- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.641
Gebelik testini 2 gun kala falan yapŞimdi yaptım sonuç bu valla ben şaştım kaldım ve çok bunaldım bata 6 gün var gebelik testi negatif
Canım çok saol valla içimi rahatlatıyosun inşallah dediğin gibidir adet olursam randevu aldım doktora en azından gider Bi baktırırım kist falan mı var hormon testi isterim bakalım neredeyse pike yakın oldu bugün yani adetin 7. Gününden itibaren yüksek çıkması lazım Dı değilmi yüksek olsaydıGebelik testini 2 gun kala falan yap
Ben senin hamile oldugunu dusunuyorum
LH hormonu vucudunda yuksekse eger deneme yaptigin testlerde de net silinme gorunmezdi, ya tekrar yumurtlama olacak yada dedigim gibi hamilesin
Erken gebelik testi yaoma yaniltiyor
12. 13. Gun normal gebelik testi yap bakalim
Hayirlisi olsun
Anladım canım Rabbim şifa versin dikkat et.
Bisey sarabilirmiyim sut niye tuketilmiyo merak ettimAslinda bu ay adet zamani spirali cikarttim küçük kizim 18 aylik sirf erkek merakimdan bi de ovulasyonla deneyim dedim.neler yaptim eşime çinko hapi aldim klomen aldim ben folic asit iciyorum zaten süt ve süt ürünleri cok cok fazla dikkat etmesemde ikimizde minimuma indirdik 1 ay kadar. gec yumurtlama oldu bende normalde 17-18.gün olmasi gerekirken 22.gün testim pik yapti ve o gece test biraz siliklestikten 3 saat sonra tek deneme oldu. eşime öncesinde bi bardak türk kahvesi bi bardak nescafe icirdim.bende limonlu tuzlu soda ictim.namaz kildi esim erkek bebek duasi okudu bende okudum deneme oldu ve hemen kalcama yastık koyup 3 saat kadar saga dönük yattim.sonra kalktım bi test daha yaptim geri gidip yattim sabaha kadar
maşallah onlaraEn önemlisi sağlıklı olması canım tabiki allah gönlündekini nasip etsin . Benimde iki oğlum var ama bende ikinci oğluma hamileyken kız olmasını diledim ama oğlum olunca üzülmedim en önemlisi sağlıklı olmasıydo . Hayırlısı buymuş dedim . Zaten doğunca cinsiyetin hiç önemi kalmıyor inan . Şimdi oğlum 2.5 yaşında ve o kadar tatlı gamzeli bir oğlan . Çok şükür sağlıkları yerinde. Şimdi bizde 3. Bebeği istiyoruz inşallah allah da bana hayırlısı ile sağlıklı bir kız evlat nasip eder
Karından bakıldı canım. Şimdiye kadar birşey yoktu ama iki gündür çay kahve filan içemiyorum çok bişey canım istemiyor ama kusma filan yokKesenin içinde resme göre solda alttan mı bakıldı belirtin varmı
Aynen cnm adet olursan git baktir, insallah olmazsinCanım çok saol valla içimi rahatlatıyosun inşallah dediğin gibidir adet olursam randevu aldım doktora en azından gider Bi baktırırım kist falan mı var hormon testi isterim bakalım neredeyse pike yakın oldu bugün yani adetin 7. Gününden itibaren yüksek çıkması lazım Dı değilmi yüksek olsaydı
Sütün yapisi bazik olmasina ragmen vucuda asidik etki yapiyorBisey sarabilirmiyim sut niye tuketilmiyo merak ettim
Teşekkür ederim . Amin inşallah ❤maşallah onlara
Allah gönlüne göre versin canım senin de, hepimizin de ❤
Aminn Allah razı olsun Allahım sanada burdakilerede Cenabı ALLAH in rızası doğrultusunda buyutebileceginiz sağlıklı erkek evlat nasip etsinAnladım canım Rabbim şifa versin dikkat et.tabu durum bian evvel kalksın inş en hayırlı zamanda Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi kız evlat versin inşaAllah
Merhaba canım benim egzamam ellerimde kol ve bacak diz ve dirseklerde kuru pul pul kaşıntılı ve ellerimdeki çatlıyor ve kanıyor özellikle deterjana dokunmam yasak. Ben 4 yıldır muzdaribim . Gitmediğim cildiye doktoru kalmadı . İlaçlar kortizonlu kremler egzamam için ipek eldivenler egzama sabunu hiçbirşwy çözüm olmadı . Bende araştırdım fonksiyonel tıp uzmanı (bütüncül ) tıp doktoruna gittim. Kan tahlillerim yapıldı vücudumda eksik olan minerelkar ve vitaminler yerine koyuldu ( d vitamini, b 12 vit ,omega 3 , magnezyum, çinko, biotin , Quercetin (özellikle cilt hastalıkları için kullanılıyor ) , alfa lipoik asit, ve kenevir tohumu yağı kullanıyorum. Egzamanın sebebi stres, vücutta toksin birikimi ve beslenme yanlışları imiş. Yani egzama vücuttan toksin arma çabası . En çok vücudumuza da toksini deterjanlardan ve yediğimiz gıdadan havadam solumun yolu ile alıyoruz. De tavsiyedi ile önce evimde ki tüm temizlik ürünlerini tüm kimyasalları çöpe attık ve yerine temiz içereikli vegan ekolojik ürünler aldım şampuanımda diş macununa , bulaşık çamaşır makinası deteerjanına kadar , rollon da dahil. Yediğim ürünleride meyve sebzeyi organik almaya çılıyorum alamıyorsanda tüm sebze ve meyveleri yemeden önce 20 dk karbonatlı suda bekletip yıkıyorum. Kuru yemişleri akşamdan tuzlu suya veya peynir altı suyuna ıslıyorums sabah süzüp yiyorum (fitik asitten arınmak için ) . Kuru baklagilleri arada suyunu değiştirerek 48 saat sirleli su da bekletip öyle pişiriyorum. Şuan egzamam için diyet uyguluyorum gluten , şeker ve süt ürünleri, paketli gıdalar yasak ( tüketmiyorum (ekmek , makarna , mısır , yulaf , pirinç, patates ) yasak . Akdeniz diyeTi yapıyorum yani bol meyve sebze kuru baklagil et tavuk balık yumurta Serbest . Tedaviye başladığım ilk 21 gün de eliminasyon diyeti yaptım (burda kurubaklagil çay kahve ve yeşil çayda de yasaktı ) . ) Hergün düzenli kemik suyu içiyorum ve fermente şahana turlusu yiyorum bağırsak sağlığımın düzelmesi için . Tedavimin 4. Ayındayım ve çpk şükür egzamam geçti . Saç dipledinde olab dermatitde egzama gibi canım .
Çok teşekkür ederim canım çok şükür ben baya yol katettim geçti sayılır. İnan beslenmedi düzenlesen özellikle süt ürünleri tüketmemeye dikkate edersen çok rahatlarsın. Allah sanada şifa versin .Canım bende teterjanı azalttım da buharlı temizlik robotu aldım deterjan kullanamdan yerleri duvarları camları silmeye başladm ama yeni genelde sirke ile dilerdim ama meyvelerinde sirkieli suda bekletirdim ama şampuanı napıcam bilmiyorum heden nin dermatit için şampuanı vardı biraz pahalı normalde şampuana göre ama olsun napalm yeme düzenini değiştirmem lazım anlaşılan bu aralar yoğurt peynir çok tüketiyorum dikkat etsem iyi olacak ellerim yüzüm saç diplerim dökülüyor ellerime kantaron yağı sürüyorum banyodan önce de saçıma biraz iyi geldi ama geçmiyor cildim kupkuru benim hiç bukadar kurumazdı cildim Allah şifa versysanada canım
Amin canım inşaAllahAminn Allah razı olsun Allahım sanada burdakilerede Cenabı ALLAH in rızası doğrultusunda buyutebileceginiz sağlıklı erkek evlat nasip etsin
İnşallah canım inşallahAynen cnm adet olursan git baktir, insallah olmazsin
Yumurtlama anından uzaklaştıkça kız ihtimali artıyorBende yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişkiye girdim ve 20 haftada doktor kız dedi daha önce göstermiyordu 14 erkek gibi dediler
Denemenizin üzerinden kaç gün geçti?Şimdi yaptım sonuç bu valla ben şaştım kaldım ve çok bunaldım bata 6 gün var gebelik testi negatif
Başka birşey uyguladın mı canım hangi taraftan yunurtlama olmuştu senim benim de bir gün sonra oldu yaaaBende yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişkiye girdim ve 20 haftada doktor kız dedi daha önce göstermiyordu 14 erkek gibi dediler
8 gün olduDenemenizin üzerinden kaç gün geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?