Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Akıntın agrin filan çoksa çatlama yakin olabilir. Benimde çok çabuk catliyor diye bende bu ay pikken denedim. Ama yanlış yonlendirmim canim
Ceymiceyn ve zeynonun da pik kısa sürüyordu onlsrda pikken denedi şükür oğulları oldu. Bence kısa sürüyorsa pikken olmalı ama kısa sürdüğünden eminse tabi

Ceymiceyn ve zeynonun da pik kısa sürüyordu onlsrda pikken denedi şükür oğulları oldu. Bence kısa sürüyorsa pikken olmalı ama kısa sürdüğünden eminse tabi
Aynen canım benim oğlumda öyle değildi sabah başlayıp akşama kadar sürdü pik. Ama bu defa çok çabuk açılıyor. Ben gebelik içinde geç kaldığını düşünüyorum. Çünkü silinmeyi bekleyene kadar kupkuru oluyordum. Ağrılarım filan geçiyordu.

Aynen cnm ağrı akıntı olduğu zman en güzel zman

Aynen cnm ağrı akıntı olduğu zman en güzel zman
Akintim suan oyle şeffaf yumurta akı degil normal sütlesmeye baslamis gibi ama ic çamaşırımi islatiyo ..agrimda sanki oturunca oluyo gibi ama ondan emin olamiyorum çünkü cok anlayamiyorum agriyi.simdi olsun diyorum eşimin yemek yiyeceği tuttu yemek pisiyo suan yiyecek kahve içecek namaz dua derken yine bi yarim saat 1 saat gecer

Tmm olsun bişi olmaz ama eper gerçekten kısa sürdüğüne eminsen olsun. Şimdi benim yüzümden şey olmasın

Canım 9. Gün gece yani dün adet olucakmışım gibi Bi sancı girdi tamam dedim olucam bugün yine devam ediyor ama farkettim ki sancı oldukça beyaz akıntı da geliyor tektaraflı sol tarafta ağrı bakalım adet mi bebişmi adet belirtilerine benziyormuş gebelik olunca

Tmm olsun bişi olmaz ama eper gerçekten kısa sürdüğüne eminsen olsun. Şimdi benim yüzümden şey olmasın
Daha koyu oldu 15 dk önce yaptim simdi kahve iciyo ama beklesem mi yoksa olsa mi bu ay herşey ters gitti ya bi de pik de uzun sürerse

Eklentiler

• _20200331_194650.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 54
Daha koyu oldu 15 dk önce yaptim simdi kahve iciyo ama beklesem mi yoksa olsa mi bu ay herşey ters gitti ya bi de pik de uzun sürerse
Acaba pikin hafif sönmesini mi beklesen çünkü tam net değil kısa yada uzın sürdüğü

canım hoşgeldin yoktun uzun zamandır ben hamileyim biliyor musun Şubat'ta kaldım hem de Zeyno hep diyordu ya Şubat'ta aşk başkadır diye
Öylemi hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm malesef benim şubatta olmadı bu ayda olmadı nisana kaldı inşallah

Birkaç gündür birşey yiyemiyorum midem bulanıyor ama kusma filan yok o kadar erkek bebeğe dair belirtileri bilmediğim için yorum yapamıyorum
Merhaba hayırlı olsun bebeğin . Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim iki oğlum var ikisinde de bulantım oldu ilk 3 ay devam etti kusma 1. Oğlumda olmadı ikincide 1 veya 2 kez oldu. Daha çok bazı yiyeceklerden tiksinme ve ağzımda pas tadI oldu. Her ikş gebeliğimdede inanılmaz uyku isteği ve halsizlik oldu. İlk bebeğimde lekelenme oldu adet tarihine denk gelen zamanında hatta onun sayesinde öğrendim vebeliği. İkincide olmadı .ger iki gebeliğimde de tespit edilen ilk kanda vebelik değerim yüksekti. Umarım yardımcı olmuşumdur sana.

Birkaç gündür birşey yiyemiyorum midem bulanıyor ama kusma filan yok o kadar erkek bebeğe dair belirtileri bilmediğim için yorum yapamıyorum
Anladım cnm peki testin pikken mi deneme oldu yoksa silikken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…