Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aslında sık ilişki kız oluyor senin demek yumurtlamaya denk gelmemiş.. adetin kaç gün sürüyor? adetinin 8 veya 9. Günü başla sabah 7 de kalk ilk idrarını yap sonra 1 su bardağı su iç 11e kadar hiç sıvı almadan idrara çıkmadan 11 de testini yap bide aynı şekilde 12 de tuvalete git 1 su bardağı su iç idrarını tut sıvı alma 4 de test yap günde iki defa yani.. koyulaşmaya başladığı gün atarsın testini buraya yardımcı oluruz 2-3 saatte bir test yaparsın.. pil süreni biliyor musun? Kısa sürenler pikken bide slikleşmeye başlayınca deneme yapıyorlar bazıları da silikleşince tek deneme yapıyorlar. Gönlüne göre olsun canım inş

Karbonat 5 mg paketler var ya ondan 1-1.5 litreye döküp içiyorsun

Saol canım ovülosyonla erkek bebegı olana sahit oldunmu yada senin cevrendekilerin oldumu yanı adetım düzenli sıkıntım yok yani

Nisan Mayıs Eylül aylarında canım
Kesin emin misin aylardan canım
Var mı gerçekten ilgisi canım? Siz öyle ayları pas geçiyormusunuz
Evet canım ben kendi adıma inanıyorum ilgisi olduguna
Sabah 7 gibi ilk idrarını yapıyorsun 1 bardak su içip 10 11 arası test yapıyorsun canım bu arada uyuma ve wc ye gitmek yok..

Testin koyulastıkca test sayısını artırırsın her testten sonra yarım bardak 1 bardak su içmen ve test zamanına kadar wc ye gitmemen gerek (en az 3,4 saat)

1 litre suya 1 tatlı kaşığı eczaneden alacağın İngiliz sodasını koyup içerek vucudunu alkali hale getirebilirsin, eşinde ph ı 8 in üstünde su içerse cok iyi olur...

En az 3 ay vucudunu test yaparak tanımalısın, kacıncı gun pik yapıyor, kac saat pik kalıyor, ne zaman catlıyor, akıntı agrı durumun nasıl oluyor bunları bilmen gerekiyor...

En az 3 ay boyunca sut ve sut ürünleri tuketmemen, asidik beslenmemen gerekiyor, et, muz, soda, kurukayısı, tuz, turk kahvesi, domates vb. gıdalara agırlık vermen gerekiyor, eşinde aynı sekilde beslenmeli, eşine keçi boynuzu özü kabak çekirdeği gibi şeyler de yedirsen cok iyi olur..

Yumurtalıklarını kontrol ettirip enfeksiyon, yara mantar gibi seyler varsa tedavi ettirip fitil kullanmalısın..

Test ve doktor takibi ile yumurtlamadan 3-4 saat önce ve/veya 3,4 saat içinde olan derin birliktelik ile hamile kalmaya çalışmalısın

Ve tabiki en önemlisi dualar bi kac sayfa önce mimiraculum arkadasımız benim okumus oldugum listeyi paylastı canım onları da okursan cok güzel olur
İdare ediyorum canim. Enfeksiyonla basım dertte Allah beterinden korusun ama sancılar bazen dayanılmaz oluyo sürekli hastane serum falan geçsin diye bekliyorum.
Cok gecmiş olsun canım kac haftalık oldun

Saolasin zeyno 12.haftadayim

Saol canım cok net anlatmıssın hersey tamam da eşim yemez keci boynuzu felan buarada sen uyguladın mı sonuc aldın mı yada dedıgını yapıp sonuc alan oldumu tabı ilk rabbım ne derse o herseye de sebebi vesile vardır buarda ne olur dualar a beni katın ben de sizi kızlar cok istiyorum üc prenses kızım var birtane oglum olsun cok istyorum

Evet canım benm oglum oldu bu şekilde deneyipte olan cok arkadasımız var. Dualarına sarıldıktan sonra neden olmasın

Maşallah Rabbim sana bagişlasın bizede nasıp Etsın uglulacayam hiç bir sey kayıp edecek degiliz birde son sorum Meryem süresi okunmalı diyorlar sen okudunmu

arlo canım tebrıkler saglıkla kucağına al rabbım kolay Doğum versın ıns cok sevındım @Bck_bsra444 senınde gözün aydın cnm arlo sen hıcbır Sekilde dıyet yapmamısmysın cnm
Hamilece Canim mesajı yeni gördüm. Canim diyet yapamadım. Ama ben kuru kayısı ve üzüm çekirdek çok tüketirim. Ama tatlı da çok yerim. Yaptığım en güzel şey siagariyi bıraktım iki yıl oldu sonra diyete başladım zayıflamak icin. Bol bol limon ve maydanoz kürü yaptım. Baya bir kilo vermiştim. Bence bunun etkisi oldu. Su pH değeri yüksek olanı aldım eşime zorla biraz içirdim. Karbonatlı su az içtim. Ben kendimi yumurtlama gününde zamani tutturmaya inandırmıştım. Çünkü buradaki bütün arkadaşlar zamanı tutturdular ve bebekleri erkek. Ama gerçekten çok dua ettim Allah’ıma. Bide biz ailecek etli yemek çok yeriz. Belki bunun faydası da vardır. Ama Allah’a sığındım ve sonra buradaki arkadaşlar bana çok yardımcı oldular. İnan olacak diye. İnsallah allah sana da nasip etsin canim sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek. Ayrıca dileğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…