Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Saglıkla kucagına al cnm dıyet fln yapmısmıydın

Kızlar ben bugün dr.a gittim degerim 3.80 e düşmüş bir iki güne 0 lanir dedi iki gündür Kaynanam var yarin 3.gün ve ben tekrar klomen de aldim yarin baslicam icmeye çok şükür kist filan yokmuş korunmana gerek yok dedi dr.

Aynen canım sıfırlanır bir iki güne. Kimyasal gebelik düşük sayılmıyor ya ondan korunmaya gerek görmemiştir. Klomen neden aldın canım.

Hayırlı olsun canım. Kaçıncı gününde ogrendin gebeligini

Aynen canım sıfırlanır bir iki güne. Kimyasal gebelik düşük sayılmıyor ya ondan korunmaya gerek görmemiştir. Klomen neden aldın canım.
Kanamam var yazicagima kaynanam olmus cok güldüm klomen acaba bu konu da mi okudum baska erkek bebek grubunda mi bilmiyorum erkek bebek ihtimalini artiriyomus.bi de ikiz gebelik ihtimalini artiriyomus ya bi ihtimal olur mu diye

Çok sevindim senin adına da cnm benimde bı kızım var bı oğlum olmasını istyrm sen hamilesin inş erkektr bebeğin bende dah hamile değilim ama inş olursam.erkek olur sağlıklı.sihhatli tabi inş

Gozun aydin canim
Rabbim gonlune gore versin insAllah
Yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin
Belirtilerin var mi canim

Kanamam var yazicagima kaynanam olmus cok güldüm klomen acaba bu konu da mi okudum baska erkek bebek grubunda mi bilmiyorum erkek bebek ihtimalini artiriyomus.bi de ikiz gebelik ihtimalini artiriyomus ya bi ihtimal olur mu diye
Olsun hepimizde oluyor yanlış yazma anladık ne demek istediğini erkek bebek ihtimalini arttırdığını sanmıyorum canım ya. Ama birden fazla yumurta oluşturduğu doğru ikiz olabilir. Ama canım iki yumurta riskli de aynı zamanda. Mesela ilk yumurta çatladı ilişki oldu tutmadı. ikinci yumurta çatlayana kadar o ilişkiden dolayı erken davranmis olduğundan kız olma ihtimali de oluyor. Biraz karışık oldu ama

Himm oda dogru aynen bu ay da kullanıcam aldim ya bi kere o dert olur bana kullanmasam eger tutmazsa gelecek ay klomensiz denerim

Himm oda dogru aynen bu ay da kullanıcam aldim ya bi kere o dert olur bana kullanmasam eger tutmazsa gelecek ay klomensiz denerim
belki de iki yumurta yakın zamanlarda çatlar ikiz oglus yola çıkar. Rabbim herkesin gönlündeki muradi versin canım. Cabalarinizi karşılıksız koymasin.

Canim bide bisey sorucam test kacta siliklesti deneme saat kacta oldu.
Hatta testlerin duruyorsa atar misin buraya

belki de iki yumurta yakın zamanlarda çatlar ikiz oglus yola çıkar. Rabbim herkesin gönlündeki muradi versin canım. Cabalarinizi karşılıksız koymasin.
Ayy Allahım cok amin bi kiz bi erkeğe de raziyim ama hayirli saglikli iki oğluş olsa havalara ucarim

Çok sevindim senin adına da cnm benimde bı kızım var bı oğlum olmasını istyrm sen hamilesin inş erkektr bebeğin bende dah hamile değilim ama inş olursam.erkek olur sağlıklı.sihhatli tabi inş
Inşallah canım benim Rabbim gonlumuzdekini en kısa zamanda verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…