- 11 Ocak 2018
- 228
- 332
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.681
Amiin canım inşallah hepimiz en kısa zaman da alırız o güzel haberiAllah hayırlısı ile nasip etsin canım inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın.
Öyle yapıyorum canım ilk defa bu ay umudum bitti geçen aylarda adet dahi olsam belki oluyordu içimde ama bu ay yokÇok erken canım varsa bile.. 11. Gün yapıp cook silik çizgi çıkıyor bildigim kadarıyla. Ama kendini negatife de alistir yoksa üzülürsun. Rabbim yinede gönlüne göre versin canim
Vakti var daha demekki canım. Ya ben bir topigi takip ediyordum. 8 yıl çocuğu olmamış tup bebek yapmış tutmamış filan. Sonra bir teyzeye gitmiş eskiler yaparmış ya. Rahmin düşmüş demiş biraz karnını ovalamis süt maydanoz kaynatip buharina otur demiş bir kaç gün kız yaptı o ay hamile kaldıİnşallah canım inşallah Allahım kimseyi böyle çaraçesiz bırakmasın 3 yıldır yapmadığım kalmadı 4 aşılama geçirdim son bir aşılama daha kaldı gonal f ile sonrası tüp bebek tedavisi ama çok yıprandım beynim doldu her ay diyorum tamam takmıcam artık vücudum resmen oyun oynuyor illaki her ay ümitlenecek bir belirti veriyorbu ay da ovülasyon testi oldu bakalım daha neler yaşıcaz
Gebelik topigi değil muhabbet topigiydi hep derdi olmuyor diye. bu ay ebeye gittim bakalım nasıl olacak filan diyordu test attı bir iki gun önce çok şaşırdımVakti var daha demekki canım. Ya ben bir topigi takip ediyordum. 8 yıl çocuğu olmamış tup bebek yapmış tutmamış filan. Sonra bir teyzeye gitmiş eskiler yaparmış ya. Rahmin düşmüş demiş biraz karnını ovalamis süt maydanoz kaynatip buharina otur demiş bir kaç gün kız yaptı o ay hamile kaldı
Test duruyor mu bugün yaptığın foto atsana ben silik çizgiyi çok iyi görürüm varsaÖyle yapıyorum canım ilk defa bu ay umudum bitti geçen aylarda adet dahi olsam belki oluyordu içimde ama bu ay yok
Nasipten otesi yok canimİnşallah canım inşallah Allahım kimseyi böyle çaraçesiz bırakmasın 3 yıldır yapmadığım kalmadı 4 aşılama geçirdim son bir aşılama daha kaldı gonal f ile sonrası tüp bebek tedavisi ama çok yıprandım beynim doldu her ay diyorum tamam takmıcam artık vücudum resmen oyun oynuyor illaki her ay ümitlenecek bir belirti veriyorbu ay da ovülasyon testi oldu bakalım daha neler yaşıcaz
Rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak bunun bilincindeyiz çok şükür ama insam oğluyuz sabırsız hemen olsun istiyoruz benim rahmetli annemimde 8 yıl olmamış sonra ben olmuşum anneme çekmişim galiba herşey bir vesile ben o tarz şeyler denemedim hiç bitkisel şeyler yiyorum amaVakti var daha demekki canım. Ya ben bir topigi takip ediyordum. 8 yıl çocuğu olmamış tup bebek yapmış tutmamış filan. Sonra bir teyzeye gitmiş eskiler yaparmış ya. Rahmin düşmüş demiş biraz karnını ovalamis süt maydanoz kaynatip buharina otur demiş bir kaç gün kız yaptı o ay hamile kaldı
Yok canım yapmadım tıbbi mudahaleler oldu laparoskopi ameliyatı falan olmuştum hsg filmi çekindim okadarNasipten otesi yok canim
İnsanın elinden başka birşey gelmiyor
Beline yakı falan yaptın mı hic
Atyım canım ama çizginin hayaleti bile yokTest duruyor mu bugün yaptığın foto atsana ben silik çizgiyi çok iyi görürüm varsaama dediğim gibi çok erken canım yoksa da
Merhaba benim teyzemin de ilk evlendiğinde 1 yıl çocuğu olmamıştı bizimde mahallemizde yaşayam bir ebemiz vardı ama mahalle ebesi öyle eğitimli felam değil gebe kalamayan kadınlar giderdi. Teyzemde gitii senin damatın eğri demiş damarına masaj yapmış bundan sonra hamile kalırsın demişti ve teyzem ertesi ay hamile kaldı . Ben çocuktum o dönem ama çok iyi hatılıyorım . Allah yeterli ol desin bir şey vesile olur ve nasip olur. Bundan 3-4 yıl öncede kuzenim gebe kalıyordu sürekli düşük yaşıyordu en son bizim yaşadığımız yerde ocak derler dua yapan biri vardı ona gitti ve sağlıkla doğum yaştı şimdi çok sağlıklı oğlu.Vakti var daha demekki canım. Ya ben bir topigi takip ediyordum. 8 yıl çocuğu olmamış tup bebek yapmış tutmamış filan. Sonra bir teyzeye gitmiş eskiler yaparmış ya. Rahmin düşmüş demiş biraz karnını ovalamis süt maydanoz kaynatip buharina otur demiş bir kaç gün kız yaptı o ay hamile kaldı
Soğan kürünü bende yapmıştımBirde ben ikinci oğluma hamile kalmadan 1 ay önce soğan kürü yapmıştım. Hamile kaldığım ayda g. Gidiyorsan hayıt suyu alıp içmiştim o ay hamile kaldım . Belki bir faydası dokunur.
Kesinlikle öyle canım . Hayıt ın otu da demlenip içilebilen aktarlarda satılıyor .suyu bana daha pratik gelmişti. Zaten hayır çok iyi bir hormon dengeleyici .Soğan kürünü bende yapmıştımama hayıt suyu içmedim aklımda olsun canım bunların burda yazılanların tavsiyeleri hepsi belki birer vesile bizim için
Ben incir cennet hurması kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi bunları tüketiyorumBende bu ay herhangi bir kür denemeyeceğim . Eğer olmazsa denemeyi düşünüyorum.
Inşallah olur canım en kısa sürede. Ben hep derim rabbim önce hiç olmayanlara sonra bize versin diyeRabbim ne zaman ol derse ozaman olacak bunun bilincindeyiz çok şükür ama insam oğluyuz sabırsız hemen olsun istiyoruz benim rahmetli annemimde 8 yıl olmamış sonra ben olmuşum anneme çekmişim galiba herşey bir vesile ben o tarz şeyler denemedim hiç bitkisel şeyler yiyorum ama
Aynen canım çok erken dahaAtyım canım ama çizginin hayaleti bile yok
Bende çok inanıyorum öyle şeylere canım kayinvalideminde 4 yıl olmamış o da mahalle ebesine gitmiş senin dediğin gibi damarın sertlesmis demiş. Birşeyler yapmış o ay gebe kaldım diyorMerhaba benim teyzemin de ilk evlendiğinde 1 yıl çocuğu olmamıştı bizimde mahallemizde yaşayam bir ebemiz vardı ama mahalle ebesi öyle eğitimli felam değil gebe kalamayan kadınlar giderdi. Teyzemde gitii senin damatın eğri demiş damarına masaj yapmış bundan sonra hamile kalırsın demişti ve teyzem ertesi ay hamile kaldı . Ben çocuktum o dönem ama çok iyi hatılıyorım . Allah yeterli ol desin bir şey vesile olur ve nasip olur. Bundan 3-4 yıl öncede kuzenim gebe kalıyordu sürekli düşük yaşıyordu en son bizim yaşadığımız yerde ocak derler dua yapan biri vardı ona gitti ve sağlıkla doğum yaştı şimdi çok sağlıklı oğlu.
Özellikle bir günü yok canım adetken başladım gebelik testim bitince bıraktım. Yani aynı ay hamile kaldım .Peki ne zaman içmeye başladın canım adet bitince mi yoksa herhangi Bi gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?