- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.141
Anladim canimSağol canım yumurtlamadan 9 gün sonra öğrendim pek bi belirtim yok bel agrisi ve kasıkta batma var göğüste.filan tık yok
Inşallah canım hayırlısıAnladim canim
Bence erkek senin bebisin
Saglikla dogsun insAllah
Dimi canım bana da erkek gibi geldi.Anladim canim
Bence erkek senin bebisin
Saglikla dogsun insAllah
Evet eski mesajlarina baktim bel agrisi varmisDimi canım bana da erkek gibi geldi.
3mart sali gece 1.30 da yaptım t c den koyuydu 4 mart çarşamba akşam 10 da yaptım rengi açılmıştı o akşam deneme oldu bi de 5 mart persembe sabah 10.da yaptim tam silinmisti o zamanda denedik 14 martta da normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti cok şükürCanim bide bisey sorucam test kacta siliklesti deneme saat kacta oldu.
Hatta testlerin duruyorsa atar misin buraya
Bende erken öğrenmesinden oyle hissettimEvet eski mesajlarina baktim bel agrisi varmis
Bide lekelenme yasamis
Rabbim gonlune gore versin insAllah
Cok sukur canim3mart sali gece 1.30 da yaptım t c den koyuydu 4 mart çarşamba akşam 10 da yaptım rengi açılmıştı o akşam deneme oldu bi de 5 mart persembe sabah 10.da yaptim tam silinmisti o zamanda denedik 14 martta da normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti cok şükür
Zamanlama çok iyi oglus geliyor rabbimin izniyle3mart sali gece 1.30 da yaptım t c den koyuydu 4 mart çarşamba akşam 10 da yaptım rengi açılmıştı o akşam deneme oldu bi de 5 mart persembe sabah 10.da yaptim tam silinmisti o zamanda denedik 14 martta da normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti cok şükür
Sunun icin soruyorum acilmisti derken az mi acilmisti bariz silinmismiydi yani canimCok sukur canim
Cok sordum ama idare et3 mart gece test yaptiktan sonra
4 mart aksam 10 dan once hic test yapmadin mi
Yok estağfirullah canimCok sukur canim
Cok sordum ama idare et3 mart gece test yaptiktan sonra
4 mart aksam 10 dan once hic test yapmadin mi
Ay inşallah Rabbim duysun sesiniZamanlama çok iyi oglus geliyor rabbimin izniyle
Resimler duruyisa paylasir misin canimYok estağfirullah canimsabah 10.da yaptim ama istediğim kadar siliklesmemisti o yüzden akşamı bekledim ve akşam silikleşmeye başlamıştı
Senin erkek Allah in izniyle demistiniz dersin insAllahVe sürekli sağ kasığımda batma var arada solda da oluyor
Hiç sorma canım benim belirtim yok diye bu ayda hamile kalamadım diye düşündüm moralim çok bozuktu sinirlenip çöpe attım ertesi günde hamile olduğumu öğrendimResimler duruyisa paylasir misin canim
Inşallah inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ahlaklı erkek evlatları nasip etsin inşallahResimler duruyisa paylasir misin canim
Olsun canimHiç sorma canım benim belirtim yok diye bu ayda hamile kalamadım diye düşündüm moralim çok bozuktu sinirlenip çöpe attım ertesi günde hamile olduğumu öğrendim
Tam silikleşince mi deneme yapmak gerekiyor yoksa silikleşme başlayınca mı ?Yok estağfirullah canimsabah 10.da yaptim ama istediğim kadar siliklesmemisti o yüzden akşamı bekledim ve akşam silikleşmeye başlamıştı
Resim çekmemiştim maalesefResimler duruyisa paylasir misin canim
Şimdi yumurta 12 saatte yaşayabilir 24 saatte.riske atmamak icin siliklesmeye başlayınca bi kere oldu bi de tam açılmıştı hani adetten hemen sonra yaparsın ya açık pembe işte öyle olunca da deneme oldu artık gerisi Allaha emanetTam silikleşince mi deneme yapmak gerekiyor yoksa silikleşme başlayınca mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?