Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ebizimki de katıydı.eşim kaşıkla yedi.bal gibi zaten.eritmeden kaşıkla yesin bence.bu arada günlük bir muz iyi geliyormuş.bitkilerdende roka iyi geliyor.
hayatım bizim küçük şişelerde çay kaşığı bile girmez içineyerimsenibenama saolsun başka topikte arkadaş cevap vermiş normalmiş bu durum onlar aktara sormuş peteğin üzrine yada sıcak suyun içine koyun demiş.boşuna panik olmuşum yani anlıycankaydirigubbakcemile3ilgin için saol canım.muzu ve rokayı tüketiyoruz canım.muz bal ceviz karışımı yapıyorum her akşam olmasada haftada 2-3 kez yapıyorumyerimseniben:hulya:valla eşime annesi bile böle iyi bakmamıştır.dün alışverişe çıkmıştık eşimin doktoru ona kilot seçiminin önemli olduğunu sölemiş varikosel için gittik adama 20 milyondan kilotlar aldık:bbo:valla paşa gibi yaşıyo valla bukadar ilgiden sonra çocuk olursa ilgisizlikten baya bi bunalıma girer heraldekaydirigubbakcemile2zemuszemus

aynen canım benimki de öyle.her sabah kürler hazırlanmış not eşliğinde(sevgi sözcükleri) masaya konulmuş.elimden geldiğince yemekleri taze ve çeşitli yapıyorum.bazen çok yoruluyorum zaten okulda çocuklar yoruyor ama ben yapmasam kendisi hayatta yapmaz.
dediğin gibi canım kilot seçimi önemli.dar kilotlar giymemeli.hatta akşamları giymese daha iyi ama bu sefer üşütüyor.idrar yollarını üşütse bu seefer iltihap spermleri öldürüyor.sıcak banyo iyi değilmiş.aslında hepimiz profösör olduk:)
bu arada bizim arı sütü polen bal karışımıydı.küçük kavanoza 25 tl verdik.sizinki gibi o kadar küçük değildi bizimkisi.
neyse canım kendine iyi bak.kolay gelsin...

hayatım ne güzel öğretmensin heralde bende çok pişmanım öğretmen olmadığıma.evet canım sıcak banyo iyi değil ben bide eşime soğuk duş masajı yap diyorum en son çıkmadan belki bi faydası olurnaniknanikbu arı sütü bal polen karışımıda kür şeklinde oluyomuş reçetesinde öle yazıyo fayda sağlamak için günde bir şişe(bizim kutuda toplam 10 şişe var küçük)20 gün boyunca bilgin olsun canım istenirse kür tekrarlanabilir diyo.benim eşim biraz ihmalkardır hersabah kalkıp ilaçları şişeleri hazırlıyorum valla oda diyoki dizmişsin askerleri:hulya:zemuszemusne yapiim herşey çocuk içinyerimseniben

neyse uzun zamandır aktarlara uğramıyordum.söylediğin iyi olmuş canım bide onu uygulayalım bakalım:)
ya leylacığım hiç sorma bazen düşünüyorumda okulum varoş yerde fakirlikten ekmek bulamayan var.ama hem sınıfımda yanında ellerinde birde karınlarında bebekle geliyorlar:)görsen adamlar pislik içinde çalışıyor belki testisleri ne kadar zarara maruz kalıyor.fabrikalarda.anlamıyorum ya çoğu sigara kullanıyor.bilmiyorum olunca oluyor.olmayınca kendini yırtsan ancak oluyor.sağlıklı beslenme şurda dursun.
eşimin arkadaşı bor madenlerinde çalışıyor.biliyorsun bor madeni madenlerin en zorundan biri.hemde sıcak kazan bölümünde çalışıyormuş.hatta her sene sperm testi yapılıyormuş.testisler sıcağa maruz kaldığından kısır olma ihtimal, varmış.adamın 3.çocuğu:)karısı zor hamile kalanlardan birde.ya anlamıyorum ben sigara da kullanıyor.bence bu genetik.
neyse canım gece gece yine düşüncelere daldım.şükürler olsun eşimin sağlığı yerinde.bazen biz bu çocuğa taktığımız için olmuyor diye düşünüyorum.olmayınca kıymetli oluyor işte.
neyse canım iyi geceler.

evet hayatım yaaa eşimde takık ölelerinekaydirigubbakcemile3ben şimdi benimkine sigara yüzünden takığım sürekli müdehale ediyorum bu tabi sinir oluyo bunun birde iş yerinde günde neredeyse 2 paket sigara içen bi arkadaşı var adam 2. çocuğu peş peşe yaptı hep onu örenek veriyokaydirigubbakcemile3ben anlamıyom kardeşim elalem günde 2 paket sigara içiyo takır takır çocuğu oluyo diyosırnaşık şeyçok gülüyorum tabi:roflol:herşeyin bir zamanı var eğer bu çocuğu olanlar daha önceden istemeye başlasalardı onlarda bekliyeceklerdi biz biraz erken davrandık bence az daha bekleseydik bebeklerimiz kendiliğinden gelecekti hatta belki diyecektikki okadarda korunuyordum ama olduyerimsenibenhatta dr umda dedi bu çocuğu olanlara test yaptırsak onlarında çoğunda spermler problemli çıkar diye.anlıycan sabır konusunda bir sınavdayız rabbim başarıyla çıkmayı nasip etsin hayatım:Saruboceq:

k.k alıntı..........ya olabilir biliyormusun ben eşime 2 hafta keçiboynuzu kürü uyguladım sonra her akşam da taze havuç suyu sıktık içti ilk test sonucunda hareketlilik azdı sprm sayısıda 14 milyondu, dün test yaptırdı tekrardan eşim sayımız 7 milyona düşmüş şok olduk sanırım ters reaksiyon aynı anda kullandığımız için ama hareketlilik acayip artmış ona da çok şaşırdık.. ama ben yine hamiş kalamadım.. şimdi sadece keçi boynuzu kürüne devam edicez bakalım...

k.k alıntı.........canım kürü bizde uyguluyoruz çinko ve evikap kullanıyoruz sayımız en son 7 mlyn du bugün aşılama oldum sayımız 65 mlyn olmuş

k.k.alıntı...........3 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz sayımız 1.4 milyondu şimdi 3 milyon oldu ama yetmıyor tabıkı havuc kürüne başlıycağız iki kürü bir arada kullanmayın demişti saraçoğlu hareket 0 maalesef birde başka bir bitkisel ilaç bulduk onu almayı düşünüyoruz biraz pahalı ama bakıcaz artık 1 başarısız mikroenjeksiyon denememiz var herkes için hayırlısı

k.k.alıntı..........Eşimin sperm sayısı 50 milyon, morfolojik olarak normal de %4 'tü. Yani sayı değil morfoloji problemimiz vardı. Doktorumuzun önerisiyle eşim 3 ay boyunca "Kırmızı Kore Ginsengi" (günde 3 tane ve mutlaka Kore Ginsengi olacak) "Evicap" ve "Coraspin" kullandı. Ayrıca yine üç ay boyunca Saraçoğlu'nun "keçiboynuzu" kürünü hiç aksatmadan sabah akşam içti. Üçüncü ayın sonunda sperm sayısı 100 milyona, normal morfoloji oranı da %9'a çıktı. Testler Krugger Kriterlerine göre yapıldı. Ancak iki test ayrı labaratuvarlarda yapıldı. Her ikisi de gayet iyiler ama farkın bir kısmı buradan kaynaklanıyor olsa bile yine de işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü tam tüp bebek tedavisine başlayacakken 3. ayın sonunda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim :) süprizzzzz

Umarım Allah dileyen herkese bu sürprizi yaşatır arkadaşlar. Hamile olduğumu bugün öğrendim ve bu bitkisel tedavilerin yararına gönülden inandığım için hemen paylaşmak istedim sizlerle...

k.k.alıntı............klomen kullanmadık ama kecıboynuzunun yanında evicapıda kullandık.
ve gercekten ıkısınınde faydasını gorduk.
kecıboynuzunu yaklasık 7-8 ay kullandık yalnız sureklı degıl arada kürü uygulamadıgımız oldu.
evicapı 3 ay kullandık.
hareket oranımız duzeldı,sayımız arttı.
suan hamıleyım.ınsallah darısı tüm bebek ısteyenlere olsun.

k.k.alıntı.........benim eşiminde ilk spermogramı 4 milyondu.daha sonra sadecce ecicap 400 mglık kullandı.25 gün sonra 11 milyon oldu.aşılamaya daha sonra ecicapla birlikte büyük bardakla havuç suyu içti.ve 37 milyona yükseldi.bu arada ileri hareketliliği 0 dı ama en azından daha sonra %2 ye çıktı.

--------------------------------------------------------------------------------

k.k.alıntı...........slmlar.eşim dün test yaptırdı.spermiyogram testi.sperm sayısı 58 milyondan 68 milyona.ileri hareketli %1 iken %12 ye çıkmış.doktor da bu durumda yapacak hiçbir şey yok.değerler çok ii demiş.argınıni kullanmayı bırak evicap a devam et demiş.çok sevindik değerleri görünce.hayırlısı inşallah.

k.k. alıntı.........slmmm arkadaslar eşimde sperm azlığı vardııı..
kür kullandı ve klomende kullanda
3 ay sonra hamiş kaldımm allaha şükürr
şimdi 2. yi istiyoruzzzz
allah izin ederse

k.k. alıntı............benim eşim varikosel ameliyatı olmuştu.sperm sayısı azdı bende arı sütü+polen+muz+süt karıştırıp içirdim çok uzun süre ama işe yaradı 5 haftalık hamileyim.ayrıca kendimde içtim.

k.k. alıntı................ama şuanda 7 haftalık hamileyim Allahın izniyle :) lütfen umutsuzluğa düşmeyin en önemlisi bu..nasıl oldu diyeceksiniz elbette:) İbrahim saraçoğlunun şifalı bitkiler kitabını mutlaka alın herşeyden önce..ben o kitapkatı keçiboynuzu kürünü uyguladım.inanın çok etkili ilk spermiyogramda 2,5 milyonken 4 günlük bir kullanım sonucu 4,6 milyona çıkmıştı..daha fazlasını anlatabilirim ama forumda yeniyim herhangibir ihlal yapmak istemiyorum bukonuda yardımcı olursanız bana bende başımdan geçenleri yani bildiğim birkaç şeyi paylaşmak isterim :)

k.k. alıntı...............benimde eşimin toplam sperm sayısı 5 milyondu ve % 33 ü hareketli %66 sı hareketsizdi ben eşime kuru inciri saf zeytinyağına 1 gece bekletip her sabah aç karna yedirdim yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldım son yaptırdığımız testte hareketli sperm sayısı % 88 e çıkmıştı kuru incir kürünü herkese tavsiye ederim...

k.k. alıntı............canım merhaba.bizde 1,5 yıldır bebiş istiyorduk.1 sene dedik olmadı sonra dr.gittik eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde yetersizlik vardı.eşim 3 ay boyunca hergün taze olarak keçi boynuzu kürü uyguladı.ve 3 aylık süreç biter bitmez hamile kaldığımı öğrendim.hemde bu pazartesi daha yeni öğrendim.4 haftalık. canım bence keçi boynuzunu deneyin mutlaka tadı evet kötü ama bence değer....

k.k. alıntı.................canım benim eşiminde sayı 70 milyondu ancak ileri hareketlilik %10 du.1 aşılama denedik ancak olumsuz sonuçlandı.en son harnup pekmeziyle keçi boynuzu kürüne karar verdik,ayrıca hersabah ceviz içi yedi,ve one day man vitamin hapı kullandı. keçiboynuzunu tam kürdeki tarfife göre kaynatıp içti ve 2.ay da çok şükür doğal yoldan hamile kaldım,şuan 3 aylık hamileyim..ümidinizi kaybetmeyin ve dua etmeyi eksik etmeyin..allah en yakmın zamanda sizi meleklerinizle buluştursun..

k.k. alıntı............herkese hayırlı cumalar... Dilerim rabbim hepimizin dualarına güzel cevaplar verir...
ben şuan mutluluğumu paylaşmak ve herkese bir umut ısıgı daha olmak için yazıyorum...
eşimin sperm sayısı 15 mılyon idi ve doktorumuz eşime varikosel amelıyatı olmadan kesınlıkle gebelık beklemeyin dıyordu. 2 ay boyunca keçiboynuzu kürünü düzenli bır sekılde uyguladık. Rabbıme bınlerce kere sukurler olsun ki 19 mayısda hamıle oldugumun müjdesını aldım.Allah'ım hayırlısıyla sonunu görmeyı de nasip eder umarım.. suan yazarken bıle göz yaslarımı tutamıyorum. Yarabbim bu mutlulugu herkese yaşatır inşallah.. Amin....
sevgilerle... ve dua ile...

k.k. alıntı...........kızlar bi keçiboynuzu mucizesi de benden ama hamile değilim henüz((ama olacak allahın izniyle mart ayında sayı 1 cc de 21 milyondu hareket sıkıntımız da vardı %77 HAREKETSıZ
1 hafta sonra kürlere başlayalı 2 ay olacak keçi boynuzu,her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir ve arı sütü poleni bi de arginmax men aldı eşim ve inanılmaz değişiklikler var sayı uçmuş ve 1cc de 96 milyon olmuş 4 kattan fazla artmış
ileri hızlı %12
ileri yavaş %26
yerinde hareket%24
olmuş hareketsiz sadece %38
ama varikosel var ve meliyat gerekiyor
inanıyorumki ameliyat sonrası bebişim çok bekletmicek herkes denesin umarım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz yakında ameliyat olcak
I LOVE KEÇıBOYNUZU:)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…