- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.081
Yok cnm yaramaz göstermiyo kendisiniCanım ogrendinmi bebegini
Canım o sahih bir hadis değil galiba yani doğruluğu tartışılır nasipten öte köy yok tabi nasibinde ne varsa o olur ama bugün yazmıştım yine soyliyeyim tamam bazıları ayda 2, 3 kere yumurtlayabiliyor tamam ama genelde ayda 1 sefer catliyor yumurta yani ilişki ne zaman olursa olsun yumurta catlayinca gebelik olur sen adet bitimi ilk gün ilişki yapsan hadi y ler de canlı kalsa yine yumurta catlayinca gebelik olacak
Evet o hadisin kaynağını kimsenin bulamadığını da görmüşsünüzdür eder okuduysanız. Eğer ilk 5 gün erkek, 5-8 gün arası kız olur denilen hadisten bahsediyorsanız tabi. Zaten sahih olsaydı hiç şüphesiz doğru olurdu bir kişide bile tutmamazlık olmazdı ve isteyen istediği cinsiyette çocuğa kolaylıkla sahip olurdu.
Kimseyi etiketlemediniz ama ben dahil bi grup arkadaşım sürekli burdayız. Buraya bi yazı yazıyorsanız muhatabı biz oluyoruz demektir. Ve doğal olarak cevap verme hakkımız doğuyor.
Belki iyi niyetle yazdınız ama bu ilk mesajınızdan hiç anlaşılmıyor.
Biz de Müslümanız cok şükür. Burda kimse aman bizim oglımuz olsunda hayırsız saglıksız olsa da olur demiyor. Burdaki herkesin 2 ser 3 er hatta 4 er kızları var ve emin ol ki senin sandığından daha fazla deger veriyorlar kızlarına. En dogal hakları olmayanı istemek, bunun için dua etmek, yapabilecek bişey varsa denemek. Takdir zaten Allahındır. Bu arada iyi oku öyle yorumlar yap olur mu tatlım, peygamber efendimizin adının gectigi hadise burda bilen arkadaslar(bunlardan biri de benim) zaten sahih olmadıgını söyledi. Ha son olarak bir "Müslüman" olarak hosgörülü olmayı da dene olur mu
Bak sayfada sadece "sahih" yazarak yaptıgım aramada bulduğum mesajlar keske sende insanlara saldırıp hakaret etmeden önce bi arama yapsaydın herseyi biliyorsun ya keske bunu da bilseydin hanım kızCanım sola degil saga. Peygamber efendimizin yorumları dedigin hadis sahih degil, adet bitimi oglu olanda var kızı olanda. Burda yumurtlamaya en yakın zamanda denemeler yapılıyor.
Yaaa gerçekten mi canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunKizlar kimyasal gebelik sanirim değer geri 8.60 a düştü
Hayır ilk defa yasiyorum boyle bisey iki kizim var ikisi de korunmayı biraktigim ilk ay olmustuYaaa gerçekten mi canım çok üzüldüm çok geçmiş olsundaha önce böyle bişey yaşamışmıydın?
Canım yemin ediyorum yeni girdim seni soracaktım sen yazdın. Merak etmiştim değerlerin nasıl diye. Hiç üzülme canım sağlıklı gebelik değilmiş demekki. herşeyde bir hayır vardır. Kolay gebe kalabiliyorsun demekki. Kısa zamanda sağlıkla nasip etsin rabbimKizlar kimyasal gebelik sanirim değer geri 8.60 a düştü
Demekki sağlıklı değilmiş canım tutunamamış. Kolay hamile kalıyorsun demekki arkasından bidaha hemen olur inşHayır ilk defa yasiyorum boyle bisey iki kizim var ikisi de korunmayı biraktigim ilk ay olmustu
İnşallah bakalimDemekki sağlıklı değilmiş canım tutunamamış. Kolay hamile kalıyorsun demekki arkasından bidaha hemen olur inş
Doktor ne dedi peki canım? Kısmeti yokmuş Rabbim beterinden korusunHayır ilk defa yasiyorum boyle bisey iki kizim var ikisi de korunmayı biraktigim ilk ay olmustu
Dr.a gitmedim ki hep sadece acil de kan testi yaptirdim evde sonucuma baktim.pazartesi gidicem dr.a kan testi de yaptircam tam 0 lanmasi gerekiyomusDoktor ne dedi peki canım? Kısmeti yokmuş Rabbim beterinden korusun
Allh sana bağışlasın cnm dıyet uygulamısmıydın oglunda bırde ayıptır söylemesi cinsel perhız varmıydıMerhaba arkadaşlar konunuzu görünce yazmak istedim. Bende ovu testi ile yumurtlamayı takip ediyordum ama kiz yada erkek icin herhangi bi bilgim yoktu. Eşimin işlerinin yoğunluğu sebebi ile yumurtlama pik olduğunda değerlendiremedik, sadece catladiktan sonra 1 kez değerlendirdik, bebek erkek olmuştu. Daha sonraki gebeligimde ise yine takip ediyordum, yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirdik kiz oldu :)
Cok üzüldüm cnm kısmetı yok demekkıKizlar kimyasal gebelik sanirim değer geri 8.60 a düştü
Hımm anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim nasibi yokmuş Rabbim bidaha yaşatmasınDr.a gitmedim ki hep sadece acil de kan testi yaptirdim evde sonucuma baktim.pazartesi gidicem dr.a kan testi de yaptircam tam 0 lanmasi gerekiyomus
O zaman diyetisyene gidiyordum zaten 8 kilo kadar vermiştim ama bilerek yaptığım bişey değildi ozellikle erkek icin oyle denk geldi ve adetten sonrada hic ilişki olmadi eşim zaten kiloluydu, sperm kalitesi düşmesin diye hemde sürekli sehir dışına çıktığı icin yumurtlamayı beklemiştik, sansa yine yogunlugundan çatlama sonrası sadece iliski oldu 1 kere, daha sonrasinda da olmadi. Birde malesef 19+5 te kaybettim erkek olan bebeğimi:/ şimdi kıza hamileyim :)Allh sana bağışlasın cnm dıyet uygulamısmıydın oglunda bırde ayıptır söylemesi cinsel perhız varmıydı
Geçmiş olsun canım üzülme hayırlı değilmiş demek inş sevineceğim günlerde gelirKizlar kimyasal gebelik sanirim değer geri 8.60 a düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?