- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.741
Ay inşallah ama sanirim geceye kalmadan olur çok koyu çünküİnsalah yarın pik olur cnm
Canım ben bir yerde okumuştum. Öncesi de önemli. Çok sık ilişki olmuyorsa eşin dinlenmiş gibi oluyor zaten. Erkeklerin depoları oluyormuş. Depoda bir kaç defa ilişkiye yetecek kadar sperm birikiyormus.Ay inşallah ama sanirim geceye kalmadan olur çok koyu çünkü
Yok cok sık olmadi bu ay en fazla 3.bu insallah ay bu konu için cok fazla stres yaptim olacaksa her türlü olur yaa Rabbim nasip etsin hepimize inşallahCanım ben bir yerde okumuştum. Öncesi de önemli. Çok sık ilişki olmuyorsa eşin dinlenmiş gibi oluyor zaten. Erkeklerin depoları oluyormuş. Depoda bir kaç defa ilişkiye yetecek kadar sperm birikiyormus.
Evet canım artık pik diyebiliriz. Bundan sonra siviya dikkat et. her test sonrası 1 bardak su iç o kadar.Bunu simdi yaptim tam eşit oldular sanirim
Ben bi tık silinme görünce hemen deneme olsun diyorum test arasi 1.5 -2 saat olur mu ki zaten suyu yudum yudum iciyorum cok icemem oyle bi bardak filanEvet canım artık pik diyebiliriz. Bundan sonra siviya dikkat et. her test sonrası 1 bardak su iç o kadar.
Evet bir tik silinme olunca ama test daha da koyulasabilir. 2 test arası 2 saat olsun canım en az. 2 saat dinlenmiş idrarla yapmak daha dogruBen bi tık silinme görünce hemen deneme olsun diyorum test arasi 1.5 -2 saat olur mu ki zaten suyu yudum yudum iciyorum cok icemem oyle bi bardak filan
Tamam oyle yapicam cok saolEvet bir tik silinme olunca ama test daha da koyulasabilir. 2 test arası 2 saat olsun canım en az. 2 saat dinlenmiş idrarla yapmak daha dogru
Ultra pik oldu sanki t c den biraz daha koyu degil miEvet bir tik silinme olunca ama test daha da koyulasabilir. 2 test arası 2 saat olsun canım en az. 2 saat dinlenmiş idrarla yapmak daha dogru
Evet canım bakalım pik in ne kadar sürecekUltra pik oldu sanki t c den biraz daha koyu degil mi
Ay canım sağlık olsun bende seni soracaktım denemeden sonra kaç gün oldu diye. Ya insan sıkılıyor gerçekten testlerle her ay ugrasmaktan. Rabbim en kısa sürede versin canım insallahSelam kızşar napıyorsn ben adet oldum malesef umutlar nisana
İnşallah cnm ocak şubat biraz sıkıntılı geçti o aylar deneme olmadı çünkü ocakta pik silindi sandım ama çatlamamıştı 1 gğn sürdü pik ve ertesi gün hapı almıştım şubattada doktor yumurtan çatladı dedi ilişki oldu ama o ilişkiden 1 hafta sonra çatladı yumurtaAy canım sağlık olsun bende seni soracaktım denemeden sonra kaç gün oldu diye. Ya insan sıkılıyor gerçekten testlerle her ay ugrasmaktan. Rabbim en kısa sürede versin canım insallah
Onla telden konuşuyoruz çok girmiyor zamanı yok. Yok onunda bu iki üç aydır tutmadı biraz ara vermek istediEskiden topigi okurken M Matthillda vardı bayadir yazmıyor galiba. Gebelik filan varmı onda
Gecen ay 3 saat sonra bayagi silinmiştiEvet canım bakalım pik in ne kadar sürecek
O zmn bence hemen ilişki olmalıGecen ay 3 saat sonra bayagi silinmişti
Olur inşallah canım daha yeni baslamissin deseneİnşallah cnm ocak şubat biraz sıkıntılı geçti o aylar deneme olmadı çünkü ocakta pik silindi sandım ama çatlamamıştı 1 gğn sürdü pik ve ertesi gün hapı almıştım şubattada doktor yumurtan çatladı dedi ilişki oldu ama o ilişkiden 1 hafta sonra çatladı yumurtamartta ki ilk denememdi ve tutmadı hayırlısı olsun
Aynen bakalım cnm kısmetimiz hangi ayda olavakOlur inşallah canım daha yeni baslamissin desene
Akıntın agrin filan çoksa çatlama yakin olabilir. Benimde çok çabuk catliyor diye bende bu ay pikken denedim. Ama yanlış yonlendirmim canimGecen ay 3 saat sonra bayagi silinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?