- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.721
Üzülme canım. Biliyorum insan ugrastikca sıkılıyor çabucak olsun istiyor ama geç olsun güç olmasın. Olacaktır inşallah canım. Rabbim tez vakitte versin ❤Bununla beraberhayırlısı artık
Hayırlısı olsun canım hakkında. Hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeğin inşallah .Kesildi canım ya umut falan kalmadı 12. Gün büyük ihtimalle adet olurum genellikle benim adetlerim 1 gün önceden gelir hayırlısı artık napıyım
Aynen öyle canım bunaldım valla rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını versinÜzülme canım. Biliyorum insan ugrastikca sıkılıyor çabucak olsun istiyor ama geç olsun güç olmasın. Olacaktır inşallah canım. Rabbim tez vakitte versin ❤
Yanlıs hatırlamıyorsam bu ay klomen kullanıyorum demiştin. O yumurtayı geliştiriyor ya diğer aylara göre erken olacaktı zaten canım. Seni etkilemek istemem ama ben olsam takibime devam edip deneme yapardım. Perhiz önemli ama doğru zamanlama daha önemli.Bu gece 17.gün oluyodu bi korunmalı olsun 20-21. Gün yumurtlama olursa 3-4 gün perhiz olsun dedik korunmalı dan bi kaç saat sonra tuvalete gittim şeffaf akıntı var hemen test yaptim koyuya yakin ciktimuhtemelen aksama kadar çatlar 24 saat bile olmayacak iliski üstünden geceli moralim cok bozuldu yaa
Deneme yapacaksan eğer sıki takip yap lütfen siviya çok dikkat et bugünkeske bi gün bekleseydi yaa
Gecen ay da klomen kullandim 22.gün catladi ona güvenerek boyle yaptım .icime bi öküz oturdu sanki uyuyamadim bile çok üzüldüm ama deneme yapicam sanirim 2-3 saatte 1 test yapicam bakalim nasipYanlıs hatırlamıyorsam bu ay klomen kullanıyorum demiştin. O yumurtayı geliştiriyor ya diğer aylara göre erken olacaktı zaten canım. Seni etkilemek istemem ama ben olsam takibime devam edip deneme yapardım. Perhiz önemli ama doğru zamanlama daha önemli.
Canım ben ikinci oğlumda ovulasyon testi kullandım . Çok sık ilişkim oldu. Senin gibiyken testim ilişki olmuştu sonra ultra pik olmuştu . Ve silinmişyi. silindiğinde de birliktelik olmuştu ve silindikten bir gün sonrada şlişki olmuştu erkek oldu sonuç . Hala umudun var bence 1 gün önceki spermden çok y ler hızlı olduğu için silikken olan ilişkiden olan spermler döller . yumurtayı.silikleştiği an kaçırmadan dene.Bu ay ne planladiysam hepsi suya düştü cin takvimi martı kiz nisan erkek gösteriyodu hep hesaplarima göre hem perhiz olacakti hem nisanda olacakti yumurtlama ola ola 31martta oluyogecen ay 3 saatte pik açılmıştı bayagi bi bu ay soyle gece yarısına kadar pik kalır mi acaba planlı yumurtlama günü deneme yapip erkek olan anneler hepiniz en az 4-5 günlük perhizle mi yaptiniz icimi rahatlatin yoksa 24 saat bile olmadan deneme olup oğlu olan var mi
Inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah yanılma vardır erkektir cnm hayırlısıyla inşallah
Kızlarım da yumurtlamadan önce hamile kalmıştım 23 aralık 2017 idi yumurtlama günü akşamı ve 23 ilişki oldu sonra hamile kaldım sunu anladım afedersin kadın erkek aynı anda orgazm olursa kız oluyor benim iki kızım da öyle oldu suan 3 hamileyim buda yumurtlama gunu oldu bunda da ayni sekilfe oldu bunda da kiz dedi doktorum özellikle bisey yapmadım yok ama sola yatıyorum ben ondan alakalimidir bilmigorum ilişki bitinceCanım selam nasılsın. Kızların için özel uyguladığınız bir şey varmıydı. İlişkilerin nasıldı . Sık ilişki veya yunurtlama öncesimiydi hatırlıyorsan yardımcı olurmusun . Benim de iki oğlum var kız bebek için deneme yapacağım .
Canım gerçekten boşuna cin takvimi için stres yapıyorsun. Bende iki kızım erkek gösteriyordu. Perhiz için ise eşin sağlıklı ise bence sorun olmaz. Y ler her defasında geliyordur mutlaka. Yine hızla onlar gider önden. Benim bu ay yum erken geldi 12. Gün 2 gün perhizle deneme yaptım. Doğru zamanlama ile oglusun gelecektir rabbimin izniyleBu ay ne planladiysam hepsi suya düştü cin takvimi martı kiz nisan erkek gösteriyodu hep hesaplarima göre hem perhiz olacakti hem nisanda olacakti yumurtlama ola ola 31martta oluyogecen ay 3 saatte pik açılmıştı bayagi bi bu ay soyle gece yarısına kadar pik kalır mi acaba planlı yumurtlama günü deneme yapip erkek olan anneler hepiniz en az 4-5 günlük perhizle mi yaptiniz icimi rahatlatin yoksa 24 saat bile olmadan deneme olup oğlu olan var mi
Belirti olabilir canım. Ama cinsiyetle alakası yoktur benceKızlar ilişki olalı 3 gün olup göbekte asılma gibi ağrı ve kalça bel ağrısı kasık kasılması hamilelik belirtisi mi özellikle göbeğim birden içinden birşey çeker gibi oluyor bunlar belirti ise cinsiyet ile alakası var mı
Once test yapip ona gore iliski olsaydi ya canimBu gece 17.gün oluyodu bi korunmalı olsun 20-21. Gün yumurtlama olursa 3-4 gün perhiz olsun dedik korunmalı dan bi kaç saat sonra tuvalete gittim şeffaf akıntı var hemen test yaptim koyuya yakin ciktimuhtemelen aksama kadar çatlar 24 saat bile olmayacak iliski üstünden geceli moralim cok bozuldu yaa
Saat 4-5 arasi test yaptim cok silikti bende nasilsa gec yumurtluyorum diye en sonuncu dün olsun dedikOnce test yapip ona gore iliski olsaydi ya canim
Ay inşallah ya 2 saatte 1 test yapiyorum bari onu kacirmayayim diyeCanım gerçekten boşuna cin takvimi için stres yapıyorsun. Bende iki kızım erkek gösteriyordu. Perhiz için ise eşin sağlıklı ise bence sorun olmaz. Y ler her defasında geliyordur mutlaka. Yine hızla onlar gider önden. Benim bu ay yum erken geldi 12. Gün 2 gün perhizle deneme yaptım. Doğru zamanlama ile oglusun gelecektir rabbimin izniyle
Tamam canım teşekkür ederim .Kızlarım da yumurtlamadan önce hamile kalmıştım 23 aralık 2017 idi yumurtlama günü akşamı ve 23 ilişki oldu sonra hamile kaldım sunu anladım afedersin kadın erkek aynı anda orgazm olursa kız oluyor benim iki kızım da öyle oldu suan 3 hamileyim buda yumurtlama gunu oldu bunda da ayni sekilfe oldu bunda da kiz dedi doktorum özellikle bisey yapmadım yok ama sola yatıyorum ben ondan alakalimidir bilmigorum ilişki bitince
İnsalah yarın pik olur cnmSaat 4-5 arasi test yaptim cok silikti bende nasilsa gec yumurtluyorum diye en sonuncu dün olsun dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?