- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.701
Bu takviyeler de güzel keçiboynuzunu özellikle eşine kullandır canım . İlişki öncesi de eşine sert türk kahvesi içir ben öyke yapmıştım. Kahve spermleri hareketlendiriyor. Prolaktin seviyeni biliyormusun canım çünkü incir prolaktini yükselten bir yemiş ve eğee prolaktin yüksekliği oluşursa gebeliğe engel .Ben incir cennet hurması kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi bunları tüketiyorum
Birde eğer sende vitamin eksikliğim varsa tamamlamanı tavsiye ederim . Folik asit kullanımına başlayabilirsin . D vitaminin , b 12 vitaminin demirin eksikse takviye edebilirsin.Ben incir cennet hurması kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi bunları tüketiyorum
Bi de sabunlu yumurta akı ile yakı yap belki şifa ondadır canım iyi gelen cokYok canım yapmadım tıbbi mudahaleler oldu laparoskopi ameliyatı falan olmuştum hsg filmi çekindim okadar
Adet olursam bende başlayım bakalım bakarsın bende de işe yararÖzellikle bir günü yok canım adetken başladım gebelik testim bitince bıraktım. Yani aynı ay hamile kaldım .
Canım doğum yaptıktan sonra baktırdım normal seviyeye düşmüştü ama pazartesi günü doktora gideceğim bütün hormonlara baktırmak içinBu takviyeler de güzel keçiboynuzunu özellikle eşine kullandır canım . İlişki öncesi de eşine sert türk kahvesi içir ben öyke yapmıştım. Kahve spermleri hareketlendiriyor. Prolaktin seviyeni biliyormusun canım çünkü incir prolaktini yükselten bir yemiş ve eğee prolaktin yüksekliği oluşursa gebeliğe engel .
Canım doğumdan sonra 3 ay kadar kullandım sonra bıraktım onlara da baktırırım BiBirde eğer sende vitamin eksikliğim varsa tamamlamanı tavsiye ederim . Folik asit kullanımına başlayabilirsin . D vitaminin , b 12 vitaminin demirin eksikse takviye edebilirsin.
Peki canım o dediğin nasıl yapılıyor nasıl oluyorBi de sabunlu yumurta akı ile yakı yap belki şifa ondadır canım iyi gelen cok
Aynen bugün ovülasyon testi yapmıcam 2 tane kaldı çünkü elimdeAynen canım çok erken daha
Peki canım erken gebelik testi alsam yapsam çıkar mıAynen canım çok erken daha
Yazayım canim ozeldenPeki canım o dediğin nasıl yapılıyor nasıl oluyor
Tamam canımYazayım canim ozelden
Bi de sabunlu yumurta akı ile yakı yap belki şifa ondadır canım iyi gelen cok
Adet olursam bende başlayım bakalım bakarsın bende de işe yarar
Süper olur en azından kafan rahatlar.Canım doğum yaptıktan sonra baktırdım normal seviyeye düşmüştü ama pazartesi günü doktora gideceğim bütün hormonlara baktırmak için
Hiç bilmiyorum araştırmadım ben 3 kızım olcak Allah nasip ederse hamileligim farklı geçiyor kızlara göre 20 haftaya kadar kendini göstermedi 20 haftada gösterdi mı bilmigorum doktor kız dedi daha da gitmedim doktora şuan 24 oldukYumurta çatladıktan maksimum 6 saat icinde falan uygunmus, sonrası asidiklestigi icin risk diye biliyorum
Hiç kullanmadım canım onu ama yapan arkadaş vardı.. bat a 6 gün kala yapmış çıkmıştı.Peki canım erken gebelik testi alsam yapsam çıkar mı
İnşallah yanılma vardır erkektir cnm hayırlısıyla inşallahHiç bilmiyorum araştırmadım ben 3 kızım olcak Allah nasip ederse hamileligim farklı geçiyor kızlara göre 20 haftaya kadar kendini göstermedi 20 haftada gösterdi mı bilmigorum doktor kız dedi daha da gitmedim doktora şuan 24 olduk
Attım cnmcanım banada özelden yazarmısın bende onu yapmayı düşünüyorum.
Süper olur en azından kafan rahatlar.
Bununla beraberHiç kullanmadım canım onu ama yapan arkadaş vardı.. bat a 6 gün kala yapmış çıkmıştı.
Canım selam nasılsın. Kızların için özel uyguladığınız bir şey varmıydı. İlişkilerin nasıldı . Sık ilişki veya yunurtlama öncesimiydi hatırlıyorsan yardımcı olurmusun . Benim de iki oğlum var kız bebek için deneme yapacağım .Hiç bilmiyorum araştırmadım ben 3 kızım olcak Allah nasip ederse hamileligim farklı geçiyor kızlara göre 20 haftaya kadar kendini göstermedi 20 haftada gösterdi mı bilmigorum doktor kız dedi daha da gitmedim doktora şuan 24 olduk
Canım testin negatif ama bence umudunuda kesme . Daha adetine 5 günün var bence 12. Gün tekrarla testi. Hatta ben olsam regl günümün gelmesini bekler öyle yapardım.Bununla beraberhayırlısı artık
Kesildi canım ya umut falan kalmadı 12. Gün büyük ihtimalle adet olurum genellikle benim adetlerim 1 gün önceden gelir hayırlısı artık napıyımCanım testin negatif ama bence umudunuda kesme . Daha adetine 5 günün var bence 12. Gün tekrarla testi. Hatta ben olsam regl günümün gelmesini bekler öyle yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?