- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.841
Kızımda olmamıstı bunda oldu canım benim de cok az amaGöğüs ağrısı benim bunda da çok oldu, adete 15 gün falan vardı ağrımaya başladı, 2-3 gün sonra ilişki oldu bizimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımda olmamıstı bunda oldu canım benim de cok az amaGöğüs ağrısı benim bunda da çok oldu, adete 15 gün falan vardı ağrımaya başladı, 2-3 gün sonra ilişki oldu bizimde
Yazayım birazdan canım şimdi az işim varBelirtilerin varmi cnm varsa eger nelerdir solermisin
Kızımda olmamıstı bunda oldu canım benim de cok az ama
Sağol canım allah razı olsun Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasınÇok şükür canım çok sevindim rabbim evlatlarımıza sağlık versin
Hangi merkeze gideceksin cnm? Bize de gelişmeleri yazar mısın? İnşallah hayırlısıyla olurEvet 5750 Euro 2 bin lira da bir iğne olacakmışımgünü birlik git gel olacak 2 defa tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıcakmışım burda yani toplam 45 bin lira felan tutacak
Allahim binlerce kez razi olsun cnm cok sevindim rabbim insallah sana saglikli saliha bi kiz evlat nasip eder bende sizlere dua ediyorum ismini sole sana ismen edeyim cnm benm ins rabbim dualarimizin karsiligini verecek allahm ellerimizi bos cevirmeyecekHer sabah namazında ismen duamdasin kübra
Kardesimin ismi busra ama o daha 5 yasindaBana da dua et canım İsmim Büşra :)
Olur cnmY
Yazayım birazdan canım şimdi az işim var
Kardesimin ismi busra ama o daha 5 yasinda![]()
Amin Allah razi olsun cnm .yok ya ben hic kuru degilim yani bu aya ozel degil hep oyle her ay adetten sonra ve adette yakin cok akinti oluyo ben hamis zannediyom ama yok bisi cikmiyo demek ki her bunye ayni degil bakalim haftaya sali cikicakmi cikmiyacakmi bisiler gorcemmi gormiycemi valla ne heyecan var ne korku hicbisey hissetmiyom artik ama umudumu kirmak gibi olmasin ama sanki bu ayda olmadi yaALLAH uzun ömürler versin. Canım benim belirtiler el ayak kuruması ve üşümesi, hafif göğüs hassasiyeti, bitmek bilmeyen hala devam eden bacagıma kadar vuran kasık agrısı, bir de normalde ben hep kuruyumdur hic akıntı olmaz bu sefer denemeden itibaren akıntı kesilmedi azar azar devam ediyor bunlardan şüphelenmiştim nitekim test yaptım çıktı
Olur olcak inşallah canım içini ferah tut :) ben denemeden sonra ben hamileyim diye gezdim ortada pozitif enerji yolluyoruz evreneAmin Allah razi olsun cnm .yok ya ben hic kuru degilim yani bu aya ozel degil hep oyle her ay adetten sonra ve adette yakin cok akinti oluyo ben hamis zannediyom ama yok bisi cikmiyo demek ki her bunye ayni degil bakalim haftaya sali cikicakmi cikmiyacakmi bisiler gorcemmi gormiycemi valla ne heyecan var ne korku hicbisey hissetmiyom artik ama umudumu kirmak gibi olmasin ama sanki bu ayda olmadi yaniye her ay boyle duyguyu yasiyorum ben
Yarın kandil kızlar birbirimize dua edelimBanada dua edin canlarım ☺ bende ediyorum Allah sizlere de hayırlı sağlklı bi oğluş nasip etsin ☺
Yarın kandil kızlar birbirimize dua edelim
YAzmam doğru mu bilmiyorum ama söyleyeyim:bahçeçi çok reklamı varHangi merkeze gideceksin cnm? Bize de gelişmeleri yazar mısın? İnşallah hayırlısıyla olur![]()
İnşallah erkekmiş haberini vereceksin bize canımPerşembe saat 4de randevu dua edin inşallah
Son adet tarihi neydi canimBu arada kizlar ogrenince yaz demistiniz eltimin bebegi kiz olacak allahin izniyle bugun ogrendi 14 haftalik hamile