Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım peki ovülasyon testini adetiniz bitince mi kullanmaya başladınız ben de kullanmayı düşünüyorum da ilk kez kullanıcam bu ay tanıma amaçlı kullanayım diyorum

Anladım peki ovülasyon testini adetiniz bitince mi kullanmaya başladınız ben de kullanmayı düşünüyorum da ilk kez kullanıcam bu ay tanıma amaçlı kullanayım diyorum
Cnm adet döngün kaç gün 28 gunde birse rıske atmamak adına ılk adet gününü 1 sayıyorsun 9. Gunde baslayabılırsın cunku cok erken yumurtlamanda var benım gıbı cok geç yumurtlamanda varr

Cnm adet döngün kaç gün 28 gunde birse rıske atmamak adına ılk adet gününü 1 sayıyorsun 9. Gunde baslayabılırsın cunku cok erken yumurtlamanda var benım gıbı cok geç yumurtlamanda varr
Benim adetim düzensiz 1-2 gün gecikme yaşayabiliyorum bazen tam gününde geliyor.

Cnm ben kaçırdım yumurtlamayı yapamadım bu ay hıcbısey dıger aya kaldı benım adet olmadım daha onu beklıyorum
Hayırlısı böyleymiş demekki canım. Senin yumurtan çok geç catliyor ya. Takibi biraz yorucu oluyor. Inşallah önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…