Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay inşallah ama sanirim geceye kalmadan olur çok koyu çünkü
Canım ben bir yerde okumuştum. Öncesi de önemli. Çok sık ilişki olmuyorsa eşin dinlenmiş gibi oluyor zaten. Erkeklerin depoları oluyormuş. Depoda bir kaç defa ilişkiye yetecek kadar sperm birikiyormus.

Bunu simdi yaptim tam eşit oldular sanirim

Eklentiler

• _20200331_153454.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım ben bir yerde okumuştum. Öncesi de önemli. Çok sık ilişki olmuyorsa eşin dinlenmiş gibi oluyor zaten. Erkeklerin depoları oluyormuş. Depoda bir kaç defa ilişkiye yetecek kadar sperm birikiyormus.
Yok cok sık olmadi bu ay en fazla 3.bu insallah ay bu konu için cok fazla stres yaptim olacaksa her türlü olur yaa Rabbim nasip etsin hepimize inşallah

Evet canım artık pik diyebiliriz. Bundan sonra siviya dikkat et. her test sonrası 1 bardak su iç o kadar.
Ben bi tık silinme görünce hemen deneme olsun diyorum test arasi 1.5 -2 saat olur mu ki zaten suyu yudum yudum iciyorum cok icemem oyle bi bardak filan

Ben bi tık silinme görünce hemen deneme olsun diyorum test arasi 1.5 -2 saat olur mu ki zaten suyu yudum yudum iciyorum cok icemem oyle bi bardak filan
Evet bir tik silinme olunca ama test daha da koyulasabilir. 2 test arası 2 saat olsun canım en az. 2 saat dinlenmiş idrarla yapmak daha dogru

Selam kızşar napıyorsn ben adet oldum malesef umutlar nisana

Ay canım sağlık olsun bende seni soracaktım denemeden sonra kaç gün oldu diye. Ya insan sıkılıyor gerçekten testlerle her ay ugrasmaktan. Rabbim en kısa sürede versin canım insallah
İnşallah cnm ocak şubat biraz sıkıntılı geçti o aylar deneme olmadı çünkü ocakta pik silindi sandım ama çatlamamıştı 1 gğn sürdü pik ve ertesi gün hapı almıştım şubattada doktor yumurtan çatladı dedi ilişki oldu ama o ilişkiden 1 hafta sonra çatladı yumurta martta ki ilk denememdi ve tutmadı hayırlısı olsun

Olur inşallah canım daha yeni baslamissin desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…