Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar aşağıdaki testleri saat 12 de yaptım. Pik olmuş görünüyor . Bir sonrakini 3 gibi yapayım diyorum.siz ne dersiniz

Eki Görüntüle 2606304
Canim senin bir kac saate acilir tahminim
Elinden geldigince dua oku, su bi kac saatini bos gecme
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insAllah

Sağolasın canım. Neden öyle düşünüyorsun ki, silikleşme olunca denemeyi düşünüyordum
Genellikle kiz oluyo o yüzden bu sebeple düşünüyorum çok sağlıklı sperm 1 saatte vajinaya variyo spermlerin yumurtaya varma suresi var varana kadar ortam asidiklesir kiz ihtimali yüksek Allah bilir benim nacizane fikrim bu

Senin oğulların vardı değil mi canım. Onlar da nasıl bir yöntem denemiştin?

Yumurta çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyor diye okumuştum ben de. Yumurta çatlayınca y spermleri hazır yumurtaya ulaşıp yumurtayı döller diye biliyorum. O yüzden silikleşince deneyeceğim.

Ozamanlar hicbisey den bilgim yok tu adet sonrası deneme oluyordu canim

Ay gıcık oldum ovulasyon testi siparis verecegime 50 tane gebelik testi siparis vermisim algılarimla oynanmis sanki siparis verirken tekrar tekrar baktim ovulasyon testi olduğuna o kadar emindim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…