Umutlu sizin sperm sayınız ne kadar? Bitkisel herhangi bişeyler uyguluyor musun? Beslenme açısından yaptığın bir listen var mı?
Bizim sperm sayısı 2 ile 3 milyon arasında değişiyor. 1.derecede varikosel var ama doktorlar ameliyat olmasa da olur dediklerinden biz yaptırmadık. Zaten basit düzeydeki varikosel sperm sayısını ve hareketliliğini bu düzeyde değiştirmezmiş. Hakkımızda hayırlısı.
yaoğunluktan kasıt ne anlamadım canım ml deki sayıysa düşük normalde 20milyon olması lazım.hareket değerleri güzel %40 ileri hareket baya iyi bence.yoğunluk eğer sayıysa keçiboynuzu kürü deneyin sayıya iyi gelir canım.canınıda sıkma sayı en kolay hallolan problem:1hug:kızlar bana bilidğiniz kadarıyla sadece bu kısmı yorumlaya bilirmisiniz
6 milyon yoğunluk
% 40 ileri hareketlilil
% 30 yavaş hareketlilik aklımda bunlar kaldı haftaya adet görünce ben doktora gideceğiz neler söyleyecekelr şimdiden çok merak ediyorum aynı rakamlara yakın olan duyan var mı ?
hayatım allah yardımcınız olsun.umarım kürler ilaçlar sonuç verir ve bebeğine kavuşursun.nohut kürünü hiç duymadım canım o tam olarak ne içina.s.arkadaşlar bende sizdenim ama bizim durum daha vahim O (sıfır) sperm micro tese yaptırdık orda da bulunamadı bende kaan aydoa mail attım ilaç isimleri verdi p.tesi başlıycaz. ama ben şimdi nohut kürü uyguluyorum. herhangi sonuç yok elimde iyiyemi gidiyor yerinde mi sayıyor bilemiyorum ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
sıkıntıdan herkesle herşeyi paylaşasım var bi de adet yaklaştı iyice bunaldım.
ay neyse işte ööle
hayatım allah yardımcınız olsun.umarım kürler ilaçlar sonuç verir ve bebeğine kavuşursun.nohut kürünü hiç duymadım canım o tam olarak ne içina.s.
yaoğunluktan kasıt ne anlamadım canım ml deki sayıysa düşük normalde 20milyon olması lazım.hareket değerleri güzel %40 ileri hareket baya iyi bence.yoğunluk eğer sayıysa keçiboynuzu kürü deneyin sayıya iyi gelir canım.canınıda sıkma sayı en kolay hallolan problem:1hug:
çok teşekkür ederim. yoğunluktan kasıt sayı heralde test sonucunda yoğunluk yazıyor bende kürlere başıcam aadet gördükten sonra adetin 3 günü doktora gidicez banda da testler yapılcaka eğer tedavi gerekli değilse sayıyı yükselştmek için kürleri yapacağım burdan yazılarınızı takip ediyorum... Allah herkesin yardımcı olsun
anladım canım.inşallah faydasını görmüşsünüzdür:Saruboceq:canım nohut kürü hiç spermi olmayan erkekler için uygulanan bi kürmüş. dediğim gibi bi yararı oldumu henüz bilmiyorum. ama bi sonuç alırsam mutlaka heryere yazıcam. mucize diye..
bizim de morfoloji %1-2 .sayı da düşük.2 aşılama ,1 mikro var.şu an incir kürü deniyoruz.keçibonuzu,evicap,zinko işe yaramadı.eşimde inmemiş testis varmış.16 yaşında ameliyat olmuş.sanırı m diğer yumurtalığa da hasar vermiş.anne-baba ayrı olunca mahvetmişler çocuğun geleceğini.13 yıllık 1.evliğinden çocuk yok.2,5 yıldır ad bizim yok.gecen ay preseed kullandım,bu ay tekrar kullanacağım.tırmalamaya devammm
arkadasım sana tavsıyede bulunmak ıstıyorum benım esımın degrlerı 11 mılyon sperm %60-%50 hızı ıdı 6 defa asılama yapıldı ama tutmadı tup bebek yaptırdık 1 defa tutmadı bence 3 ay keçi boynuzu kurunu kullan netıce alamassan dırek tup bebege geç durumun musaitse asılamada tutmuyor benım degerlerı goruyorsun çok kotu olmadıgı halde tutmadı ve prof yaptı asılamaları.tup bebege gıtmeden önce esın ve sen genetık kromozon tahlıllerını ve kan pırtılasma tahlılerını yaptır genelde bu nedenlerden dolayı bebek rahıme tutunamıyor ve elınde negatıf bır tup bebek girişimi kalıyor .tup bebek doktorları en az 2 .3 basarısız tup bebekten sonra yapıyorlar bu tahlılıları elınde ne kalıyor senın hem maddı hem manevı yonden yıkılıyorsun.sana benden tavsıye 2 tup bebege gıtmeden ben yaptıracagım bu tahlılıları
evet canım sizin sonuçlar çok daha iyi . bende duydum aşılamanın tutması zormuş hatta aynı durumdan aşılamaya giden tanıkdıklarım var tuttmadı hiç bilmiyorum adet göreyimde doktora gideceğim o zaman belli olcak durum tam olsrak şimdi ben hiç test yaptırmadım eşimin test sonucu var sadece elimde belki bende de başka sorun olur ya da olmaz bilemiyorum ama aşılama pek istemeiyorum kist problemi de ar bende doktor kist olabilir aşılam sonucunda dedi kaç aydır ondan bekledim kendilinden olur diye ama olmuyor.
arkadasım inan yazını okurken heycanlandım sankı ben yasadım anlattıklarını gebe kaldıgında sperm sayın 800.000mıydı ve hatırlamaya çalış hızın ne kadardı .ve son bır soru daha gebelıkte yazısıryormussunya ondan soruyorum preseed kullandınmı hamıle kaldıgın zamanarkadaşlar merhaba, ben de hikayemizi anlatmak istedim sizlere;
kadınlar kulübüne yaklaşık 1,5 sene önce, 2008 yazında üye oldum ve gebelik kısmında paylaşımlara başladım, 3-4 ay boyunca bu sefer oldu olacak diye hayaller kurarken eşimin varikosel olduğunu ve sonuçların vahim olduğunu öğrendik. sayı 800.000 hareketsiz %70 civarı falandı. yıkıldık, ne yapacağımızı bilemedik. ameliyattan başka çaremiz olmadığı için 2009 ocakta eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. bir yandan endişelerimiz devam ederken, bir yandan da umudumuzu kaybetmemeye çalışıyorduk. ilk 3 aylık dönemde keçiboynuzu suyunun da sayesinde sayımız 5000.000 civarına yükseldi, harekette de artış vardı ama oranını hatırlayamadım şimdi, ikinci 3 ayda keçiboynuzunu kullanmadık, havuç suyu ve doktorun verdiği ilacı kullandık, ve sayılar yine düştü. neler yaşadığımızı hissedersiniz sanırımdaha sonra eşim doktora gitmek istemedi, ve kendisi araştırıp iki ilaç aldı biri çinko biri vitamin içerikli, keçiboynuzuna da başladık tekrar, yine olmuyor, ameliyat olduğu da 1 seneye yaklaşıyor, bir sene dolunca ocak 2010da tedaviye başlayalım dedik. adetlerim de bi sorunum olmamasına karşın düzensizdir, aralık sonu gibi olmayı bekliyorum, sancılarım var ama olmadım. 2 ocakta dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif hayatımın en güzel günü. şu an 13+6 hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar nolur umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin. ben 800.000ken bile kaybetmedim, hep inandım, dua ettim. şimdi de dualarım sizlerle. hayırlı zamanı Allah biliyo. hepinize umut dolu günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?