- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.161
Anladım peki ovülasyon testini adetiniz bitince mi kullanmaya başladınız ben de kullanmayı düşünüyorum da ilk kez kullanıcam bu ay tanıma amaçlı kullanayım diyorumŞimdi yumurta 12 saatte yaşayabilir 24 saatte.riske atmamak icin siliklesmeye başlayınca bi kere oldu bi de tam açılmıştı hani adetten hemen sonra yaparsın ya açık pembe işte öyle olunca da deneme oldu artık gerisi Allaha emanet
Ben adetin 13.günü başladım sizin adet döngünüz kaç günAnladım peki ovülasyon testini adetiniz bitince mi kullanmaya başladınız ben de kullanmayı düşünüyorum da ilk kez kullanıcam bu ay tanıma amaçlı kullanayım diyorum
Cnm adet döngün kaç gün 28 gunde birse rıske atmamak adına ılk adet gününü 1 sayıyorsun 9. Gunde baslayabılırsın cunku cok erken yumurtlamanda var benım gıbı cok geç yumurtlamanda varrAnladım peki ovülasyon testini adetiniz bitince mi kullanmaya başladınız ben de kullanmayı düşünüyorum da ilk kez kullanıcam bu ay tanıma amaçlı kullanayım diyorum
Benim çok düzenli değil 1-2 gün gecikebiliyorBen adetin 13.günü başladım sizin adet döngünüz kaç gün
Benim adetim düzensiz 1-2 gün gecikme yaşayabiliyorum bazen tam gününde geliyor.Cnm adet döngün kaç gün 28 gunde birse rıske atmamak adına ılk adet gününü 1 sayıyorsun 9. Gunde baslayabılırsın cunku cok erken yumurtlamanda var benım gıbı cok geç yumurtlamanda varr
Sen başla 9. Gün kendını tanı o zmn rıske atmaBenim adetim düzensiz 1-2 gün gecikme yaşayabiliyorum bazen tam gününde geliyor.
Sen deneme yaptın mı canım. Kac gün olduCnm adet döngün kaç gün 28 gunde birse rıske atmamak adına ılk adet gününü 1 sayıyorsun 9. Gunde baslayabılırsın cunku cok erken yumurtlamanda var benım gıbı cok geç yumurtlamanda varr
Cnm ben kaçırdım yumurtlamayı yapamadım bu ay hıcbısey dıger aya kaldı benım adet olmadım daha onu beklıyorumSen deneme yaptın mı canım. Kac gün oldu
Hayırlısı böyleymiş demekki canım. Senin yumurtan çok geç catliyor ya. Takibi biraz yorucu oluyor. Inşallah önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırsınCnm ben kaçırdım yumurtlamayı yapamadım bu ay hıcbısey dıger aya kaldı benım adet olmadım daha onu beklıyorum
Aynen cnm 30 lu günlerde ıns cnm heoımız sen npmıstınHayırlısı böyleymiş demekki canım. Senin yumurtan çok geç catliyor ya. Takibi biraz yorucu oluyor. Inşallah önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırsın
Benimde regl bitti. 9. Günüm. genelde 13 yada 14 te çat oluyor. Takipteyim bakalım hayirlisiAynen cnm 30 lu günlerde ıns cnm heoımız sen npmıstın
Evet pik olmus devam et test yapmayaKızlar aşağıdaki testleri saat 12 de yaptım. Pik olmuş görünüyor . Bir sonrakini 3 gibi yapayım diyorum.siz ne dersiniz
Eki Görüntüle 2606304
Ultra pik gozukuyo hemdeKızlar aşağıdaki testleri saat 12 de yaptım. Pik olmuş görünüyor . Bir sonrakini 3 gibi yapayım diyorum.siz ne dersiniz
Eki Görüntüle 2606304
O zaman silinme yakındır. Saat 3te yapsam uygun bi saat midir canımUltra pik gozukuyo hemde
Evet pik canım ben böyle olduktan sonra siviya çok dikkat ederek 2 saatte bir yapıyorum.Kızlar aşağıdaki testleri saat 12 de yaptım. Pik olmuş görünüyor . Bir sonrakini 3 gibi yapayım diyorum.siz ne dersiniz
Eki Görüntüle 2606304
Tabi su içip idrara çıktıysan 3 saat sonra yapabilirsin 3.30 da olurO zaman silinme yakındır. Saat 3te yapsam uygun bi saat midir canım
Evet pik canım ben böyle olduktan sonra siviya çok dikkat ederek 2 saatte bir yapıyorum.
Yarım bardak su içtim . Geçen ay pikten 3 saat sonra silinme olmuştu.Tabi su içip idrara çıktıysan 3 saat sonra yapabilirsin 3.30 da olur
Tmm yap canin buraya at yineYarım bardak su içtim . Geçen ay pikten 3 saat sonra silinme olmuştu.
O yüzden en geç 3 gibi yaparım
Benim de çok çabuk açılıyor testlerim hadi hayırlısı canımYarım bardak su içtim . Geçen ay pikten 3 saat sonra silinme olmuştu.
O yüzden en geç 3 gibi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?