- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.101
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çabucak atlat inşallahÇok saolun kızlar pazartesi tekrar kan vericem ve kadin doğuma gidicem inşallah kanama hemen başlarda normal düzenime dönerim yeniden denicem..bazıları 2-3 ay adet olmamis inşallah ben hemen olurum
Cok geçmiş olsun üzülme insallah yakın bir zamanda hamile kalırsınGeçmiş olsun canım üzülme hayırlı değilmiş demek inş sevineceğim günlerde gelir
Akşam olursa bugün başlanıyor doktorların hesabına göreKızlar benim aksam kanamam basladi simdi bugünü adetin 1.günü olarak mi hesaplicam.
Evet cnm bugun 1Kızlar benim aksam kanamam basladi simdi bugünü adetin 1.günü olarak mi hesaplicam.
Yani gece 4 gibi zaten bugün içinde oldu tamam teşekkür ederimAkşam olursa bugün başlanıyor doktorların hesabına göre
Gece yine ovulasyon testi siparis verdim bu ay yine denicemEvet cnm bugun 1
Amin canım ben kizlarinda yasadigin belirtilerin hepsini ogullarimda yaşadım bende herkesin vücudu farkli tepki veriyor. Bnde ucuncuyu düşünüyorum insaAllah sağlıklı sıhhatli birkizim olur. Hayırlısıyla sagliklica kucağına al insaAllahTabii ki anlatırım... ben hemen hamile olduğumu ogrenmedim. Adet oldum kahverengi gibi geldi uc gün sürdü. Kadın Dr randevum vardı gittim bana hamile olduğumu söyledi. Zeyno bana hemen dedi erkektir. İlk bu, ikincisi kızlarımda göğüs uçları pembeydi ama bunda simsiyah oldu. Üçüncü idrar rengi kİzlarimda mat bulanıktı ama bunda sarı parlaktı. Dördüncü kızlarımda çok akıntım vardı ama bunda olmadı. Beşinci kızlarımda karin altinda hep seyirme hissettim ama bunda kasik agrisi oldu. Altıncı canim kızlarımda sadece sabahları midem bulandı ama bunda 10. Haftadan itibaren aksam sabah hep kustum(çok affedersin) birde canim kızlarımdan benim saçlarım hep kırımızı leke olurdu sanki Mec yapmışsın gibi ama bunda yoktu. Kızlarımda yine yüzüm parlıyordu ama bunda yüzüm donuk ve sönüktü. Karnım bunda hemen çıktı ama kızlarımda çok geç çıktı. Ben kızlarımda belirtileri hep araştırırdım acaba erkek mi diye o yüzden bu farkları çok iyi biliyorum ama insallah faydam olur size ve allah hepinize sağlıklı birer erkek bebek sağlıklı birer sağlıklı kız nasip etsin
Sorduğun soruda haklılık payın var ama üslubun çok destursuz ve yanlış sana giren çıkan ne demek ya terbiyene hayran kaldık hadisin sahihliğini sorgulayacagina dil ahlakinj duzeltSana giren cikan ne sana mi sormusum yazinin sahibi sen miydin kaynagi sana mi sordum ilk... Git otede oyna diyen vizyonsuza bak sanki ona sormuşum Araya giren sensin. Bana alinti yapip cevap veren sen oldun aklin mi kıt ....
Tekrar Allah bağışlasın canım. Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyor gerçekten.Canim ben 37 yaşındayım. Ben hep pikten sonra eşitlenince deneme yaptım ama bir turlu hamile kalmadım. Bunda ultra pik olduktan sonra deneme yaptım. Ama arkadaşlar demişti 8 saat olmalı. Yanı 8 saat sonra çatladı. Genç arkadaşlar daha çabuk hamile kalabiliyor ama 35 sonra gerçekten çok zor hamile kalmak. Buradaki arkadaşlar biliyorlar bende epey bir zaman oldum buradayım. İnsallah sana da nasip etsin canim. Buradaki arkadaşlara testlerini at bence onların görüşlerini de al.
Çayı ben de azalttım canım. Onun yerine günde 2 fincan yeşil çay içiyorum.Ben kahve zaten pek tüketmem erkek bebek ıcın kahve cay uzak durmak gerek dıye bılıyordum
Evet ya üzüldüm onlar adına Rabbim gonlundekini hayırlısi ile nasip etsin azranindaBu arada Azrammm ve 2kız1anne banlanmış. Çok üzüldüm gerçekten. Azrammm bu hafta deneme yapacaktı bir de. İnş herşey yolunda gider herkes için
Çok şükür bitti canimSelam kızlar teşekkürler düşünen herkese
Selam kızlar teşekkürler düşünen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?