Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şimdi yaptım sonuç bu valla ben şaştım kaldım ve çok bunaldım bata 6 gün var gebelik testi negatif
Gebelik testini 2 gun kala falan yap
Ben senin hamile oldugunu dusunuyorum
LH hormonu vucudunda yuksekse eger deneme yaptigin testlerde de net silinme gorunmezdi, ya tekrar yumurtlama olacak yada dedigim gibi hamilesin
Erken gebelik testi yaoma yaniltiyor
12. 13. Gun normal gebelik testi yap bakalim
Hayirlisi olsun

Canım çok saol valla içimi rahatlatıyosun inşallah dediğin gibidir adet olursam randevu aldım doktora en azından gider Bi baktırırım kist falan mı var hormon testi isterim bakalım neredeyse pike yakın oldu bugün yani adetin 7. Gününden itibaren yüksek çıkması lazım Dı değilmi yüksek olsaydı

M ModaSever artı kronik rahatsızlığım var şu durumda iken risk alamıyorum Allah korusun
Anladım canım Rabbim şifa versin dikkat et. tabu durum bian evvel kalksın inş en hayırlı zamanda Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi kız evlat versin inşaAllah

Bisey sarabilirmiyim sut niye tuketilmiyo merak ettim

maşallah onlara
Allah gönlüne göre versin canım senin de, hepimizin de

Aynen cnm adet olursan git baktir, insallah olmazsin

Anladım canım Rabbim şifa versin dikkat et. tabu durum bian evvel kalksın inş en hayırlı zamanda Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi kız evlat versin inşaAllah
Aminn Allah razı olsun Allahım sanada burdakilerede Cenabı ALLAH in rızası doğrultusunda buyutebileceginiz sağlıklı erkek evlat nasip etsin

Canım bende teterjanı azalttım da buharlı temizlik robotu aldım deterjan kullanamdan yerleri duvarları camları silmeye başladm ama yeni genelde sirke ile dilerdim ama meyvelerinde sirkieli suda bekletirdim ama şampuanı napıcam bilmiyorum heden nin dermatit için şampuanı vardı biraz pahalı normalde şampuana göre ama olsun napalm yeme düzenini değiştirmem lazım anlaşılan bu aralar yoğurt peynir çok tüketiyorum dikkat etsem iyi olacak ellerim yüzüm saç diplerim dökülüyor ellerime kantaron yağı sürüyorum banyodan önce de saçıma biraz iyi geldi ama geçmiyor cildim kupkuru benim hiç bukadar kurumazdı cildim Allah şifa versysanada canım

Çok teşekkür ederim canım çok şükür ben baya yol katettim geçti sayılır. İnan beslenmedi düzenlesen özellikle süt ürünleri tüketmemeye dikkate edersen çok rahatlarsın. Allah sanada şifa versin .

Bende yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişkiye girdim ve 20 haftada doktor kız dedi daha önce göstermiyordu 14 erkek gibi dediler

Bende yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişkiye girdim ve 20 haftada doktor kız dedi daha önce göstermiyordu 14 erkek gibi dediler
Başka birşey uyguladın mı canım hangi taraftan yunurtlama olmuştu senim benim de bir gün sonra oldu yaaa bakalım ne olacak ama çok aşırı açılma olmadan yaptım ben bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…