Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar konunuzu görünce yazmak istedim. Bende ovu testi ile yumurtlamayı takip ediyordum ama kiz yada erkek icin herhangi bi bilgim yoktu. Eşimin işlerinin yoğunluğu sebebi ile yumurtlama pik olduğunda değerlendiremedik, sadece catladiktan sonra 1 kez değerlendirdik, bebek erkek olmuştu. Daha sonraki gebeligimde ise yine takip ediyordum, yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirdik kiz oldu :)

Canım sola degil saga. Peygamber efendimizin yorumları dedigin hadis sahih degil, adet bitimi oglu olanda var kızı olanda. Burda yumurtlamaya en yakın zamanda denemeler yapılıyor.
Bak sayfada sadece "sahih" yazarak yaptıgım aramada bulduğum mesajlar keske sende insanlara saldırıp hakaret etmeden önce bi arama yapsaydın herseyi biliyorsun ya keske bunu da bilseydin hanım kız

Kizlar kimyasal gebelik sanirim değer geri 8.60 a düştü
Canım yemin ediyorum yeni girdim seni soracaktım sen yazdın. Merak etmiştim değerlerin nasıl diye. Hiç üzülme canım sağlıklı gebelik değilmiş demekki. herşeyde bir hayır vardır. Kolay gebe kalabiliyorsun demekki. Kısa zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim

Allh sana bağışlasın cnm dıyet uygulamısmıydın oglunda bırde ayıptır söylemesi cinsel perhız varmıydı

Dr.a gitmedim ki hep sadece acil de kan testi yaptirdim evde sonucuma baktim.pazartesi gidicem dr.a kan testi de yaptircam tam 0 lanmasi gerekiyomus
Hımm anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim nasibi yokmuş Rabbim bidaha yaşatmasın

Allh sana bağışlasın cnm dıyet uygulamısmıydın oglunda bırde ayıptır söylemesi cinsel perhız varmıydı
O zaman diyetisyene gidiyordum zaten 8 kilo kadar vermiştim ama bilerek yaptığım bişey değildi ozellikle erkek icin oyle denk geldi ve adetten sonrada hic ilişki olmadi eşim zaten kiloluydu, sperm kalitesi düşmesin diye hemde sürekli sehir dışına çıktığı icin yumurtlamayı beklemiştik, sansa yine yogunlugundan çatlama sonrası sadece iliski oldu 1 kere, daha sonrasinda da olmadi. Birde malesef 19+5 te kaybettim erkek olan bebeğimi:/ şimdi kıza hamileyim :)

Kızlar erkek bebek için kafa patlatıyoruz burda 2 çocuğu bianönce uyutup mesajlarınızı okumaya can atıyoruz siz burda fuzuli fuzuli kişilerle kavga ediyonuz bende 20 sayfada bir anca denk geliyom size türlübimuhabbeti kuramadık, benide alın aranıza yaw 2 kızım var önümüzdeki yılbaşıı ocak şubat mart ayııı çin takvimide erkek gösteriyor bana, gerisini burda beraber halledecez, ben şimdiden ovl testi stoklamaya başladım labaquick mi ne ondan alıyorum haziranda başlicam 6 ay sürecek yani kendimi takip ve diyetim, varmı bana önerisi olan

Çok saolun kızlar pazartesi tekrar kan vericem ve kadin doğuma gidicem inşallah kanama hemen başlarda normal düzenime dönerim yeniden denicem..bazıları 2-3 ay adet olmamis inşallah ben hemen olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…