- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.181
3 te yap bakalım canım muhtemelen silinme olur yaparsın denemeYarım bardak su içtim . Geçen ay pikten 3 saat sonra silinme olmuştu.
O yüzden en geç 3 gibi yaparım
Tmm yap canin buraya at yine
Benim de çok çabuk açılıyor testlerim hadi hayırlısı canım
3 te yap bakalım canım muhtemelen silinme olur yaparsın deneme
Hakkında hayırlısı olsun
Canim senin bir kac saate acilir tahminimKızlar aşağıdaki testleri saat 12 de yaptım. Pik olmuş görünüyor . Bir sonrakini 3 gibi yapayım diyorum.siz ne dersiniz
Eki Görüntüle 2606304
Amin canım hepimiz için inşallahCanim senin bir kac saate acilir tahminim
Elinden geldigince dua oku, su bi kac saatini bos gecme
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insAllah
Hakkında hayırlısı olsun cnm gönlundekı olsunTeşekkür ederim kızlar hayırlısı olsun inş
Berannn siliklesincemi dusunuyosun denemeyi çattan 7 8 saat önce denesen daha iyi ama siz bilirsiniz yinede Allah gonlundekini hakkında hayırlı eylesin
Genellikle kiz oluyo o yüzden bu sebeple düşünüyorum çok sağlıklı sperm 1 saatte vajinaya variyo spermlerin yumurtaya varma suresi var varana kadar ortam asidiklesir kiz ihtimali yüksek Allah bilir benim nacizane fikrim buSağolasın canım. Neden öyle düşünüyorsun ki, silikleşme olunca denemeyi düşünüyordum
2 3 saat sonra yine yap canim
Hala ultra pik
Canim 2 saat sonra yine yap
2 3 saat sonra yine yap canim
Test yapmaya devamBerannn
Saat 6 gibi tekrar yapayım kızlar. Geçen ay erken çatlamıştı. Bu ay daha uzun sürecek sanırımCanim 2 saat sonra yine yap
Senin oğulların vardı değil mi canım. Onlar da nasıl bir yöntem denemiştin?Genellikle kiz oluyo o yüzden bu sebeple düşünüyorum çok sağlıklı sperm 1 saatte vajinaya variyo spermlerin yumurtaya varma suresi var varana kadar ortam asidiklesir kiz ihtimali yüksek Allah bilir benim nacizane fikrim bu
Ozamanlar hicbisey den bilgim yok tu adet sonrası deneme oluyordu canimSenin oğulların vardı değil mi canım. Onlar da nasıl bir yöntem denemiştin?
Yumurta çatladıktan 12 saat sonra ortam asidikleşiyor diye okumuştum ben de. Yumurta çatlayınca y spermleri hazır yumurtaya ulaşıp yumurtayı döller diye biliyorum. O yüzden silikleşince deneyeceğim.
Ne yaptin canım siliklesmeyi gordun müSaat 6 gibi tekrar yapayım kızlar. Geçen ay erken çatlamıştı. Bu ay daha uzun sürecek sanırım
Ay kötü olmuşAy gıcık oldum ovulasyon testi siparis verecegime 50 tane gebelik testi siparis vermisimalgılarimla oynanmis sanki siparis verirken tekrar tekrar baktim ovulasyon testi olduğuna o kadar emindim ki
Testim hala pik canım, testi tekrarlayacamNe yaptin canım siliklesmeyi gordun mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?