Benim eşimde nişanlıyken 3-4 sene çocuk istemiyordu evlendik 1 sene geçince olsa mı acabalar başladı, şuan ikimizde istiyoruz:) Arkadaşlarımın eşleri de öyle olmuş, nişanlıyken ve evliliğin başındayken farklı düşünüyorlar, ilerleyen zamanla fikirleri değişiyor. Sonuçta evlilik insan hayatında önemli bir değişiklik, bebek ise bambaşka bir sorumluluk, ona cesaret edemiyor olabilirler. Evlilik oturunca zihinleri rahatlayınca biyolojik saatleri de gelince istemeye başlıyorlar ben onu anladım:)
Yakında 1 senelik evli olacağız. Eşim çocuk sahibi olmak istemiyor. Yeni evli olduğumuz için ben de hemen istemiyorum ama o hiç istemiyor. Eğer sağlıklı isek bir gün bir evladımın olmasını çok isterim o ise bu durumu çok tuhaf buluyor. Sadece ben değil çoğu erkek istemiyor zaten zor iş ne gerek var diyor o öyle dedikçe de ben çok kırılıyorum.
Erkekler neden çocuk sahibi olmak istemez? Bu normal mi? Geçici bir durum mudur yoksa hep böyle mi olacak tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle?
Başlığı tamamen yanlış anlamışım.
Erkek çocuk değil kız çocuk istiyor sandım:)
Nedendir acaba diye de düşündüm yani:)))
Neyse asıl konuya gelince...Daha çok erkenmiş.
Zamanla evliliğiniz oturur,borç harç biter,arkadaşlarınız bebek sahibi olur,eşin de özenir diye düşünüyorum.
Başlığı tamamen yanlış anlamışım.
Erkek çocuk değil kız çocuk istiyor sandım:)
Nedendir acaba diye de düşündüm yani:)))
Neyse asıl konuya gelince...Daha çok erkenmiş.
Zamanla evliliğiniz oturur,borç harç biter,arkadaşlarınız bebek sahibi olur,eşin de özenir diye düşünüyorum.[/QUOTE
Anlatım bozukluğu olmuş, kusura bakmayın
Dilerim dediğiniz gibi olur yakın iki arkadaşımın da bebeği olmuyor o da onların dediklerini duyup uyguluyor sanki ne gerek var vs. biz hayatımızı yaşıyoruz diyorlar. Eşim de böyle düşünüyor ben hariç
bir ay sonra ben de tam bir senelik evli olucam, kadın olduğum halde çocuk isteyi içimde yok... aslında çok anaç bir yapım vardır merhametliyimdir ama iş çocuk sahibi olmaya gelince özellikle çocuğun büyüme çağında yaşıyacağım sorumlulukları düşündükçe hepten soğuyorum bu düşünceden. erkeklerin çocuk istememesinin nedenini de sorumluluğuna hazır olmamaya bağlayabiliriz ama bu durumun geçeceğinden emin olabilirsin, cesaret vermesi gereken sensin bu durumda eğer çocuk istiyorsan senin bu isteğine nereye kadar hayır diyebilir ki ? şimdi istemeyen adam da sen bir hamile kal bak nasıl hevesle çırpınır, benim kayınvalidemin bir lafı var hele bir çocuğu doğsun b..nu bile yer der hepYakında 1 senelik evli olacağız. Eşim çocuk sahibi olmak istemiyor. Yeni evli olduğumuz için ben de hemen istemiyorum ama o hiç istemiyor. Eğer sağlıklı isek bir gün bir evladımın olmasını çok isterim o ise bu durumu çok tuhaf buluyor. Sadece ben değil çoğu erkek istemiyor zaten zor iş ne gerek var diyor o öyle dedikçe de ben çok kırılıyorum.
Erkekler neden çocuk sahibi olmak istemez? Bu normal mi? Geçici bir durum mudur yoksa hep böyle mi olacak tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle?
Bende arkadaşıma katiliyorum. Neredeyse 2 yil olacam evleneli. Mart ayinda 5 hafta 1 günlük hamile iken eşim bebegi istemedi ve aldirdik. Beterin beteri var arkadasim sabret..Herkesin hazır olma dönemi vardır canım o da demek ki hazır hissetmiyor babalığa kendini ya da daha cok sorumluluk almak istemiyor ya da seninle ilgili bazı sıkıntıları varsa emin olmadan cocuk istemiyorda olabilir hersey olabilir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?