- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.941
Aslında sık ilişki kız oluyor senin demek yumurtlamaya denk gelmemiş.. adetin kaç gün sürüyor? adetinin 8 veya 9. Günü başla sabah 7 de kalk ilk idrarını yap sonra 1 su bardağı su iç 11e kadar hiç sıvı almadan idrara çıkmadan 11 de testini yap bide aynı şekilde 12 de tuvalete git 1 su bardağı su iç idrarını tut sıvı alma 4 de test yap günde iki defa yani.. koyulaşmaya başladığı gün atarsın testini buraya yardımcı oluruz 2-3 saatte bir test yaparsın.. pil süreni biliyor musun? Kısa sürenler pikken bide slikleşmeye başlayınca deneme yapıyorlar bazıları da silikleşince tek deneme yapıyorlar. Gönlüne göre olsun canım inşBence ayla alakası yok seyrek ilişkiydi benım hep yumurtlama felan pek bılmıyordum acıkcası bir yumurta takıbınde sıvı tüketimi nasıl olacak arkadaşlar karbonat felanda var galiba yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi
Karbonat 5 mg paketler var ya ondan 1-1.5 litreye döküp içiyorsunBence ayla alakası yok seyrek ilişkiydi benım hep yumurtlama felan pek bılmıyordum acıkcası bir yumurta takıbınde sıvı tüketimi nasıl olacak arkadaşlar karbonat felanda var galiba yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi
İdare ediyorum canim. Enfeksiyonla basım dertte Allah beterinden korusun ama sancılar bazen dayanılmaz oluyo sürekli hastane serum falan geçsin diye bekliyorum.Canım bu mesajını yeni gördüm. Nasılsın
1 2 ayda kendini tanıyamazsın 4 ay tavsiye akintini da takip et bu süreçte süt ve süt ürünleri kullanma vücudunu alkali yaparsınPik süremi felan hi birini bilmiyorum bir iki ay önce test alır yaparım ne kadar sürüyor bakarım
En az 6 hafta cnmYogurt ve süt cok tüketiyorum hic yememiyecem öyle mı kac ay yememem gerekıyor
Kesin emin misin aylardan canımNisan Mayıs Eylül aylarında canım
Evet canım ben kendi adıma inanıyorum ilgisi oldugunaVar mı gerçekten ilgisi canım? Siz öyle ayları pas geçiyormusunuz
Sabah 7 gibi ilk idrarını yapıyorsun 1 bardak su içip 10 11 arası test yapıyorsun canım bu arada uyuma ve wc ye gitmek yok..Bence ayla alakası yok seyrek ilişkiydi benım hep yumurtlama felan pek bılmıyordum acıkcası bir yumurta takıbınde sıvı tüketimi nasıl olacak arkadaşlar karbonat felanda var galiba yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi
Cok gecmiş olsun canım kac haftalık oldunİdare ediyorum canim. Enfeksiyonla basım dertte Allah beterinden korusun ama sancılar bazen dayanılmaz oluyo sürekli hastane serum falan geçsin diye bekliyorum.
Saolasin zeyno 12.haftadayimKesin emin misin aylardan canım
Evet canım ben kendi adıma inanıyorum ilgisi olduguna
Sabah 7 gibi ilk idrarını yapıyorsun 1 bardak su içip 10 11 arası test yapıyorsun canım bu arada uyuma ve wc ye gitmek yok..
Testin koyulastıkca test sayısını artırırsın her testten sonra yarım bardak 1 bardak su içmen ve test zamanına kadar wc ye gitmemen gerek (en az 3,4 saat)
1 litre suya 1 tatlı kaşığı eczaneden alacağın İngiliz sodasını koyup içerek vucudunu alkali hale getirebilirsin, eşinde ph ı 8 in üstünde su içerse cok iyi olur...
En az 3 ay vucudunu test yaparak tanımalısın, kacıncı gun pik yapıyor, kac saat pik kalıyor, ne zaman catlıyor, akıntı agrı durumun nasıl oluyor bunları bilmen gerekiyor...
En az 3 ay boyunca sut ve sut ürünleri tuketmemen, asidik beslenmemen gerekiyor, et, muz, soda, kurukayısı, tuz, turk kahvesi, domates vb. gıdalara agırlık vermen gerekiyor, eşinde aynı sekilde beslenmeli, eşine keçi boynuzu özü kabak çekirdeği gibi şeyler de yedirsen cok iyi olur..
Yumurtalıklarını kontrol ettirip enfeksiyon, yara mantar gibi seyler varsa tedavi ettirip fitil kullanmalısın..
Test ve doktor takibi ile yumurtlamadan 3-4 saat önce ve/veya 3,4 saat içinde olan derin birliktelik ile hamile kalmaya çalışmalısın
Ve tabiki en önemlisi dualar bi kac sayfa önce mimiraculum arkadasımız benim okumus oldugum listeyi paylastı canım onları da okursan cok güzel olur
Cok gecmiş olsun canım kac haftalık oldun
MaşallahSaolasin zeyno 12.haftadayim
Hayır yapmadı haftaya gidicem belki bakarMaşallahCinsiyete yorum yaptı mı doktor canım
İnşallah gönlünden geçeni duyarsın Saglıkla hayırlısıylaHayır yapmadı haftaya gidicem belki bakar
Evet canım benm oglum oldu bu şekilde deneyipte olan cok arkadasımız var. Dualarına sarıldıktan sonra neden olmasınSaol canım cok net anlatmıssın hersey tamam da eşim yemez keci boynuzu felan buarada sen uyguladın mı sonuc aldın mı yada dedıgını yapıp sonuc alan oldumu tabı ilk rabbım ne derse o herseye de sebebi vesile vardır buarda ne olur dualar a beni katın ben de sizi kızlar cok istiyorum üc prenses kızım var birtane oglum olsun cok istyorum
Yine gördüm sorun degıl zaten bir yaş ne ki!!! Sen nasılsın ne yaptın? Deneme oldu mu? Allah insallah senin de gönlüne göre versin canımPardon
Cnm yumurtlamaya 1 hafta var inşallah herşey yolunda gider bakalımYine gördüm sorun degıl zaten bir yaş ne ki!!! Sen nasılsın ne yaptın? Deneme oldu mu? Allah insallah senin de gönlüne göre versin canım
arlo canım tebrıkler saglıkla kucağına al rabbım kolay Doğum versın ıns cok sevındım @Bck_bsra444 senınde gözün aydın cnm arlo sen hıcbır Sekilde dıyet yapmamısmysın cnm
İnsallah allah gönlüne göre versin canım insallah. Gidecek ben eminim bundanCnm yumurtlamaya 1 hafta var inşallah herşey yolunda gider bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?