- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.981
Evet öyle cnm ama cidden anlamadan dinlemeden öyle dalıp laf atıyorlar..Sakin ol senin için önemli bir hafta sessiz kal lütfen
Tamam hocamCunku cevap verecek bilgi ve donanima sahip degilsin.. bilginle cevap vermek yerine banlanacak sekilde cevap vermeyi tercih etmekten korkuyorsun....
Bırak konuşup konuşup gitsin. Bazen cevap vermemek cevap vermekten daha iyidir. O seni tahrik etmeye çalışıyor. Bence asil cahillik budur. İnsanlari dedikleriyle yargılamak.Evet öyle cnm ama cidden anlamadan dinlemeden öyle dalıp laf atıyorlar..Mune
Ya kendini çok bilgili sanıyor ama istediği şeyi vermeyecem ona.Bırak konuşup konuşup gitsin. Bazen cevap vermemek cevap vermekten daha iyidir. O seni tahrik etmeye çalışıyor. Bence asil cahillik budur. İnsanlari dedikleriyle yargılamak.
Cahil cahil diye konuya girmek ne oluyor pekiBen sadece hadise kaynak istedim..
Sahih bir kaynak.. Banlanmamam laziimm diye cevap verenler asil satasmak isteyenlerdir....
Aynen tahrık etmeye gelmiş buraya daha bide cahil dıyor mıllete cok biliyorsa aksını kendı ıspatlasınBırak konuşup konuşup gitsin. Bazen cevap vermemek cevap vermekten daha iyidir. O seni tahrik etmeye çalışıyor. Bence asil cahillik budur. İnsanlari dedikleriyle yargılamak.
Bırak konuşup konuşup gitsin. Bazen cevap vermemek cevap vermekten daha iyidir. O seni tahrik etmeye çalışıyor. Bence asil cahillik budur. İnsanlari dedikleriyle yargılamak.
Biz cahiliz, sizde bi bitip tukenseniz keskeKardesim hadis ravisiz olur mu? Hadisi kim rivayet etmis sahih mi boyle bir sey soylenmis mi emin olmadan kulaktan dolma bilgilerle neden yaziyorsunuz? Cahil cahil isler yapmayin.... Bi de insanlar begenmis....
Sen aksini ispat edıyosun madem buyur sen ispatını yapCevap verecek bilgi ve kulture sahip degilsiniz cunku.... Tahrik etmek amacim degil sadce yazilan yazinin dogrulunu teyit etmek istedim sacma cevaplar veren sizlersiniz....
Cevap verecek bilgi ve kulture sahip degilsiniz cunku.... Tahrik etmek amacim degil sadce yazilan yazinin dogrulunu teyit etmek istedim sacma cevaplar veren sizlersiniz....
Cahil cahil diye konuya girmek ne oluyor peki
Demek ki begenenler arasinda sen de varsin alindigina gore.... Evet kulaktan dolma bilgilerle kaynak gosterilmeden her seye inanan insan benim icin cahildir...
Sen aksini ispat edıyosun madem buyur sen ispatını yap
Kültür ve bilgi akıyor konuşma danCevap verecek bilgi ve kulture sahip degilsiniz cunku.... Tahrik etmek amacim degil sadce yazilan yazinin dogrulunu teyit etmek istedim sacma cevaplar veren sizlersiniz....
San yalan yanlış geliyorsa eğer diyanet ara müftülük ara birsey yap biz cahiliz nerden geldi nereye gidiyor bilmiyoruzBen sadece hadise kaynak istedim..
Sahih bir kaynak.. Banlanmamam laziimm diye cevap verenler asil satasmak isteyenlerdir....
Tmm biz kafadan uydurduk bu seni ne ilgilendirir onu anlamadımBulamamis olmam zaten ispatidir... Bulan varsa sahih olduguna dair yazan kisden ozur dileyecegimi soyledim zaten
Ben yazacaktımSan yalan yanlış geliyorsa eğer diyanet ara müftülük ara birsey yap biz cahiliz nerden geldi nereye gidiyor bilmiyoruz
Kültür ve bilgi akıyor konuşma dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?