alıntı........Bu yazıyı sperm azlığı olan hasta kardeşlerimiz MUTLAKA okusun. yaklaşık 2 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında varikosel ameliyatı oldum. sperm sayısı 2 milyon/ml idi. gerçekten BERBAT bir rakam. ameliyatımı yapan doktorun tavsiyesi tüp bebek yapmamızdı. ben kabul etmedim. 3 ay boyunca klomen adlı ilacı kullanmadım. ama nafile. ameliyatın üzerinden yaklaşık 15 ay geçti, fakat sayıda artma yok. sonunda hocamın önerdiği keçiboynuzu kürünü kullandım. ayrıca kendisinden sperm azlığıyla ilgili olan kürü de satın alıp dediği gibi 3 ay boyunca kullandım. 3 ay sonra sperm testi yaptırdım. sonuç mucize. sayı 2 milyon/ml den 42 milyon/ml ye ulaştı. önceleri sayıda artma olacağına hiç inanmıyordum ama sonuç ortada.bu durumda olan herkese tavsiye ederim. Allah hocamdan razı olsun. selametle kalın
alıntı........Bu yazıyı sperm azlığı olan hasta kardeşlerimiz MUTLAKA okusun. yaklaşık 2 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında varikosel ameliyatı oldum. sperm sayısı 2 milyon/ml idi. gerçekten BERBAT bir rakam. ameliyatımı yapan doktorun tavsiyesi tüp bebek yapmamızdı. ben kabul etmedim. 3 ay boyunca klomen adlı ilacı kullanmadım. ama nafile. ameliyatın üzerinden yaklaşık 15 ay geçti, fakat sayıda artma yok. sonunda hocamın önerdiği keçiboynuzu kürünü kullandım. ayrıca kendisinden sperm azlığıyla ilgili olan kürü de satın alıp dediği gibi 3 ay boyunca kullandım. 3 ay sonra sperm testi yaptırdım. sonuç mucize. sayı 2 milyon/ml den 42 milyon/ml ye ulaştı. önceleri sayıda artma olacağına hiç inanmıyordum ama sonuç ortada.bu durumda olan herkese tavsiye ederim. Allah hocamdan razı olsun. selametle kalın
ne güzel bir artis
senin adina çok sevindim
darisi bizlere
ama senin esinde az da olsa sperm vardi
bana gelince esimde 0.
Bu yazı bana çok umut oldu. Bende eşime Ocak ayından itibaren hem keçiboynuzu kürü uyguluyorum hemde yazı da da belirtildiği gibi İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden bu bitkisel çaydan aldık, Ocak ayından beri yine bu çayıda kullanıyor eşim.
Ayrıca beslenme programı yaptım mutlaka dikkat edeceğim şekilde. Bu ayın sonunda eşime test yaptırıcağız. İnşallah sayımız artmıştır.Sonucu sizlerle paylaşıcam.
Arkadaşlar benimki de başarı sayılabilir mi bilmiyorum evet hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmıyor.
Eşimde sperm azlığı teşhiş edildi.4 ay boyunca proviro+virigen+evicap kullandı ayrıca keçiboynuzu kürünü kulandık zeytinyağında kuruincir ve ballı öğütülmüşçakşır kökünü de 2 ay kadar kullandı.Haereketli %80e morfoloji %70e çıktı sayı 6 milyondu 1ccde.4. ayın sonunda hamileydim büyük mutluluk şimdi 9.haftadayımm ama bebekte kalp atışı yok mutluluğumuz yarım kaldı. Kürlerin faydasına inanıyoruz ve devam edicez inşalllah Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıklısını nasip ede inşallah.Çok dua ediyorum hem kendime hem tüm isteyenlere.
Ben bir konuda dA FİKRİNİZİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR.Benim gibi eşinde sperm azlığı olan arkadaşımın eşide benim eşimle aynı ilaçları kullandı ve oda 3,5 ay sonra hamile kaldi ama bebeği kaybetti düşük yaptı.benimkinin de kalbi atmıyor aklıma acaba bu kullanılan ilaçlardan kaynaklanmış olabilir mi diye geliyor???
Eşim de artık ilaç kullanmak istemiyor zaten isteksiz içiyordu.Ama Kürlere devam edicez onlara itirazı yok RABBİM BÜYÜK İNŞALLAH KAVUŞURUZ BEBEKLERİMİZE.
arkadaslar basarı hıkayenızı beklıyorum kurlerden öncekı ve sonrakı sperm degerlerinizle bırlıkte naznaz arkadasım degerlerını yazmamışsın ilaçlardan öncekı ve sonrakı yazabılırmısın canım
Cevap verdiğin için teşekkür ederim umutlu paylaşmak gerçekten rahatatıyor.
Eşimin ilk spermiyogramında 2-3 canlı sperm olduğu yazıyordu o kadar kötü doktor hemen tüp bebek dedi.Biz bu testten önce 1-2 hafta önce keçiboynuzuna başlamıştık.
İlk testten 10 gün sonra başka bi hastanede 2.testi yaptırdık 1ccde 16 milyon sperm %60 hareketli morfoloji%60 normal çıktı.Ben keçiboynuzunun etkili olduğunu düşünüyorum arada dağlar kadar fark var çünkü.
.Doktor eşime ilaç verdi 3 ay kullan dedi kürlere de devam ettik.
3 ay sonraki test sonucu sayı azalmıştı 1ccde 6 milyon ama hareketli %80 çıktı morfoloji de %70 normaldi.
Bu sonuçla hamile kaldım ama kalbi atmıyor maalesef.Hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim umutlu paylaşmak gerçekten rahatatıyor.
Eşimin ilk spermiyogramında 2-3 canlı sperm olduğu yazıyordu o kadar kötü doktor hemen tüp bebek dedi.Biz bu testten önce 1-2 hafta önce keçiboynuzuna başlamıştık.
İlk testten 10 gün sonra başka bi hastanede 2.testi yaptırdık 1ccde 16 milyon sperm %60 hareketli morfoloji%60 normal çıktı.Ben keçiboynuzunun etkili olduğunu düşünüyorum arada dağlar kadar fark var çünkü.
.Doktor eşime ilaç verdi 3 ay kullan dedi kürlere de devam ettik.
3 ay sonraki test sonucu sayı azalmıştı 1ccde 6 milyon ama hareketli %80 çıktı morfoloji de %70 normaldi.
Bu sonuçla hamile kaldım ama kalbi atmıyor maalesef.Hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?