- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.021
Üsluba dikkat edilmeli evet haklısın canım. Ama gerçekten dini basitlestiriyor bu tür söylemler. Bende rahatsızım hadis adı altında istedikleri şeyleri yaymaya.Sorun o degil zaten doğruluğunu kimse bilmiyor yada koru körüne inanmıyor ,
Sorun yazdığı mesajda cahil demesi anladın mı
Giren çıkan ne bıcım konusuyosun sen terbıyesızSana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....
Biliyorum canım inandin demiyorum.Cnm bizde inanmıyoruz Tabiki bu topik o hadis üzerine yürümüyor. Zaten çok inansak o hadise göre deneme yapardık. Ben cahil sözüne takıldım ne hakla yani ne haddine
Kız tmm sakin ol diğer gruba geçelim.Aklımla parçalarım senin beynini merak etme
Terbiyesiz
Sana giren çıkan ne
Vizyonuna girsin o giren çıkan
Beyinsiz
Aklımla parçalarım senin beynini merak etme
Terbiyesiz
Sana giren çıkan ne
Vizyonuna girsin o giren çıkan
Beyinsiz
Aklın giren çıkan seydeyse git önce güzel ahlak dersi alSana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....
Canın mı sıkılıyor. Bize din öğretme git biraz ahlakını düzelt.Verdigin cevaplarla, aklinla (!) beynimi parcaladin emin ol :))
Olmayan beynin mi??Verdigin cevaplarla, aklinla (!) beynimi parcaladin emin ol :))
Ahahha verdigi cevaba bak ilkokul 1. Snif cocugunun laf sokma şekliOlmayan beynin mi??
Aynen ilkokul 1 terkAhahha verdigi cevaba bak ilkokul 1. Snif cocugunun laf sokma şekli
Arkadaşım iyi misn sen ya.. Durduk yere gelip cahil diyen birinin beynine gülünür anca. Kendini çok mu zeki sandın sen kıyamamAhahha verdigi cevaba bak ilkokul 1. Snif cocugunun laf sokma şekli
Okul okumakla cahil veya egıtımlı olunmaz sayın Prof hanım öncelikle bunu bılmen lazımdı ha konumuz okulsa çoğumuz unıverste mezunu insanlarız ki cahillik senın bildigin gibi sadece egıtımle olan bırsey degıldir uzgunumAhahha verdigi cevaba bak ilkokul 1. Snif cocugunun laf sokma şekli
Okul okumakla cahil veya egıtımlı olunmaz sayın Prof hanım öncelikle bunu bılmen lazımdı ha konumuz okulsa çoğumuz unıverste mezunu insanlarız ki cahillik senın bildigin gibi sadece egıtımle olan bırsey degıldir uzgunum
Git müftüye sor biz dikkat etmiyoruz mu yazdım ben sana?? Okuduğunu anlama problemin var galiba.Cahillik tabiki okul okumakla olmaz cahillik neyle olunur biliyor musun? Benim yazdigim cevaba cahil dememe alinmisken konuyu baska noktaya getirtip sorunun muhatabi o degilken araya girip "git muftuye sor biz dikkat etmiyoruz oyle seylere" vs demesi iyi de soruyu size sormadim ki... ? Baska bir seye alinmisken baska bir sekilde size sorulmayan bir konuyla bana cevap veriyorsunuz
Arkadaşlar yanlış anlaşılma var sanırım. Arkadaş başka birinin dediğine cevap yazmışAsbei a değil. Ayrıca bende o hadisin uydurma hadis olduğunu düşünüyorum. Koskoca Allah in Resul u erkek bebek olsun diye adama taktik vermez. Ki kendisine oğlu yok diye soyu kesik denilen bir Peygamber den bahsediyoruz. Ilahiyat okuyorum ben bayan hoca vardı bizzat sordum uydurma hadis dedi
Git müftüye sor biz dikkat etmiyoruz mu yazdım ben sana?? Okuduğunu anlama problemin var galiba.
İnsan gibi yazmak yerine cahil diye girersen konuya kusura bakmada burda sana kimse aaaa hoşgeldin demez
Yaptığın çok çirkin ve ayıp
Özellikle bana yazdığın varya çok çirkin. Allah sorsun. Kul hakki. Başka bişey demiyorum
Allah o temiz kalbine göre versin
Arkadaşım iyi misn sen ya.. Durduk yere gelip cahil diyen birinin beynine gülünür anca. Kendini çok mu zeki sandın sen kıyamam
Hadis uydurma ama topiğin çok çok başında kalmış bir mesaj arasan bulamazsın şimdi o etiketlediğin kişiyi.. ki zaten burda şuan hiçkimse bu hadisi dikkate alarak bişey yapmıyor. Senin sayfaya geliş şeklin cahil.. tarzı cümlelerin yanlış.. senin gibi sayfaya ortadan dalıp böyle burdakileri zan altında bırakan çok.. ve biz gerçekten artık çok yorulduk.. kimsenin içini yaşadıklarını bilemezsin.. bunun için de kimse kimseyi yargılamasın lütfen bilip bilmeden..Cahillik tabiki okul okumakla olmaz cahillik neyle olunur biliyor musun? Benim yazdigim cevaba cahil dememe alinmisken konuyu baska noktaya getirtip sorunun muhatabi o degilken araya girip "git muftuye sor biz dikkat etmiyoruz oyle seylere" vs demesi iyi de soruyu size sormadim ki... ? Baska bir seye alinmisken baska bir sekilde size sorulmayan bir konuyla bana cevap veriyorsunuz
Hadis uydurma ama topiğin çok çok başında kalmış bir mesaj arasan bulamazsın şimdi o etiketlediğin kişiyi.. ki zaten burda şuan hiçkimse bu hadisi dikkate alarak bişey yapmıyor. Senin sayfaya geliş şeklin cahil.. tarzı cümlelerin yanlış.. senin gibi sayfaya ortadan dalıp böyle burdakileri zan altında bırakan çok.. ve biz gerçekten artık çok yorulduk.. kimsenin içini yaşadıklarını bilemezsin.. bunun için de kimse kimseyi yargılamasın lütfen bilip bilmeden..
Hadi canim hadi...Kardesim okudugumu gayet iyi anliyorum siz anlamiyorsunuz bence cunku ben yazimi cogul kisiye gore yazmisim siz degilseniz bana satasan diger kisidir? Ben onunla konusurken sizinle bir sohbetim yokken araya girip az otede oyna diyerek o lafi hak ettiniz ... Bundan sonra araya girip sacma cevaplar vermemeyi ogrenirsiniz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?