- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.961
Ya saol cnm sizin dualarınızla olacak inşallahİnsallah allah gönlüne göre versin canım insallah. Gidecek ben eminim bundan
Amin insallahAy cnm ağzın bal yesin ya çok saol Allah razı olsun. Rabbim sağsağlim oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallahbizede o günleri görmeyi nasip etsin
İnsallah olacak. Ve gerçekten bu grubun Uğur’u var inandım buna. Ben çok karamsardım hep sizler bana dediniz olacak olacak. İnsallah sen ve diğer bütün arkadaşlar allah size nasip etsin aminYa saol cnm sizin dualarınızla olacak inşallahAllah razı olsun cnm
çok sevindim adınızaHamilece Canim mesajı yeni gördüm. Canim diyet yapamadım. Ama ben kuru kayısı ve üzüm çekirdek çok tüketirim. Ama tatlı da çok yerim. Yaptığım en güzel şey siagariyi bıraktım iki yıl oldu sonra diyete başladım zayıflamak icin. Bol bol limon ve maydanoz kürü yaptım. Baya bir kilo vermiştim. Bence bunun etkisi oldu. Su pH değeri yüksek olanı aldım eşime zorla biraz içirdim. Karbonatlı su az içtim. Ben kendimi yumurtlama gününde zamani tutturmaya inandırmıştım. Çünkü buradaki bütün arkadaşlar zamanı tutturdular ve bebekleri erkek. Ama gerçekten çok dua ettim Allah’ıma. Bide biz ailecek etli yemek çok yeriz. Belki bunun faydası da vardır. Ama Allah’a sığındım ve sonra buradaki arkadaşlar bana çok yardımcı oldular. İnan olacak diye. İnsallah allah sana da nasip etsin canim sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek. Ayrıca dileğin için teşekkür ederim
Aminn amin inşallah cnmİnsallah olacak. Ve gerçekten bu grubun Uğur’u var inandım buna. Ben çok karamsardım hep sizler bana dediniz olacak olacak. İnsallah sen ve diğer bütün arkadaşlar allah size nasip etsin amin
çok sevindim adınıza
hepimiz için hayırlısı olsun, gönlümüze göre olsun
ilk haftalarda ara ara adet sancısına benzer sancılar yaşayan oldu mu? doktora sordum, dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi
Canim ben çok dua ediyorum hepinize. İnsallah allah size de nasip etsin. Sen testlerini buraya at arkadaşlar gerçekten kalpten o kadar çok cömertler ki yardımcı olurlar. Artık bende biraz anlıyorum ama arkadaşlar daha çok iyiler sana kesinlikle yardımcı olurlar. Burada hemen hemen bütün deneyen arkadaşların bebekleri erkek oldu. Allah sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsinAnladım kuzum hadi hayırlısı benimde deneme oldu ama daha ovulasyondan takip etmemistim böyle şeyler oldgunu bilmiyordum ama bu ay tutarsa inş erkek.olur tutmazsa da ovulasyon yapicam sizlere atarım burdan bana yardimci olursunuz olur mu.Aminnn canım.benim.hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et hepimize sağlıklı.hayirli erkek evlatlar nasip etsin Rabbim.aminnnnmm bu mübarek gecede inş Rabbim hepimize erkek evlatlar versin bu arada bi kizim var benim oyuzden bukadar erkek istyrm erkek bebeğe oldum olası aşırı düşkünüm inş Rabbim aratmaz da nasip eder
Canım benim çok.sagol valla gercekten inş bu ay tutmuşsa erkek olmasını diliyorum Allah'tan olmassa öyle yapicam yardimci oluyorlar hep sagolsunlar.aminn inş Allah heoimizie gönlümüzdekini versin bat 31 Mart beklemedeyim şuan cnmCanim ben çok dua ediyorum hepinize. İnsallah allah size de nasip etsin. Sen testlerini buraya at arkadaşlar gerçekten kalpten o kadar çok cömertler ki yardımcı olurlar. Artık bende biraz anlıyorum ama arkadaşlar daha çok iyiler sana kesinlikle yardımcı olurlar. Burada hemen hemen bütün deneyen arkadaşların bebekleri erkek oldu. Allah sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin
İnşallah canım dilin dua olsun derler bızdeHamilece Canim mesajı yeni gördüm. Canim diyet yapamadım. Ama ben kuru kayısı ve üzüm çekirdek çok tüketirim. Ama tatlı da çok yerim. Yaptığım en güzel şey siagariyi bıraktım iki yıl oldu sonra diyete başladım zayıflamak icin. Bol bol limon ve maydanoz kürü yaptım. Baya bir kilo vermiştim. Bence bunun etkisi oldu. Su pH değeri yüksek olanı aldım eşime zorla biraz içirdim. Karbonatlı su az içtim. Ben kendimi yumurtlama gününde zamani tutturmaya inandırmıştım. Çünkü buradaki bütün arkadaşlar zamanı tutturdular ve bebekleri erkek. Ama gerçekten çok dua ettim Allah’ıma. Bide biz ailecek etli yemek çok yeriz. Belki bunun faydası da vardır. Ama Allah’a sığındım ve sonra buradaki arkadaşlar bana çok yardımcı oldular. İnan olacak diye. İnsallah allah sana da nasip etsin canim sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek. Ayrıca dileğin için teşekkür ederim
Kuru kayısınjn ne gıbı etkısı var acb cnmHamilece Canim mesajı yeni gördüm. Canim diyet yapamadım. Ama ben kuru kayısı ve üzüm çekirdek çok tüketirim. Ama tatlı da çok yerim. Yaptığım en güzel şey siagariyi bıraktım iki yıl oldu sonra diyete başladım zayıflamak icin. Bol bol limon ve maydanoz kürü yaptım. Baya bir kilo vermiştim. Bence bunun etkisi oldu. Su pH değeri yüksek olanı aldım eşime zorla biraz içirdim. Karbonatlı su az içtim. Ben kendimi yumurtlama gününde zamani tutturmaya inandırmıştım. Çünkü buradaki bütün arkadaşlar zamanı tutturdular ve bebekleri erkek. Ama gerçekten çok dua ettim Allah’ıma. Bide biz ailecek etli yemek çok yeriz. Belki bunun faydası da vardır. Ama Allah’a sığındım ve sonra buradaki arkadaşlar bana çok yardımcı oldular. İnan olacak diye. İnsallah allah sana da nasip etsin canim sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek. Ayrıca dileğin için teşekkür ederim
Allah bağışlasın canım.Canim ben diyet yapamadım. Sadece karbonatlı su içmeye çalıştım ama en önemlisi yumurtlama günümde tek iliski ile hamile kaldım. Pikken deneme oldu ama 8 saat sonra çatladı. Yaptığım bunlar insallah allah SANa da nasip etsin
Bu ara ben de kahvenin yanına tüketiyorum. Umarım fayda ederKuru kayısınjn ne gıbı etkısı var acb cnm
Ben kahve zaten pek tüketmem erkek bebek ıcın kahve cay uzak durmak gerek dıye bılıyordumBu ara ben de kahvenin yanına tüketiyorum. Umarım fayda eder
sahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Banlanmamam lazım Banlanmamam lazımmmmmmmmmmmmmmmKardesim hadis ravisiz olur mu? Hadisi kim rivayet etmis sahih mi boyle bir sey soylenmis mi emin olmadan kulaktan dolma bilgilerle neden yaziyorsunuz? Cahil cahil isler yapmayin.... Bi de insanlar begenmis....
Banlanmamam lazım Banlanmamam lazımmmmmmmmmmmmmmm
Ne sacmaliyorsun Allah askina yanlis bir sey mi dedim sahihse bu hadis, kaynak getirsin cunku ben bulamadim... Kutubi Sitteden onayli sahih kaynak Getirirse yazi sahibinden ozur dileyecegim ha getiremezse senin gibi cahil insnlar kulaktan dolma bilgilerle Allah Rasulune iftira atmis oluyor
Canim ben 37 yaşındayım. Ben hep pikten sonra eşitlenince deneme yaptım ama bir turlu hamile kalmadım. Bunda ultra pik olduktan sonra deneme yaptım. Ama arkadaşlar demişti 8 saat olmalı. Yanı 8 saat sonra çatladı. Genç arkadaşlar daha çabuk hamile kalabiliyor ama 35 sonra gerçekten çok zor hamile kalmak. Buradaki arkadaşlar biliyorlar bende epey bir zaman oldum buradayım. İnsallah sana da nasip etsin canim. Buradaki arkadaşlara testlerini at bence onların görüşlerini de al.Allah bağışlasın canım.
Neden pikken denedin canım? Genelde pikten sonra hafif silinme olunca denenmesi öneriliyor . Özel bir sebebi var mı? Ben de bu ay kısmetse deneme yapıcam.
O hakaretlerini kendine sakla cahil falan noluyor hayırdır.Ne sacmaliyorsun Allah askina yanlis bir sey mi dedim sahihse bu hadis, kaynak getirsin cunku ben bulamadim... Kutubi Sitteden onayli sahih kaynak Getirirse yazi sahibinden ozur dileyecegim ha getiremezse senin gibi cahil insnlar kulaktan dolma bilgilerle Allah Rasulune iftira atmis oluyor
Sakin ol senin için önemli bir hafta sessiz kal lütfenMune lütfen yetiş cevap bile vermek istemiyorum. Benim bu hafta Banlanmamam lazım lütfennnnnnnnn
Mune lütfen yetiş cevap bile vermek istemiyorum. Benim bu hafta Banlanmamam lazım lütfennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?