- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.961
Evet cnm 50 günlük olduk bile sizler naslsiniz@sellvi
@yenihamile
nurecrin
1 12ha kızlar nasılsınız hiç uğramıyorsunuz doğurdunuz mu ne yaptınız merak ettim sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm 50 günlük olduk bile sizler naslsiniz@sellvi
@yenihamile
nurecrin
1 12ha kızlar nasılsınız hiç uğramıyorsunuz doğurdunuz mu ne yaptınız merak ettim sizi
Canim ogluna adetin kacinci günü hamile kaldin hatirliyormusun acaba?Canım ben baktım tutmadı dıyorum ama inanmıyorsun galiba bir daha senin bakmana ne gerek var ki
Sagol canim Allah Kabul etsinArkadaşlar dün gece nicklerinizle dua ettim hepinize Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Havalianne__ bugün doktora gidecektin cnm bize haber vermeyi unutma
18 ekim de adet olmustum ya 1 Kasım ya da 4 Kasım olması lazım hamile kaldıgım tarihCanim ogluna adetin kacinci günü hamile kaldin hatirliyormusun acaba?
Peki canim tesekkur ederim. Test kullandin mi peki18 ekim de adet olmustum ya 1 Kasım ya da 4 Kasım olması lazım hamile kaldıgım tarih
Kullanmadım canımPeki canim tesekkur ederim. Test kullandin mi peki
Allah razı olsun ama benjm için saliha kız evladı için dua etseydin Allah kabul etsin
#ceymiceyn canim ben burdayım takipteyim hayirli olsun oğlusun benim doğumum Allah izin verirse haftaya carsamba dedi doktor çok zorlaniyorum biran once dogsun hareketlerim kısıtlandı Allah nurdaki herkesin gönlüne göre versin size haber vericem
Cok iyi anliyorum seni canim Ben bile heycanlandim umarim yarin bu saatlerde ogluna tebrik mesajlari yaziyor olucazBende şimdiden bir heyecan bir heyecan, yarın ne yapacam bilmiyorum![]()
Ayy Ayy inşallahCok iyi anliyorum seni canim Ben bile heycanlandim umarim yarin bu saatlerde ogluna tebrik mesajlari yaziyor olucaztabi once saglik
![]()
Bende sana isminle ettim burda isimlerini soleyenlere ettimBen senin adınla ettim kuzum
Bende sana isminle ettim burda isimlerini soleyenlere ettimBen senin adınla ettim kuzum
Bende sana isminle ettim burda isimlerini soleyenlere ettim
Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah ☺
Aminnn canim yarını heyecanla bekliyorum Rabbim seni erkek evlat ile müjdelesın hayırlısi ileAllah kabul etsin hepimizinkini inşallah ☺
Aminnn canim yarını heyecanla bekliyorum Rabbim seni erkek evlat ile müjdelesın hayırlısi ile
Ayy sabah olmaz şimdiAmin amin amin![]()
Ayy sabah olmaz şimdi![]()