- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.541
Canım bu ne içinKimse yorum yapmamis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu ne içinKimse yorum yapmamis![]()
Hamilelik icinHamilelik icinmi yaptin yumurtlamaicinmi
Ben yumurtlamayi ayin 22 sinde pozitif gördum ayin 30 unda tekrar yaptigimda test böyleydi dedim acaba tekrarmi yumurtluyorum gebelik yaptim çok silikti hamile olabilirsiniz daha önce yumurtlamayi görüp degerlendirdiyseniz adetinize kac gun varHamilelik icin
canm hakkinda hayirlisi olsun insalah adet olmazsinBugün en geç yarin olmam lazim
Amin Canım imsallahcanm hakkinda hayirlisi olsun insalah adet olmazsin
Tekrar yumurtlamiyorsaniz kesin hamilesiniz hayirli olsun hcg yapsaniz kesin cikarBugün en geç yarin olmam lazim
Canım gebelik yapsanaAmin Canım imsallah
Yaptım ama çıkmadi ondaCanım gebelik yapsana
Ovulasyon testini aksam bidaha deneyin sivi alimina dikkat etmeden bakalim ben öyle 2 3 tana denemistim hepsi pozitifti yumurtlamanin ustunden kac gün gecti 11 gün gectiyse silikte olsa gözüküyor hcg deOnda çıkmadı ama
14 gün geçti yumurtlamanın üstünden. Yarin gidip kan vereyim kesin olsunOvulasyon testini aksam bidaha deneyin sivi alimina dikkat etmeden bakalim ben öyle 2 3 tana denemistim hepsi pozitifti yumurtlamanin ustunden kac gün gecti 11 gün gectiyse silikte olsa gözüküyor hcg de
Hayirlisi olsun kanda kesin çikar 14 gun olmus14 gün geçti yumurtlamanın üstünden. Yarin gidip kan vereyim kesin olsun
Tesekkur ederim inşallahHayirlisi olsun kanda kesin çikar 14 gun olmus
Ne zman yaptınYaptım ama çıkmadi onda
Dun aksam yaptimNe zman yaptın
Dikkatli baktın mıDun aksam yaptim
Ben hamile kalmadan önceki aylarda ovulasyon testi takibi yaptim hamile olmadigim aylar adete 1 2 gün kala yapiyordum ovulasyon testi t çizgisi cok silik çikiyordu temmuzdan kasima kadar kac kere denedim kasimda hamile kaldigimda böyle pozotifti ümitlendirmek istemm ama deneyimlerimi baylasmak istedim heray bende bi umut biseyi takardim kafaya araştirir dururdum acaba hamilemiyim diye 15. Ay hamile kaldimDun aksam yaptim