- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.661
İnşallah deniycem bakalım alternatif ürünlere yönelmek lazım sanırımÇok teşekkür ederim canım çok şükür ben baya yol katettim geçti sayılır. İnan beslenmedi düzenlesen özellikle süt ürünleri tüketmemeye dikkate edersen çok rahatlarsın. Allah sanada şifa versin .
Hamile olabilirsiniz8 gün oldu
İnşallah öyledirHamile olabilirsiniz
Ovulasyon testindeki t c kadar koyulaşınca gebelik testinde de çıkıyor hamilelik varsa
Ben de gebeliğimi 9. Gün öğrenmiştim
8. Gün gebelik testim negatifti
Henüz 8 gün oldu demişsiniz, bu kadar erken çıkmaması normal. Genelde denemeden 12 gün sonra yapılması öneriliyorMerhaba arkadaşlar biraz önce gebelik testi yaptım ama negatifolmadı galiba bu ay da yine hayal kırıklığı yani kısmet bakalım
Erken gebelik testiyle mi öğrenmiştinizHamile olabilirsiniz
Ovulasyon testindeki t c kadar koyulaşınca gebelik testinde de çıkıyor hamilelik varsa
Ben de gebeliğimi 9. Gün öğrenmiştim
8. Gün gebelik testim negatifti
Canım bugün kaçıncı günü. Bazen çıkmayabiliyor istersen 2-3 gün sonra tekrar dene.Merhaba arkadaşlar biraz önce gebelik testi yaptım ama negatifolmadı galiba bu ay da yine hayal kırıklığı yani kısmet bakalım
Benim 12.gun çok silik çizgi çıkmıştı, erken dahaMerhaba arkadaşlar biraz önce gebelik testi yaptım ama negatifolmadı galiba bu ay da yine hayal kırıklığı yani kısmet bakalım
Elimde 2 tane ovülasyon testi 1 tane gebelik testi kaldı cuma günü yaparım olmadı Bi kez daha inşallah dediğiniz gibi olurHenüz 8 gün oldu demişsiniz, bu kadar erken çıkmaması normal. Genelde denemeden 12 gün sonra yapılması öneriliyor
Cuma günü tekrarlarım olmadı aslında farkındayım erken olduğunun ama elimde değil yaşayanlar olarak en iyi siz anlarsınız hele birde yarım kalan bir annelik varsa insan sabırsızlanıyor işteBenim 12.gun çok silik çizgi çıkmıştı, erken daha
Bugün ovülasyon testi pik gününü de sayarsan 9. Gün cuma gününe kadar beklicem bakalımCanım bugün kaçıncı günü. Bazen çıkmayabiliyor istersen 2-3 gün sonra tekrar dene.
Kaşıklarım çok agiriyordu hangi taraftan olduğunu hatırlamıyorum canım ama 30 yumurtlama günümdü 31 gece oldu ilişkiBaşka birşey uyguladın mı canım hangi taraftan yunurtlama olmuştu senim benim de bir gün sonra oldu yaaabakalım ne olacak ama çok aşırı açılma olmadan yaptım ben bakalım ne olacak
Benim gununde oldu yani 30 gündüz yumurtlama oldu bizde gecesi ilişki oldu 31 de saat 1 gibiYumurtlama anından uzaklaştıkça kız ihtimali artıyor
Yumurta çatladıktan maksimum 6 saat icinde falan uygunmus, sonrası asidiklestigi icin risk diye biliyorumBenim gununde oldu yani 30 gündüz yumurtlama oldu bizde gecesi ilişki oldu 31 de saat 1 gibi
Dogru diyorsun canım insanın elinde olmuyor, hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Vardir inşallah umutsuz olma. Yoksa da önümüze bakarizCuma günü tekrarlarım olmadı aslında farkındayım erken olduğunun ama elimde değil yaşayanlar olarak en iyi siz anlarsınız hele birde yarım kalan bir annelik varsa insan sabırsızlanıyor işte
Hayırlısı olsun canım. Benim de dün 12.günümdü. Negatif çıktı. Ben de sen gibi sabırsızlanıp öncesinde birkaç test yaptım, ama çıkmadı.Elimde 2 tane ovülasyon testi 1 tane gebelik testi kaldı cuma günü yaparım olmadı Bi kez daha inşallah dediğiniz gibi olur
İnşallah canım inşallah Allahım kimseyi böyle çaraçesiz bırakmasın 3 yıldır yapmadığım kalmadı 4 aşılama geçirdim son bir aşılama daha kaldı gonal f ile sonrası tüp bebek tedavisi ama çok yıprandım beynim doldu her ay diyorum tamam takmıcam artık vücudum resmen oyun oynuyor illaki her ay ümitlenecek bir belirti veriyorDogru diyorsun canım insanın elinde olmuyor, hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Vardir inşallah umutsuz olma. Yoksa da önümüze bakariz
Amiin inşallah hepimiz için hayırlısı ile gönlündeki nasip olsun çıkmayacağını bile bile çaresiz Bi ümit bizimkisi belki belki diye diye kendimizi yiyoruzHayırlısı olsun canım. Benim de dün 12.günümdü. Negatif çıktı. Ben de sen gibi sabırsızlanıp öncesinde birkaç test yaptım, ama çıkmadı.
İnsanın elinde olmuyor, heyecanla bir an önce pozitif çıksın istiyor. İnş senin için hayırlısı olur, gönlündeki nasip olur
Bugün ovülasyon testi pik gününü de sayarsan 9. Gün cuma gününe kadar beklicem bakalım
Çok erken canım varsa bile.. 11. Gün yapıp cook silik çizgi çıkıyor bildigim kadarıyla. Ama kendini negatife de alistir yoksa üzülürsun. Rabbim yinede gönlüne göre versin canimBugün ovülasyon testi pik gününü de sayarsan 9. Gün cuma gününe kadar beklicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?