canım ne çok uğraşmışsın emeğine sağlık:1hug:inşallah bu bilgiler sayesinde hamile kalırız:CüvCüv:baktımda morfolojiden yine çok fazla bahsedilmiyo:1no2:ama yinede allahtan ümit kesilmez kürlere ilaçlara devam.muhakkak biri vesile olacak:lepi:arkadaşlar bukadar bilgi bulup yazdım tebriketmek yokmu ? şaka şaka ben bu bilgileri sizler gibi siteye girip keçiboynuzu kuru kullanıpta fayda elde edenlerin bilgilenmesi için yaptım eger denediniz bildiniz bir kur ilaç varsa buraya yazınızkı aynı problemde olanlara yol göstermiş olalım .
canım kürlerin ilaçların etkisi en erken 72 gün sonra çıkar sanırım.çünkü sperm kendini 72 günde yeniliyo.istersen birazdaha bekle test için.sonra moraliniz bozulmasın canım.bence arkadasınında hamile kalmasına başka birşey vesile olmuştur çünkü sonuç almak için çok erken bir süre 1 ay:uhm:kızlar merhaba ben daha çok yeniyim bu sitede size bi tavsiyem olacak selçuk kaya(herbalist) adını duyan varmı bilmiyorum ama bi yakınımız onun ilaclarıyla 1 ayda hamile kaldı eşinin sperm sayısı 1.850 idi sadece bi ayda 30milyon oldu bizde şimdi onun tedavisini uyguluyoruz 1 ay oldu p.tesi günü test yaptıracağız çok merak ediyorum arttımı yazarım size
kızlar merhaba ben daha çok yeniyim bu sitede size bi tavsiyem olacak selçuk kaya(herbalist) adını duyan varmı bilmiyorum ama bi yakınımız onun ilaclarıyla 1 ayda hamile kaldı eşinin sperm sayısı 1.850 idi sadece bi ayda 30milyon oldu bizde şimdi onun tedavisini uyguluyoruz 1 ay oldu p.tesi günü test yaptıracağız çok merak ediyorum arttımı yazarım size
kızlar kandiliniz mübarek olsun.rabbim bu mübarek günün hatırına ellerimizi boş çevirmesin inşallah.dualarımıza birbirimizide ekleyelim zaten duanın öylesi makbuldür.
arkadasın insallah artar artarsa burayı unutma basarı oykunu beklıyorum tamammııı:hulya:kaydirigubbakcemile2kızlar merhaba ben daha çok yeniyim bu sitede size bi tavsiyem olacak selçuk kaya(herbalist) adını duyan varmı bilmiyorum ama bi yakınımız onun ilaclarıyla 1 ayda hamile kaldı eşinin sperm sayısı 1.850 idi sadece bi ayda 30milyon oldu bizde şimdi onun tedavisini uyguluyoruz 1 ay oldu p.tesi günü test yaptıracağız çok merak ediyorum arttımı yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?