Erkek İnfertilitesi erkek infertilitesi başarı öykuleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umutlu sizin sperm sayınız ne kadar? Bitkisel herhangi bişeyler uyguluyor musun? Beslenme açısından yaptığın bir listen var mı?
Bizim sperm sayısı 2 ile 3 milyon arasında değişiyor. 1.derecede varikosel var ama doktorlar ameliyat olmasa da olur dediklerinden biz yaptırmadık. Zaten basit düzeydeki varikosel sperm sayısını ve hareketliliğini bu düzeyde değiştirmezmiş. Hakkımızda hayırlısı.

arkadasım sperm sayısı 11.000.000 hızı %60-%50 .beslenmede bırsey yapmıyorum bitki olarak demır dikeni macunu .kavun çekırdegı yagı .keçiboynuzu.arısutu.vekarısık kuruyemışlerınoldugu bır kahvaltılık.artık bılmıyorum insallah faydası olur.benımgeçen ay tupbebek tedavım oldu.blastosıst aşamasında 4 tane embrıyo konuldu transferin 12 gunu hcgde 6,85 deger çıktı zaten hamılelık 5 ile baslıyor normalde 250 civarında olması lazım saonra deger gıtgıde dustu.ve doktorumuz neden dustune dahır hıç tahlıl filan istemedi ben kendım kadınlar kulubunden yararlanarak bazı tahlılları ogrendım duşugun sebebı kanda pırtılaşmaymış ama doktor bu testı vermekten bıle acız dun ben butestiçin kan verdım 2 haftaya çıkacak bakalım pırtılaşma varsa boş boşuna okadar paravermış olduk tup bebege zannedıyorlarkı bu gelenlerde paraçok ama katıyendegıl bılmıyorlar parayıborçharç edip kazandımızı tup bebege baslamadan yaptırsana su testı belkıde pırtılaşma gıbı basıtbır nedenden duştu bebek amam hayırlısı vardırbundada bır hayır kusura bakma kafanı sısırdım allah ol dese olurdu zaten onun oldemesı yeterlı ama işte bahane arıyoruz sende kafana takmamaya çalış gerçi takmayanın burda ne işi var işte bıraz kendımızı rahatlatıyoruz dertlesiyoruz istedigin zaman kafana takılan bırsey olursa yazısalım

Senin sayın gayet güzelmiş. Ben bitkisel kürlerin doğru kullanımında herhangi bir sorun oluşturacağını sanımıyorum. Gerçekten tüp bebek konusunda sana aynen katılıyorum. Bizimde ilk denememiz negatif olmuştu, hasteneden ne aradılar ne sordular. Sonra gittik hastaneye hemen diğer ay gelin dondurulumşlarla deneyelim demez mi doktor? Kan beynime sıçradı ya dedim siz merak etmiyormusunuz neden olmadı diye. Gayet normal daha ilk denemeniz dedi, küstahça. Sonuç itibariyle Allahım onlara muhtaç etmesin, sifamızı kendi verir inşallah.

Bence beslenme programı çıkar istersen benim eşime uyguladığım beslenme programını sana özelden yazayım. ışe yaracağını düşünüyorum.

Arkadaslar Benim esimde sperm sayisi 9 milyon du . Hizli hareketli ve morfolojide 0 . Ankaradan Kaan Aydos a yazdik sonuclari 2 ilac verdi ve ilaclar bitince tekrar test yapin dedi. 2 ay sonra yaptigimiz testte Sayi 19 milyona yukselmisti. Hiz ve morfoloji duzelmedi .
Kullandiklarimiz
Endol sabah 1
Trental 400 aksam 1
keci boynuzu kuru heraksam
havuc suyu kuru
Multivitamin ( Arginmax)
Evicap 400 e vitamini
findik ceviz dutkurusu badem

1 haftadir da ari sutu bal polen e basladik.
Sayi istedigimiz gibi oldu simdi sira ileri hiz ve morfolojide. Bununla ilgili basarisi olan arkadaslar var mi?

yaoğunluktan kasıt ne anlamadım canım ml deki sayıysa düşük normalde 20milyon olması lazım.hareket değerleri güzel %40 ileri hareket baya iyi bence.yoğunluk eğer sayıysa keçiboynuzu kürü deneyin sayıya iyi gelir canım.canınıda sıkma sayı en kolay hallolan problem:1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende sizdenim ama bizim durum daha vahim O (sıfır) sperm micro tese yaptırdık orda da bulunamadı bende kaan aydoa mail attım ilaç isimleri verdi p.tesi başlıycaz. ama ben şimdi nohut kürü uyguluyorum. herhangi sonuç yok elimde iyiyemi gidiyor yerinde mi sayıyor bilemiyorum ama yine de sizinle paylaşmak istedim.
sıkıntıdan herkesle herşeyi paylaşasım var bi de adet yaklaştı iyice bunaldım.
ay neyse işte ööle

hayatım allah yardımcınız olsun.umarım kürler ilaçlar sonuç verir ve bebeğine kavuşursun.nohut kürünü hiç duymadım canım o tam olarak ne içina.s.

arkadaslar çok tesekkur ederım topimizi yalnız bırakmıyorsunuz basarı yöntemlerinizi beklıyorum sperm tahlılı yaptıracak varmı yakın zamanda aranızda varsa burayı unutmasın kurlerden ilaçlardan önce ve sonraki sperm sayılarını yazsınlar

çok teşekkür ederim. yoğunluktan kasıt sayı heralde test sonucunda yoğunluk yazıyor bende kürlere başıcam aadet gördükten sonra adetin 3 günü doktora gidicez banda da testler yapılcaka eğer tedavi gerekli değilse sayıyı yükselştmek için kürleri yapacağım burdan yazılarınızı takip ediyorum... Allah herkesin yardımcı olsun

arkadasım sana tavsıyede bulunmak ıstıyorum benım esımın degrlerı 11 mılyon sperm %60-%50 hızı ıdı 6 defa asılama yapıldı ama tutmadı tup bebek yaptırdık 1 defa tutmadı bence 3 ay keçi boynuzu kurunu kullan netıce alamassan dırek tup bebege geç durumun musaitse asılamada tutmuyor benım degerlerı goruyorsun çok kotu olmadıgı halde tutmadı ve prof yaptı asılamaları.tup bebege gıtmeden önce esın ve sen genetık kromozon tahlıllerını ve kan pırtılasma tahlılerını yaptır genelde bu nedenlerden dolayı bebek rahıme tutunamıyor ve elınde negatıf bır tup bebek girişimi kalıyor .tup bebek doktorları en az 2 .3 basarısız tup bebekten sonra yapıyorlar bu tahlılıları elınde ne kalıyor senın hem maddı hem manevı yonden yıkılıyorsun.sana benden tavsıye 2 tup bebege gıtmeden ben yaptıracagım bu tahlılıları

canım nohut kürü hiç spermi olmayan erkekler için uygulanan bi kürmüş. dediğim gibi bi yararı oldumu henüz bilmiyorum. ama bi sonuç alırsam mutlaka heryere yazıcam. mucize diye..

canım nohut kürü hiç spermi olmayan erkekler için uygulanan bi kürmüş. dediğim gibi bi yararı oldumu henüz bilmiyorum. ama bi sonuç alırsam mutlaka heryere yazıcam. mucize diye..
anladım canım.inşallah faydasını görmüşsünüzdür:Saruboceq:

bizim de morfoloji %1-2 .sayı da düşük.2 aşılama ,1 mikro var.şu an incir kürü deniyoruz.keçibonuzu,evicap,zinko işe yaramadı.eşimde inmemiş testis varmış.16 yaşında ameliyat olmuş.sanırı m diğer yumurtalığa da hasar vermiş.anne-baba ayrı olunca mahvetmişler çocuğun geleceğini.13 yıllık 1.evliğinden çocuk yok.2,5 yıldır ad bizim yok.gecen ay preseed kullandım,bu ay tekrar kullanacağım.tırmalamaya devammm

arkadasım durumunuza gerçekten uzuldum.tam olarak sperm degerlerını yazabılırmısın sayısını ve hızını .bende presed almayı dusunuyorum ama eczanelerde bulamadım bence keçiboynuzunu dene sayı ve hareketı fazlalastırıyor morfolojıdede duzelenler olmuş

evet canım sizin sonuçlar çok daha iyi . bende duydum aşılamanın tutması zormuş hatta aynı durumdan aşılamaya giden tanıkdıklarım var tuttmadı hiç bilmiyorum adet göreyimde doktora gideceğim o zaman belli olcak durum tam olsrak şimdi ben hiç test yaptırmadım eşimin test sonucu var sadece elimde belki bende de başka sorun olur ya da olmaz bilemiyorum ama aşılama pek istemeiyorum kist problemi de ar bende doktor kist olabilir aşılam sonucunda dedi kaç aydır ondan bekledim kendilinden olur diye ama olmuyor.

umutlu inş senin de sorunların bir an önce hallolur benim iş yerimde işler yoğun tam olarak okuyamamışım inş bütün sorunlarınız biter bebeğiniz olur..

arkadaşlar merhaba, ben de hikayemizi anlatmak istedim sizlere;
kadınlar kulübüne yaklaşık 1,5 sene önce, 2008 yazında üye oldum ve gebelik kısmında paylaşımlara başladım, 3-4 ay boyunca bu sefer oldu olacak diye hayaller kurarken eşimin varikosel olduğunu ve sonuçların vahim olduğunu öğrendik. sayı 800.000 hareketsiz %70 civarı falandı. yıkıldık, ne yapacağımızı bilemedik. ameliyattan başka çaremiz olmadığı için 2009 ocakta eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. bir yandan endişelerimiz devam ederken, bir yandan da umudumuzu kaybetmemeye çalışıyorduk. ilk 3 aylık dönemde keçiboynuzu suyunun da sayesinde sayımız 5000.000 civarına yükseldi, harekette de artış vardı ama oranını hatırlayamadım şimdi, ikinci 3 ayda keçiboynuzunu kullanmadık, havuç suyu ve doktorun verdiği ilacı kullandık, ve sayılar yine düştü. neler yaşadığımızı hissedersiniz sanırım daha sonra eşim doktora gitmek istemedi, ve kendisi araştırıp iki ilaç aldı biri çinko biri vitamin içerikli, keçiboynuzuna da başladık tekrar, yine olmuyor, ameliyat olduğu da 1 seneye yaklaşıyor, bir sene dolunca ocak 2010da tedaviye başlayalım dedik. adetlerim de bi sorunum olmamasına karşın düzensizdir, aralık sonu gibi olmayı bekliyorum, sancılarım var ama olmadım. 2 ocakta dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif hayatımın en güzel günü. şu an 13+6 hamileyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar nolur umudunuzu, inancınızı kaybetmeyin. ben 800.000ken bile kaybetmedim, hep inandım, dua ettim. şimdi de dualarım sizlerle. hayırlı zamanı Allah biliyo. hepinize umut dolu günler diliyorum.

arkadsım insallah hepımızın olacak ben ınanıyorum şimdi dunyada bıze sabır testı bu bakalım isyan edıyormuyuz etmıyormuyuz demekkı allahın sevdıgı kullarıyızkı bızı bu teste layık gordu gunahlarımıza kefalet olacak sabrımız ama arkadasım bazen insan nıye ben dıyo hıç bebegın kıymetını bılmeyenlerın 6-7 tane bebgı oluyor bebegını dışarı atanlar oluyor allahım onlara nasıp edıyorda bebek için melıyenlere nıye vermıyor dıyorum am gınede isyan etmıyorum belkıde bundada vardır bır hayır ama dayanması çok zor çevrendekı akrabalarının bebeklerı oluyor ve senın bebegın olmadını bıle bıle senden bebegını esırgıyorlar off offf derdeim desildi fazla lakırtı yaptımm:1no2:

arkadasım inan yazını okurken heycanlandım sankı ben yasadım anlattıklarını gebe kaldıgında sperm sayın 800.000mıydı ve hatırlamaya çalış hızın ne kadardı .ve son bır soru daha gebelıkte yazısıryormussunya ondan soruyorum preseed kullandınmı hamıle kaldıgın zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…