak su ic 11 de test yaparsin. 3 damla damlaticaksin.
Yapinca atarsin buraya yardimci oluruz insAllah
Tavsiye ettiğiniz bı mrka varmı cnm. 8de yapip sonramı su icicem cnm bidaha 11e kadar bişe yaomicm yemicem yani doğrumu anladım

Tavsiye ettiğiniz bı mrka varmı cnm. 8de yapip sonramı su icicem cnm bidaha 11e kadar bişe yaomicm yemicem yani doğrumu anladım
Laboquik yada yesil renk olan innovita alabilirsin
Evet idrarini yap 1 bardak su ic sonra saat 11 e kadar sivi hic bisey tuketme ve uyuma. Yemek yiyebilirsin ama sivi yasak

Laboquik yada yesil renk olan innovita alabilirsin
Evet idrarini yap 1 bardak su ic sonra saat 11 e kadar sivi hic bisey tuketme ve uyuma. Yemek yiyebilirsin ama sivi yasak
Anladım cnm tmm ben yapınca burdan atarım yaridmci olursunuz bana çok sağolun valla ya şimdi vericem siparişi.yine sizlere sorarimm burdan bişey takılan olursa kafama

Peki tek ilişkimi yoksa gün aşırı mi acaba kizlar erkek bebek icin
Yok gün aşırı kesinlikle yapma canim. Ben kızlarima öyle kaldım hep. Yumurtlama günü tek ilişkiyi şiddetle tavsiye ederim. Ve bende öyle uygulayacağım ınş. Öncesinde de cinsel perhiz tabi

Yok gün aşırı kesinlikle yapma canim. Ben kızlarima öyle kaldım hep. Yumurtlama günü tek ilişkiyi şiddetle tavsiye ederim. Ve bende öyle uygulayacağım ınş. Öncesinde de cinsel perhiz tabi
Heee anladım kuzum.seni dinlicem Rabbim inşallah istediklerimizi nasip etsin bize de cinsel perhiz nedir Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…