Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...
Sana tek bir sorum var bu sayfaya ne ıcın ugradın

Kardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...
Tmm da biz cahiliz neden bizimle muhatap oluyorsun. Senin gibi Bi alime yakışıyormu

[
Amin Canim y’a buna cevap vermeyelim lütfen

Cevap verecek bilgiden ve zekadan yoksunsunuz cunku aferin... Bilmiyorum dmek bile daha erdemli bir cevap, onu bile yapmadiniz... Boyle sığ cevaplar ve çıkışmalar beklemiyordum aferiinn.....

Neden diğer sorularımıza cevap vermiyorsun..
bu sayfaya neden girdin

Kardesim gordum bakayim dedim girdim sana hesap mi verecem... Baktim ki bir hadis paylasilmis kaynagini istedim cunku ben bulamadim... Araya salca olup zekanizi belli eden cevaplar veren sizlersiniz

Kardesim gordum bakayim dedim girdim sana hesap mi verecem... Baktim ki bir hadis paylasilmis kaynagini istedim cunku ben bulamadim... Araya salca olup zekanizi belli eden cevaplar veren sizlersiniz
Ayy Allahım seni Allah gönderdi galiba. Bugünde moralim çok bozuktu gülecek bişi çıktı saol

[

Cevap verecek bilgiden ve zekadan yoksunsunuz cunku aferin... Bilmiyorum dmek bile daha erdemli bir cevap, onu bile yapmadiniz... Boyle sığ cevaplar ve çıkışmalar beklemiyordum aferiinn.....
Ya bi git lütfen şu köşe de oyna.
İnanmıyorsan yapma kardeşim ara diyaneti sor yok derlerse uygulama.
İşin ne bu sayfa da . Yeter bi bitin ya
Cahilde sensin
Zekadan yoksun olanda sensin
Erdemli olan sensin ya hadi yüce erdeminle git sayfadan.

Arkadaşlar yanlış anlaşılma var sanırım. Arkadaş başka birinin dediğine cevap yazmış Asbei a değil. Ayrıca bende o hadisin uydurma hadis olduğunu düşünüyorum. Koskoca Allah in Resul u erkek bebek olsun diye adama taktik vermez. Ki kendisine oğlu yok diye soyu kesik denilen bir Peygamber den bahsediyoruz. Ilahiyat okuyorum ben bayan hoca vardı bizzat sordum uydurma hadis dedi

Sorun o degil zaten doğruluğunu kimse bilmiyor yada koru körüne inanmıyor ,
Sorun yazdığı mesajda cahil demesi anladın mı

Cnm bizde inanmıyoruz Tabiki bu topik o hadis üzerine yürümüyor. Zaten çok inansak o hadise göre deneme yapardık. Ben cahil sözüne takıldım ne hakla yani ne haddine

Sana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....

[

Ne ısın var bu sayfada. Ne arıyorsun ne araştırıyorsun? Sana cevap vermek zorunda değiliz. Hararetlerine de maruz kalmak zorunda değiliz. Cahil olan sensin. Ne istiyorsun ne saldırıyorsun? Senin yaptığın kültürsüzlük. İnsanaları tahrik ediyorsun ve kufur ediyorsun. Sanırım canın sıkkın. Seninle muhatap olmak zorunda değiliz lütfen başka bir sayfaya git

Sana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....
Aklımla parçalarım senin beynini merak etme
Terbiyesiz
Sana giren çıkan ne
Vizyonuna girsin o giren çıkan
Beyinsiz

Cnm bırak ya gülüp geç. Kendini bişi sanmış gelmiş bize akıl veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…