Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben incir cennet hurması kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi bunları tüketiyorum
Bu takviyeler de güzel keçiboynuzunu özellikle eşine kullandır canım . İlişki öncesi de eşine sert türk kahvesi içir ben öyke yapmıştım. Kahve spermleri hareketlendiriyor. Prolaktin seviyeni biliyormusun canım çünkü incir prolaktini yükselten bir yemiş ve eğee prolaktin yüksekliği oluşursa gebeliğe engel .

Canım doğum yaptıktan sonra baktırdım normal seviyeye düşmüştü ama pazartesi günü doktora gideceğim bütün hormonlara baktırmak için

Bi de sabunlu yumurta akı ile yakı yap belki şifa ondadır canım iyi gelen cok

canım banada özelden yazarmısın bende onu yapmayı düşünüyorum.

Adet olursam bende başlayım bakalım bakarsın bende de işe yarar

Canım doğum yaptıktan sonra baktırdım normal seviyeye düşmüştü ama pazartesi günü doktora gideceğim bütün hormonlara baktırmak için
Süper olur en azından kafan rahatlar.

Yumurta çatladıktan maksimum 6 saat icinde falan uygunmus, sonrası asidiklestigi icin risk diye biliyorum
Hiç bilmiyorum araştırmadım ben 3 kızım olcak Allah nasip ederse hamileligim farklı geçiyor kızlara göre 20 haftaya kadar kendini göstermedi 20 haftada gösterdi mı bilmigorum doktor kız dedi daha da gitmedim doktora şuan 24 olduk

İnşallah yanılma vardır erkektir cnm hayırlısıyla inşallah

Canım selam nasılsın. Kızların için özel uyguladığınız bir şey varmıydı. İlişkilerin nasıldı . Sık ilişki veya yunurtlama öncesimiydi hatırlıyorsan yardımcı olurmusun . Benim de iki oğlum var kız bebek için deneme yapacağım .

Canım testin negatif ama bence umudunuda kesme . Daha adetine 5 günün var bence 12. Gün tekrarla testi. Hatta ben olsam regl günümün gelmesini bekler öyle yapardım.
Kesildi canım ya umut falan kalmadı 12. Gün büyük ihtimalle adet olurum genellikle benim adetlerim 1 gün önceden gelir hayırlısı artık napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…