Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2 çocuğumda bu kadar geç hamile kalmadım acaba yumurtlama zamanında hamıle kalmak mızor olan kızlar ben anlayamadım
Aslında hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu gunde deneme oluyor ama nasil oluyorsa tutmuyor canım anlayamadım. Benim yum günü denemeyle bir oğlum var onda ilk denemede kaldım.. ama bu defa iki üç aydır deniyorum ama tutmadı henuz

Merhba hanımlar benımde üc kızım var oğlum olmasını cok istiyorum. Acaba bu ovulosyon testı kullanıp iyi sonuc alan varmı

Yok canım hicbir sey kullanmadım seyrek ilişki oldu benim böyle yumurtlama günü felan pek bilmiyordum sen ovulosyon testı ılemı yaptın

Yok canım hicbir sey kullanmadım seyrek ilişki oldu benim böyle yumurtlama günü felan pek bilmiyordum sen ovulosyon testı ılemı yaptın
Yok canim benimde hep tesadüf bilseydim bende kiz bebis icin yapardim denemeler ama 3. oglumda adetimin bittigi aksami kaldim sanirim o zamanda adet sonrasi yumurta atiklari olabiliyormus canim

Peki bir şey sormak istiyorum silikleştiğinde uzatan şeffaf akıntınız bitmiş mi oluyor yani kesiliyor mu? Yumurtladığımızda akıntı kesiliyor mu o şeffaf olan merak ediyorum

Peki bir şey sormak istiyorum silikleştiğinde uzatan şeffaf akıntınız bitmiş mi oluyor yani kesiliyor mu? Yumurtladığımızda akıntı kesiliyor mu o şeffaf olan merak ediyorum
Canım herkeste aynimi bilmiyorum ama bende baya azaliyor. Catlamaya yakın yoğun şekilde geliyor catladigi andan itibaren hızla islaklik hissi kayboluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…