- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.061
Burdaki kimse o hadise inanmıyorki zaten. Gelip düzgün uyarsa bişi demezdik. Cahil mahil yani ayıp oluyorderdi yok bence aslında sizi çok güzel uyarmış böyle bir şey varsa bilelim ama kaynak belirtin demiş. ortada kaynak yok, kim demiş ? peygamberimiz....
töbe haşa ....
Burdaki kimse o hadise inanmıyorki zaten. Gelip düzgün uyarsa bişi demezdik. Cahil mahil yani ayıp oluyor
Burdaki kimse o hadise inanmıyorki zaten. Gelip düzgün uyarsa bişi demezdik. Cahil mahil yani ayıp oluyor
Bi an önce burdan defolup git diye dedim o lafı sen nerenden anlıyorsun"Tamam biz kafan uydurduk bu seni ne ilgilendirir " gibi sacma cevaplar verdikten sonra "burada kimse o hadise inanmiyor ki zaten" demek de nasil bir dönüştur :)) inanmiyorsan benim cahil lafima neden atlayip sacma cevaplar verdikten sonra u donusu yapiyorsun valla bravoo... Okumak, kendini donantmak zor degil biraz dene istersen.. Bu cahillikle yasamak zor biraz cunku :)
Bi an önce burdan defolup git diye dedim o lafı sen nerenden anlıyorsun
Yaw Allah peygamber hatırı için ya dininin azcık hatrı varsa bi git burdan ya. Allahını peygamberini seviyorsan bi git yaGitmem icin bu sekil aptal bir cevap veren insan cahil kelimesini fazlasiyle hak etmistir zaten... Basta ustune alinip cevap vermekle cok iyi yapmissin... Aferinn
Yaw Allah peygamber hatırı için ya dininin azcık hatrı varsa bi git burdan ya. Allahını peygamberini seviyorsan bi git ya
Söylediğin hakaretlerin hepsi sana....Kardesim bana laf atip da laf soyleyip de git diyemezsin... Akilsiz misin sen bana laf at araya gir sonra gitmemi bekle ... Kes sesini cevap verme bana ben de cevap vermeyim
Aferin aldıysam tamamdır bebegimBen sizinle zaten en basta muhattab olmadim ki araya girip salca sen oldun ... Alasiz cevaplarinla.. Kalitesiz, her lafa alakasiz bir sekilde cahilce atlayan insanlarin hak ettikleri muamele o... Herkesin seviyesine, verdigi alakasiz sacma cevaplarina gore o muamele... Aferin bundan boyle her seye sıçrama ....
Söylediğin hakaretlerin hepsi sana....
Beynin anca böyle hakaretlere çalışır zaten adamakıllı iki kelimen yok farkında mısn hep hakaret. Klavye delikanlısı olduğun ne kadar da belli
Sevgiliçok basit bir talepte bulunmuş ! Biraz araştırın körü körüne yazılan her şeye inanmayın demiş. peygamber tarafından böyle bir söz söylenmemiş ise bunun günahını ödeyemezsiniz.
Çok basit buyrun kaynak gösterin ....
Uslubumu karsimdaki kisiye gore ayarliyorum cunku, karsimdaki cahil ve bos konusan her lafa atlayip salca olmayi seven biriyse onun anlayacagi sekilden konusuyorum... Sordugum sorulara alakasiz bos yorumlar yapan kisilerin hak ettigi muameledir bu... Klavye delikanlisi senin gibi yonetici araya gidikten sonra "bi sey demedin ki moduna girip" u donusu yapan tiplerdir.. Uza simdi
SevgiliKazen bey, zaten o hadise kimse inanmıyor burda. Cümleye cahil cahil diye girmesi saçma. İnsan gibi arkadaşlar böyle bi hadiste bahşedilmiş ama kaynağını bilen varsa söyleyebilir mi vs vs diye ılımlı bi şekilde girse konuya zaten sorun yok.Önüne gelene cahil . Cahiliyeti ağzından dusurmeyenden daha büyük cahil yoktur. Ben müftülük ara diyanet ara dediğimde bana giren çıkan neymiş öyle bir cevap yazıyor. Bisey demiyorum herkesin ahlaki kadar konuşur.
SevgiliKazen bey, zaten o hadise kimse inanmıyor burda. Cümleye cahil cahil diye girmesi saçma. İnsan gibi arkadaşlar böyle bi hadiste bahşedilmiş ama kaynağını bilen varsa söyleyebilir mi vs vs diye ılımlı bi şekilde girse konuya zaten sorun yok.Önüne gelene cahil . Cahiliyeti ağzından dusurmeyenden daha büyük cahil yoktur. Ben müftülük ara diyanet ara dediğimde bana giren çıkan neymiş öyle bir cevap yazıyor. Bisey demiyorum herkesin ahlaki kadar konuşur.
Konu haklı olup olmamak gerçekten değilBakin bu konuda da siz haklısınız
Senin aklın beynin kit bence. Sen cahil diye konuya girersen burda sana herkes herşeyi yazar.H
Kaynak yok ki soylesinler aklin kit mi ? Soyledi ya bir arkadas uydurma diye... Ben de inannlara uyduranlara cahil dedim ... Bunda ne var anlamadim hala da oyle dusunuyorum... Siz inanmadiysaniz uydurmadiysaniz niye ustune alinip lafa girip bana az otede oyna diyorsunuz, ha derseniz bozuk ahlakina o sekil cevap veririm ben de ... Bundan sonra her seyi uzerine alinip birine kalkip ta az otede oyna dememeyi ogrenirsin. ....
Benim cahil lafima basta alinmislarsa o konu uzerinden yureyeceklerdi alakasiz sacma cevaplarla cevap verdikleri icin ben de devam ettirdim ...Bakin bu konuda da siz haklısınız
Canim sakin lutfen bosverSenin aklın beynin kit bence. Sen cahil diye konuya girersen burda sana herkes herşeyi yazar.
Israrla anlamıyor ya.
Aynen canımCanim sakin lutfen bosver
Kullandigi kelimeden belli zaten " kalite" si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?