- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #62.981
aynen cnm insalhAynen tstlere dewam et yumurtlamayi görelim ne zmn catliyo falan hayirlisi olsun herseyin olur insallh en kisa zmnda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm insalhAynen tstlere dewam et yumurtlamayi görelim ne zmn catliyo falan hayirlisi olsun herseyin olur insallh en kisa zmnda
amin insallah cnm aminnnnAnlıyorum canım inşallah Rabbim daha fazla aratmadan hayırlı saglıklı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese
KeşkeeeeeeeŞu yumurtayı dışarı alip bakma sansimiz olsa keske![]()
Aynen öyle canım bu ay ilaçla fitille için temizlenir daha kolay hamile kalırsın enfeksiyon gebeliğe engel oluyor çünkü. Bunaldın farkındayım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallahinsallah canm hersey nasip yarin gitsem tup bebek yaptirsam bile olmayacagi varsa o sekilde bile tutmaz olmak icin zamanini bekliyo ama gecen bu herzaman daha cok sıkıcı oluyor benim icin
Hang takviyeleri kullanıyorsunuz canım . Ben sadece eşime keçiboynuzu özü içiriyorum ben de folik asitTakviyeleri unutma ☺
Ben test kullanmadım doktora gittim yumurtan çatlamış demişti sol yumurtadan hamile kaldım benim deneme yumurta çatladıktan sonra oldu kızım olduCanım sen neler yaptın? Testin nasıllen ilişki oldu?
Şu yumurtayı dışarı alip bakma sansimiz olsa keske![]()
amin allah razi olsun cnm aynen oyle valla zaten gecen ayki sdet donemindede kocaman parcalar dusuyodu aslinda dusunmedim degil acaba kimyssalmi oldu diye idrar testlerim silik cikiyodu eltim bile cizhiyi gordu hani belki yanlis goruyorumfur diye ona gostrdim gercektende daha once testlerm oyle cikmiyodu bembeyaz t cizgisi vardi ama o aykinde gozle zorla gorulebilecek sekilde silik bi cizgi vardi oraciktaAynen öyle canım bu ay ilaçla fitille için temizlenir daha kolay hamile kalırsın enfeksiyon gebeliğe engel oluyor çünkü. Bunaldın farkındayım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah![]()
Havalianne__ canim sen bugun mu gidiyordun doktora Allah yardimcin olsun
Ins diger doktor yanilmistir. Bu defa erkek derlerKız özele geldim, sıra aldım bekliyorum
Ayyy canim hadi ver bi mujdeKız özele geldim, sıra aldım bekliyorum
Canım eczanede sperm hızı ve sayısı artıran bitkisel Takviyeler var benim eşim onlardan içmişti keçi boynuzunu da düzenli olmasada içtiHang takviyeleri kullanıyorsunuz canım . Ben sadece eşime keçiboynuzu özü içiriyorum ben de folik asit
canım benim senin için takip ediyordum biliyosun bakayım yazmış mı dedim zank kız dedi çıktı karşımaKızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsun napalm
canım benim senin için takip ediyordum biliyosun bakayım yazmış mı dedim zank kız dedi çıktı karşıma
sağlık olsun canım benim allah uzun ömürler versin mis kokulu yavruna
Kızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsunSağlıkla doğsun yavrun elden birsey gelmiyo
hamile değilim ama nedense inşallah olursam hep bi erkek bebek olucakmış gbi geliyo çünkü görümcemle kermese gittiğimizde orda bebek çorapları vardı kızki bunu al dedi bnde ama o kızki dedim içime öyle geldi evlendğimde beri ilk çocuğuö erkek olcak diye geçiyo inşallah olurda hayrlışklde:)benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı