Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya saol cnm sizin dualarınızla olacak inşallah Allah razı olsun cnm
İnsallah olacak. Ve gerçekten bu grubun Uğur’u var inandım buna. Ben çok karamsardım hep sizler bana dediniz olacak olacak. İnsallah sen ve diğer bütün arkadaşlar allah size nasip etsin amin

çok sevindim adınıza
hepimiz için hayırlısı olsun, gönlümüze göre olsun
ilk haftalarda ara ara adet sancısına benzer sancılar yaşayan oldu mu? doktora sordum, dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi

çok sevindim adınıza
hepimiz için hayırlısı olsun, gönlümüze göre olsun
ilk haftalarda ara ara adet sancısına benzer sancılar yaşayan oldu mu? doktora sordum, dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi
Canim ben çok dua ediyorum hepinize. İnsallah allah size de nasip etsin. Sen testlerini buraya at arkadaşlar gerçekten kalpten o kadar çok cömertler ki yardımcı olurlar. Artık bende biraz anlıyorum ama arkadaşlar daha çok iyiler sana kesinlikle yardımcı olurlar. Burada hemen hemen bütün deneyen arkadaşların bebekleri erkek oldu. Allah sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin

Canım benim çok.sagol valla gercekten inş bu ay tutmuşsa erkek olmasını diliyorum Allah'tan olmassa öyle yapicam yardimci oluyorlar hep sagolsunlar.aminn inş Allah heoimizie gönlümüzdekini versin bat 31 Mart beklemedeyim şuan cnm

İnşallah canım dilin dua olsun derler bızde

Kuru kayısınjn ne gıbı etkısı var acb cnm

Allah bağışlasın canım.
Neden pikken denedin canım? Genelde pikten sonra hafif silinme olunca denenmesi öneriliyor . Özel bir sebebi var mı? Ben de bu ay kısmetse deneme yapıcam.

Kardesim hadis ravisiz olur mu? Hadisi kim rivayet etmis sahih mi boyle bir sey soylenmis mi emin olmadan kulaktan dolma bilgilerle neden yaziyorsunuz? Cahil cahil isler yapmayin.... Bi de insanlar begenmis....

Kardesim hadis ravisiz olur mu? Hadisi kim rivayet etmis sahih mi boyle bir sey soylenmis mi emin olmadan kulaktan dolma bilgilerle neden yaziyorsunuz? Cahil cahil isler yapmayin.... Bi de insanlar begenmis....
Banlanmamam lazım Banlanmamam lazımmmmmmmmmmmmmmm

Banlanmamam lazım Banlanmamam lazımmmmmmmmmmmmmmm

Ne sacmaliyorsun Allah askina yanlis bir sey mi dedim sahihse bu hadis, kaynak getirsin cunku ben bulamadim... Kutubi Sitteden onayli sahih kaynak Getirirse yazi sahibinden ozur dileyecegim ha getiremezse senin gibi cahil insnlar kulaktan dolma bilgilerle Allah Rasulune iftira atmis oluyor

Mune lütfen yetiş cevap bile vermek istemiyorum. Benim bu hafta Banlanmamam lazım lütfennnnnnnnn

Allah bağışlasın canım.
Neden pikken denedin canım? Genelde pikten sonra hafif silinme olunca denenmesi öneriliyor . Özel bir sebebi var mı? Ben de bu ay kısmetse deneme yapıcam.
Canim ben 37 yaşındayım. Ben hep pikten sonra eşitlenince deneme yaptım ama bir turlu hamile kalmadım. Bunda ultra pik olduktan sonra deneme yaptım. Ama arkadaşlar demişti 8 saat olmalı. Yanı 8 saat sonra çatladı. Genç arkadaşlar daha çabuk hamile kalabiliyor ama 35 sonra gerçekten çok zor hamile kalmak. Buradaki arkadaşlar biliyorlar bende epey bir zaman oldum buradayım. İnsallah sana da nasip etsin canim. Buradaki arkadaşlara testlerini at bence onların görüşlerini de al.

O hakaretlerini kendine sakla cahil falan noluyor hayırdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…