Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım ben kizlarinda yasadigin belirtilerin hepsini ogullarimda yaşadım bende herkesin vücudu farkli tepki veriyor. Bnde ucuncuyu düşünüyorum insaAllah sağlıklı sıhhatli birkizim olur. Hayırlısıyla sagliklica kucağına al insaAllah

Sana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....
Sorduğun soruda haklılık payın var ama üslubun çok destursuz ve yanlış sana giren çıkan ne demek ya terbiyene hayran kaldık hadisin sahihliğini sorgulayacagina dil ahlakinj duzelt

Tekrar Allah bağışlasın canım. Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyor gerçekten.
Ben 2 Aydır testlerimi atıyorum buraya. Geçen ay aksiliklerden dolayı denemeyi kaçırdım. Umarım bu ay kısmet olur

Selam kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin Benim de bi kızım var Allah nasip ederse bunun da hayırlı sağlıklı erkek evlâd olmasını istiyorum ovulasyon takibi yaptım siliklesince akşam ve ertesi sabahı değerlendirdik bakalım artık kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…