Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...

çok basit bir talepte bulunmuş ! Biraz araştırın körü körüne yazılan her şeye inanmayın demiş. peygamber tarafından böyle bir söz söylenmemiş ise bunun günahını ödeyemezsiniz.

Çok basit buyrun kaynak gösterin ....

Biz inanıyoruz mu dedik hadise

Hadi canim hadi...
Söylediğin sözle kaliteni belli ettin sen
Senle muhatap olmaya degmez

Ben sizinle zaten en basta muhattab olmadim ki araya girip salca sen oldun ... Alasiz cevaplarinla.. Kalitesiz, her lafa alakasiz bir sekilde cahilce atlayan insanlarin hak ettikleri muamele o... Herkesin seviyesine, verdigi alakasiz sacma cevaplarina gore o muamele... Aferin bundan boyle her seye sıçrama ....

Ya tsekkur ederim gercekten okudugunu anlayan birine ihtiyacim vardi..

Durduk yere mi yok artik ... yaziyi etiketleyip bir sebebe dayandirarak cahil dedim durduk yere degil... Sizi de etiketleyip cahil lafini yapistirmdim halbuki araya girip salca olan sen oldun
Bu salça salça dedide canım salça çekti gıı her sozunde salça var salça salça nereye kadar @Azraam1718

Arkadaşım sen yolda yürürken dıyduğun gördüğün herşeye ona buna cahil.. yada bu tarz hakaret edici laflar atıp konuşuyormusun? Klavye delikanlısı bu olsa gerek.. Valla yazdığına da söylediğine de dikkat edeceksin öyle ben girerim buraya ağzıma geleni söylerim kimse de bana bişey diyemez diye bi dünya yok. Sen bi laftan buradaki herkesi zan altında bırakarak yazıyorsun tabiki insanların da sana cevap hakkı doğacak.. neyse bence de uzamasın daha da konu..

Bir arkadşaım var kendisi şarkıcı ve söz yazarı, çok güzel özlü sözleri var bir gün bir baktı;

bunun yazdığı bir söz altında da imza da Mevlana var...

yahu dedi beni onure ediyorsunuz da Mevlana'ya hakaret ediyorsunuz....

bu ondan daha vahim bir durum...

Yok ne atarı abi estağfurullah yok biz bişi de demedik derdi ne anlamadım

derdi yok bence aslında sizi çok güzel uyarmış böyle bir şey varsa bilelim ama kaynak belirtin demiş. ortada kaynak yok, kim demiş ? peygamberimiz....

töbe haşa ....

Evet kafadan hadis uydurana cahil derim yoldan gecen bile olsa... Bunun disindaki kisiler ustune alinip benimle kavga etmek isteyenler... Ben basta konu sahibinden baska birini etkiletleyip birine bir sey demis miyim hasta misin ? Okumuyor musun, yazilanlari bastan, bana laf atip sacma cevaplar verdikleri icin onlada cahil dedim... Alakasiz bir sekilde zıplamasaydilar bir sey olmazdi...
Daha okudugunu kavramayan inslar muhattab oldugumuz kitleye bak ya... Aynen uzamsin konu... Yeter gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…