- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.821
Deneme yapacak mısın cnmOlmayan yumurtam pik yaptıbenim pikim bu kadar koyulaşıyor ve çok çabuk çatliyor muhtemelen bir sonraki testte hafif açılmaya başlamış olacak Eki Görüntüle 2596154
Eşinin dinlenmiş olması canim. Yani 3 ile 5 gün arası iliski yapmaması diyelimHeee anladım kuzum.seni dinlicem Rabbim inşallah istediklerimizi nasip etsin bize de cinsel perhiz nedir Cnm
Cinsel perhiz deneme yapacağın güne kadar ilişki olmayacak 4 5 gün yaniHeee anladım kuzum.seni dinlicem Rabbim inşallah istediklerimizi nasip etsin bize de cinsel perhiz nedir Cnm
Her zaman burdayız cnmHmmm anladım cnm öyle yapiyim öyleyse yine burdan atarım size bilgi verirsiniz
Az önce test yaptım çok hafif açılma var. 3 aydır test yapıyorum çok çabuk çatliyor yumurtam Allah a emanet diyip yapicam canim. 5 gunluk perhiz var bitter çikolata ve kahve verdim eşime. Banyo sonrasi sahurumu yapıp oruca niyetlenicem 3 ayların başlangıcı malum. bu mübarek gecede rabbim hepinizinde benimde gönlümuzdekini nasip etsin insallahDeneme yapacak mısın cnm
Amin canim benim, iyi yapmissin cnm Allah gönlüne göre versin insallah, hayirli sağlıkli bi ogul tutunsun insallahAz önce test yaptım çok hafif açılma var. 3 aydır test yapıyorum çok çabuk çatliyor yumurtam Allah a emanet diyip yapicam canim. 5 gunluk perhiz var bitter çikolata ve kahve verdim eşime. Banyo sonrasi sahurumu yapıp oruca niyetlenicem 3 ayların başlangıcı malum. bu mübarek gecede rabbim hepinizinde benimde gönlümuzdekini nasip etsin insallah
Çok güzel olmuş zamanlama hayırlısı olsun insallahTestlerim bu şekilde 3. Testi ilişkiden yaklasik 4 saat sonra yaptım zamanlama güzel oldu allahın izniyle. Ama tabi tuttuysa ortadaki testten sonra iliski oldu Eki Görüntüle 2596195
Deneme yaptıysan sorun olmaz artık çay icmen, deneme öncesi içmeyi önermiyorlar ama ben hiç dikkat etmiyorum çaya iciyorumKizlar ben çok çay içiyorum çay asidik mi
ben bu topikte bayağı uzun okudum, ilk 1000li sayfalara kadar gelmiştim her mesajı okuyup. bildiğim kadarıyla testte çift çizgi gördükten sonra açılmayı beklemek gerekiyor ilişkiden önce. yani test 3. foto gibi olduktan sonra ilişki olması gerekiyor. bazı kişilerde pik durumu (koyu çift çizgi) uzun sürebiliyor çünkü. burada çatlama yakalanmış inşallah tutmuşturTestlerim bu şekilde 3. Testi ilişkiden yaklasik 4 saat sonra yaptım zamanlama güzel oldu allahın izniyle. Ama tabi tuttuysa ortadaki testten sonra iliski oldu Eki Görüntüle 2596195
Deneme yaptim5 gün oldu ama tutmadı hissediyorumDeneme yaptıysan sorun olmaz artık çay icmen, deneme öncesi içmeyi önermiyorlar ama ben hiç dikkat etmiyorum çaya iciyorum
Hayırlısı olsun inşallah tutmadıysa bi dahakine denersinDeneme yaptim5 gün oldu ama tutmadı hissediyorum
Canım ben daha önceden de takip yaptığım için testimin ne zaman açılacağını az çok tahmin ediyordum. O yüzden deniyor ya bir iki ay vücudunuzu tanıyın diye❤ ben bir de çok fazla ovulasyon testi gördüğüm için çok hafif siliklesmeyi anlıyorum dikkatli bakılırsa çok hafif açılma var testimde. Rabbim herkesin gönlündeki nasip etsin.ben bu topikte bayağı uzun okudum, ilk 1000li sayfalara kadar gelmiştim her mesajı okuyup. bildiğim kadarıyla testte çift çizgi gördükten sonra açılmayı beklemek gerekiyor ilişkiden önce. yani test 3. foto gibi olduktan sonra ilişki olması gerekiyor. bazı kişilerde pik durumu (koyu çift çizgi) uzun sürebiliyor çünkü. burada çatlama yakalanmış inşallah tutmuşturama yeni deneyecek arkadaşlar pik görünce hemen deneme yapmasınlar, nacizane fikrim
Canım bazen kimyasal gebelikte olabiliyor bircok kadın bu durumu yaşarmış habersiz. Bir iki gün gecikmeyle adet olunur. Kısmet değilmiş .bende burdaki çoğu arkadasta uğraşıyoruz. Nasip olur inşallahGününde olurdum hep niye bu kadar gecikti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?