- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.801
Canim hiiic riske atma adet bitimi basla testlerePeki tek ilişkimi yoksa gün aşırı mi acaba kizlar erkek bebek icin
Ovulasyon testi nasıl yapılıyor ben hiç yapmadm amaSana bi öneri o zaman canım adetin bittigi gün ovulasyon testi yap gün boyu pik görürsen deneme yap, yoksa yapma riske atma
Sen internetten siparis ver canimOvulasyon testi nasıl yapılıyor ben hiç yapmadm ama
Cnm benim mantar enfeksiyon yara hiç biri yok çok şükür geçen hafta yaptrdum adet olmadan önce bütün testleri kontrolleri herşey temizdi öyleyse dediğini yapıyım benCanim hiiic riske atma adet bitimi basla testlere
Pik olup acilmaya baslayinca tek iliski olsun
Oncesinde git bi doktora mantar,yara, enfeksiyon falan var mi diye baktir.
Ph i olctur. 7.5 uzeri en uygun olan
Ph dusukse yukselt
Bolca duani et olur Allah in izniyle
Tavsiye ettiğiniz bı mrka varmı cnm. 8de yapip sonramı su icicem cnm bidaha 11e kadar bişe yaomicm yemicem yani doğrumu anladımSen internetten siparis ver canim
Sabah 8 de kalk ilk idrari yap. 1 bardak su ic 11 de test yaparsin. 3 damla damlaticaksin.
Yapinca atarsin buraya yardimci oluruz insAllah
Laboquik yada yesil renk olan innovita alabilirsinTavsiye ettiğiniz bı mrka varmı cnm. 8de yapip sonramı su icicem cnm bidaha 11e kadar bişe yaomicm yemicem yani doğrumu anladım
Anladım cnm tmm ben yapınca burdan atarım yaridmci olursunuz bana çok sağolun valla ya şimdi vericem siparişi.yine sizlere sorarimm burdan bişey takılan olursa kafamaLaboquik yada yesil renk olan innovita alabilirsin
Evet idrarini yap 1 bardak su ic sonra saat 11 e kadar sivi hic bisey tuketme ve uyuma. Yemek yiyebilirsin ama sivi yasak
Tamam canimAnladım cnm tmm ben yapınca burdan atarım yaridmci olursunuz bana çok sağolun valla ya şimdi vericem siparişi.yine sizlere sorarimm burdan bişey takılan olursa kafama
Teşekkürler canımTamam canim
Yardimci oluruz Allah in izniyle
Rica ederimTeşekkürler canım
Kaç haftalık kalp atışı için nezaman gideceksinEki Görüntüle 2595252 kızlar keseden anlayan var mı cinsiyet için
Daha once kullanmadiysan bu ay deneme yapma, bu ay siparis ver testle vucudunu taniOvulasyon testi nasıl yapılıyor ben hiç yapmadm ama
Hmmm anladım cnm öyle yapiyim öyleyse yine burdan atarım size bilgi verirsinizDaha once kullanmadiysan bu ay deneme yapma, bu ay siparis ver testle vucudunu tani
Kesinlikle canımBir daha gitmiyecem doktora vallahi testle takip en iyisi. Regl bittikten sonra test yapıyoruz hiçte öyle yerli yersiz kolaylaştığını gormedim. Bişey var ki bu hormon yükseliyor
Yok gün aşırı kesinlikle yapma canim. Ben kızlarima öyle kaldım hep. Yumurtlama günü tek ilişkiyi şiddetle tavsiye ederim. Ve bende öyle uygulayacağım ınş. Öncesinde de cinsel perhiz tabiPeki tek ilişkimi yoksa gün aşırı mi acaba kizlar erkek bebek icin
Heee anladım kuzum.seni dinlicem Rabbim inşallah istediklerimizi nasip etsin bize de cinsel perhiz nedir CnmYok gün aşırı kesinlikle yapma canim. Ben kızlarima öyle kaldım hep. Yumurtlama günü tek ilişkiyi şiddetle tavsiye ederim. Ve bende öyle uygulayacağım ınş. Öncesinde de cinsel perhiz tabi
Canım benimbdegil arkadaşımın cuma günü kalp sesini duymakmisKaç haftalık kalp atışı için nezaman gideceksin
Kalp atışını kaçıncı hafta dünyacak USG ye göre 7 galiba dimi 9. Hafta kini atın öyle bakalım kalp atışı önemli olanCanım benimbdegil arkadaşımın cuma günü kalp sesini duymakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?