- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.041
TamamDemek ki begenenler arasinda sen de varsin alindigina gore.... Evet kulaktan dolma bilgilerle kaynak gosterilmeden her seye inanan insan benim icin cahildir...
Kardesim hasta misiniz burda herhangi birininin soylemis oldugu sozden bahsetmiyoruz... Peygamber sozunden bahsediyoruz, her muminin yapmasi gereken seyi hadisin ravisini isiyoruz eger varsa... Niye bu kadar alinganlik gosteriyorsunuz...
Biz inanıyoruz mu dedik hadiseçok basit bir talepte bulunmuş ! Biraz araştırın körü körüne yazılan her şeye inanmayın demiş. peygamber tarafından böyle bir söz söylenmemiş ise bunun günahını ödeyemezsiniz.
Çok basit buyrun kaynak gösterin ....
Hadi canim hadi...
Söylediğin sözle kaliteni belli ettin sen
Senle muhatap olmaya degmez
çok basit bir talepte bulunmuş ! Biraz araştırın körü körüne yazılan her şeye inanmayın demiş. peygamber tarafından böyle bir söz söylenmemiş ise bunun günahını ödeyemezsiniz.
Çok basit buyrun kaynak gösterin ....
Bu salça salça dedide canım salça çekti gıı her sozunde salça var salça salça nereye kadarDurduk yere mi yok artik ... yaziyi etiketleyip bir sebebe dayandirarak cahil dedim durduk yere degil... Sizi de etiketleyip cahil lafini yapistirmdim halbuki araya girip salca olan sen oldun
Git ekmeğe sür de ye o zmnBu salça salça dedide canım salça çekti gıı her sozunde salça var salça salça nereye kadar@Azraam1718
Arkadaşım sen yolda yürürken dıyduğun gördüğün herşeye ona buna cahil.. yada bu tarz hakaret edici laflar atıp konuşuyormusun? Klavye delikanlısı bu olsa gerek.. Valla yazdığına da söylediğine de dikkat edeceksin öyle ben girerim buraya ağzıma geleni söylerim kimse de bana bişey diyemez diye bi dünya yok. Sen bi laftan buradaki herkesi zan altında bırakarak yazıyorsun tabiki insanların da sana cevap hakkı doğacak.. neyse bence de uzamasın daha da konu..Ben de onu anlatmaya calistim zaten Sorunun muhattabi yoksa bana cevap vermezsin... Sayfaya nasil girip yazagima da sana soracak degilim, degil mi? Begenmiyorsan yazimi cevap vermezsin... Cahil dmem yanlissa o konu uzerinden yuruyecektiler.. Ama verdigi cevaplar "git muftuluge sor, biz buna takmiyoruz vb mutattabi olmadiklari sacma cevaplar... Cahillik budur iste....
Madem dedigin gibi kimse o hadise bakip hareket etmiyor.. Ben inanalara cahil demistim zaten neden uzerinize aliniyorsunuz... Ayrica ben kimseyi de etiketlemedim cahil diye... cahil olanlar uzerine alinip kendini belli ettiler....
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum... Zaten amacim kavga etmek degildi... Verilen cevaplar alakasiz geldigi icin ben de devam ettim ....
Yokkk yemem oyleGit ekmeğe sür de ye o zmn
Nasıl kızYokkk yemem oyleben sana sonra anlatirimm nasil yendigini
Tmm bekliyim bariSonraaa dedimmm sonraaaaanlarsin yaa
AferinnTmm bekliyim bari
Canım ogrendinmi bebegini
Biz inanıyoruz mu dedik hadise
Yok ne atarı abi estağfurullahabla bana atar yapma, inanıp inanmadığınızı sorgulamıyorum. Üyenin üzerine haksız yere gidiyorsunuz diyorum ...
Yok ne atarı abi estağfurullahyok biz bişi de demedik derdi ne anlamadım
Arkadaşım sen yolda yürürken dıyduğun gördüğün herşeye ona buna cahil.. yada bu tarz hakaret edici laflar atıp konuşuyormusun? Klavye delikanlısı bu olsa gerek.. Valla yazdığına da söylediğine de dikkat edeceksin öyle ben girerim buraya ağzıma geleni söylerim kimse de bana bişey diyemez diye bi dünya yok. Sen bi laftan buradaki herkesi zan altında bırakarak yazıyorsun tabiki insanların da sana cevap hakkı doğacak.. neyse bence de uzamasın daha da konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?