Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Asbei sus aman duyum dur bu hafta nimlahza senın bu sayfada ne işin var canım hayırdır bırsey sormayamı geldin sataşmak mı ıstıyosun

Ben sadece hadise kaynak istedim..
Sahih bir kaynak.. Banlanmamam laziimm diye cevap verenler asil satasmak isteyenlerdir....

Bırak konuşup konuşup gitsin. Bazen cevap vermemek cevap vermekten daha iyidir. O seni tahrik etmeye çalışıyor. Bence asil cahillik budur. İnsanlari dedikleriyle yargılamak.
Aynen tahrık etmeye gelmiş buraya daha bide cahil dıyor mıllete cok biliyorsa aksını kendı ıspatlasın

Bırak konuşup konuşup gitsin. Bazen cevap vermemek cevap vermekten daha iyidir. O seni tahrik etmeye çalışıyor. Bence asil cahillik budur. İnsanlari dedikleriyle yargılamak.

Cevap verecek bilgi ve kulture sahip degilsiniz cunku.... Tahrik etmek amacim degil sadce yazilan yazinin dogrulunu teyit etmek istedim sacma cevaplar veren sizlersiniz....

Kardesim hadis ravisiz olur mu? Hadisi kim rivayet etmis sahih mi boyle bir sey soylenmis mi emin olmadan kulaktan dolma bilgilerle neden yaziyorsunuz? Cahil cahil isler yapmayin.... Bi de insanlar begenmis....
Biz cahiliz, sizde bi bitip tukenseniz keske

Ben sadece hadise kaynak istedim..
Sahih bir kaynak.. Banlanmamam laziimm diye cevap verenler asil satasmak isteyenlerdir....
San yalan yanlış geliyorsa eğer diyanet ara müftülük ara birsey yap biz cahiliz nerden geldi nereye gidiyor bilmiyoruz

Kültür ve bilgi akıyor konuşma dan

Kardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…