- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.001
Sana tek bir sorum var bu sayfaya ne ıcın ugradınKardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...
Tmm da biz cahiliz neden bizimle muhatap oluyorsun. Senin gibi Bi alime yakışıyormuKardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...
Tmm da biz cahiliz neden bizimle muhatap oluyorsun. Senin gibi Bi alime yakışıyormu
Amin Canim y’a buna cevap vermeyelim lütfenBiz cahiliz, sizde bi bitip tukenseniz keske
Okudugunu anlama problemin mi var? Ben yazi sahibinden kaynak istedim.. Araya salca olup banlanmamam lazim diye sacma bir cevap veren sensin
Neden diğer sorularımıza cevap vermiyorsun..Okudugunu anlama problemin mi var? Ben yazi sahibinden kaynak istedim.. Araya salca olup banlanmamam lazim diye sacma bir cevap veren sensin
Amin Canim y’a buna cevap vermeyelim lütfen
[
Cevap verecek bilgiden ve zekadan yoksunsunuz cunku aferin... Bilmiyorum dmek bile daha erdemli bir cevap, onu bile yapmadiniz... Boyle sığ cevaplar ve çıkışmalar beklemiyordum aferiinn.....
Neden diğer sorularımıza cevap vermiyorsun..
bu sayfaya neden girdin
Ayy Allahım seni Allah gönderdi galiba. Bugünde moralim çok bozuktu gülecek bişi çıktı saolKardesim gordum bakayim dedim girdim sana hesap mi verecem... Baktim ki bir hadis paylasilmis kaynagini istedim cunku ben bulamadim... Araya salca olup zekanizi belli eden cevaplar veren sizlersiniz
Ya bi git lütfen şu köşe de oyna.[
Cevap verecek bilgiden ve zekadan yoksunsunuz cunku aferin... Bilmiyorum dmek bile daha erdemli bir cevap, onu bile yapmadiniz... Boyle sığ cevaplar ve çıkışmalar beklemiyordum aferiinn.....
Asbei her yazdigim cevaba bir sey bulamayp komik emojisi atman da ayri bir vizyonsuzluk... Aferin :)
Sorun o degil zaten doğruluğunu kimse bilmiyor yada koru körüne inanmıyor ,Arkadaşlar yanlış anlaşılma var sanırım. Arkadaş başka birinin dediğine cevap yazmışAsbei a değil. Ayrıca bende o hadisin uydurma hadis olduğunu düşünüyorum. Koskoca Allah in Resul u erkek bebek olsun diye adama taktik vermez. Ki kendisine oğlu yok diye soyu kesik denilen bir Peygamber den bahsediyoruz. Ilahiyat okuyorum ben bayan hoca vardı bizzat sordum uydurma hadis dedi
Cnm bizde inanmıyoruz Tabiki bu topik o hadis üzerine yürümüyor. Zaten çok inansak o hadise göre deneme yapardık. Ben cahil sözüne takıldım ne hakla yani ne haddineArkadaşlar yanlış anlaşılma var sanırım. Arkadaş başka birinin dediğine cevap yazmışAsbei a değil. Ayrıca bende o hadisin uydurma hadis olduğunu düşünüyorum. Koskoca Allah in Resul u erkek bebek olsun diye adama taktik vermez. Ki kendisine oğlu yok diye soyu kesik denilen bir Peygamber den bahsediyoruz. Ilahiyat okuyorum ben bayan hoca vardı bizzat sordum uydurma hadis dedi
Ya bi git lütfen şu köşe de oyna.
İnanmıyorsan yapma kardeşim ara diyaneti sor yok derlerse uygulama.
İşin ne bu sayfa da . Yeter bi bitin ya
Cahilde sensin
Zekadan yoksun olanda sensin
Erdemli olan sensin ya hadi yüce erdeminle git sayfadan.
Ne ısın var bu sayfada. Ne arıyorsun ne araştırıyorsun? Sana cevap vermek zorunda değiliz. Hararetlerine de maruz kalmak zorunda değiliz. Cahil olan sensin. Ne istiyorsun ne saldırıyorsun? Senin yaptığın kültürsüzlük. İnsanaları tahrik ediyorsun ve kufur ediyorsun. Sanırım canın sıkkın. Seninle muhatap olmak zorunda değiliz lütfen başka bir sayfaya git[
Aklımla parçalarım senin beynini merak etmeSana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....
Cnm bırak ya gülüp geç. Kendini bişi sanmış gelmiş bize akıl veriyorYa bi git lütfen şu köşe de oyna.
İnanmıyorsan yapma kardeşim ara diyaneti sor yok derlerse uygulama.
İşin ne bu sayfa da . Yeter bi bitin ya
Cahilde sensin
Zekadan yoksun olanda sensin
Erdemli olan sensin ya hadi yüce erdeminle git sayfadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?