- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Biz bahceci fulyada iki kez denedik. Ilk gittigimizde israrla esim icin sperm testleri yaptiralim mi dememize ragmen hic gerek yok sayi yeterli biz en iyisini seciyoruz sansiniz cok yuksek dediler. Nitekim 10 tanr embriyomolustu ama hic saglikli grlismedilee hatta 7 tanesinin gelisimi durdu. 2. Deneme de negatif olunca doktorumuz cok sasirdigini ilk defa boyle bir sey gordugunu speemde sikinti olabilecegini soyleyip tedaviye yonlendirdi. Dalga gecer gibi... tekrar oraya gitmeyi dusunmuyoruz simdilik. Sadece orasi yok sonucta. En iyi yere gittigimiz halde sonuc alamadik ve bir aciklama bile yapamadilar. Bosuna oyaladilar bizi. Tekrar denersek baska yer dusunuyoruz.bahce erkek infertilitesi konusunda basarili degil. Sadece kendim icin soylemiyorum. Bizim gibi bir suru bahceci hasta gordum bu sitede. Herkese ayni sey yapilmis.valla bu durum düzelen bir durum mu hiçbir yorum alamadık hocadan. sonuclar elımızde gidip yuzyuze konussabilseydik daha çok tatmın olurduk. sizde canlılık tedavisi yapıyoruz ilaçalra devam temmuz sonu yenıden test demiş. ilaç fayda ediyormu onu araştırıyorum ama canlılıkla ilgili pek bilgi bulamadım. biz bide bir karısım kullanmaya başladık. eşime ve bana hazırladılar. bnm normalde 12-13. gun yumurtlamam olur bunu da biraz erken bulan doktorlar oldu hızlı büyüyordu yumurtam. bu ay karısımı kullandım sanırım bgn yumurtam catlayacak 15. gunum. dunde vajınal muayene oldum enfeksıyon ve mantar varmıs yumurta boyutuna da baktırdım 20 mm civarıydı. dedim acaba bu karısım mı iyi geldi daha saglıklı mı büyüyor. medet umuyoruz valla herseyden. eşimin de değerleri hemen iyileşse de bizde gebelık haberi alabilsek:) bu beklentıye girmek de yoruyor insanı şimdi ilaca umut bagladık bu bırkac ay umutla adetım gelmesın diye bekleyecegm ve her adet oldugumda yine üzülecegım. tüp bebek için araştırma yaptınmı pekı cnm? erkek infertilitesi konusunda dikkatlı davranan bir yer olsun istyrm. biz bahceci fulyada denemıstık , sebepsiz infertilite dendi eşimin spermıyogramları normaldi daha detyalı birşey araştırılmadı ve tüp bebektede sperm secımıne cok özen göstermedıler herhlde nasılsa sıkıntı yok dıye. sımdı bı daha oraya gıtsem bu soruna baska yaklasımlar sergilerler mi bilmiyorum. iyi bir merkez laboratuvarı da iyi deniyor ama güvenım sarsıldı biraz.
erkek infertilitesini önemsemiyor gibi bir tavırları var bir tane sperm yetiyor hallederiz diyip yola koyuluyorlar, sonra sonuç hüsran. inşallah bir daha tüp bebege gerek kalmaz ama gerek kalırsa da merkez arayısında olmak da yorucu geliyor. bakarsın bu ilaç tedavileri bize bebişimizi getirir:) ben hevesle bu birkaç ayı iyi değerlendirmek istiyorumBiz bahceci fulyada iki kez denedik. Ilk gittigimizde israrla esim icin sperm testleri yaptiralim mi dememize ragmen hic gerek yok sayi yeterli biz en iyisini seciyoruz sansiniz cok yuksek dediler. Nitekim 10 tanr embriyomolustu ama hic saglikli grlismedilee hatta 7 tanesinin gelisimi durdu. 2. Deneme de negatif olunca doktorumuz cok sasirdigini ilk defa boyle bir sey gordugunu speemde sikinti olabilecegini soyleyip tedaviye yonlendirdi. Dalga gecer gibi... tekrar oraya gitmeyi dusunmuyoruz simdilik. Sadece orasi yok sonucta. En iyi yere gittigimiz halde sonuc alamadik ve bir aciklama bile yapamadilar. Bosuna oyaladilar bizi. Tekrar denersek baska yer dusunuyoruz.bahce erkek infertilitesi konusunda basarili degil. Sadece kendim icin soylemiyorum. Bizim gibi bir suru bahceci hasta gordum bu sitede. Herkese ayni sey yapilmis.
Acikcasi biz de ayni dusuncedeyiz yani merkez arayisi ve her seye bastan baslamak da zor geliyor. Egee normal yolla olmazsa belki yine bahceci de olabilir sonucta dedigin gibi laboratoruari cok iyi bizim de degerler iyilesirse yine oraya gidebiliriz biz de. Ama hic istemeyerek yani. Kimbilir belki de allah mukafatini verir de dogal yolla hamile kaliriz.erkek infertilitesini önemsemiyor gibi bir tavırları var bir tane sperm yetiyor hallederiz diyip yola koyuluyorlar, sonra sonuç hüsran. inşallah bir daha tüp bebege gerek kalmaz ama gerek kalırsa da merkez arayısında olmak da yorucu geliyor. bakarsın bu ilaç tedavileri bize bebişimizi getirir:) ben hevesle bu birkaç ayı iyi değerlendirmek istiyorum
amerikan hastanesinin de iyi oldugu duyumunu aldım laboratuvarı fln iyiymiş detaylı araştırmadım ama orası da aklımda fiyatlar daha pahalı sanırım. bahceci sperm seçim yöntemini değiştirir herhlde tekrar gidersk yani hangı yontemı uygulayacklarını kesin konusmak lazım bu sefer siz bilirsiniz diye teslim olmayacagım hiç bir doktora. gerekıyorsa işlerine karışacagım bir sürü zaman emek umut maddiyat kaybediyoruz. suan korunuyormusunz siz? kaan hoca dna hasarı olanlara korunun diyor ya. biz korunmuyoruz bakalım bir değişiklik olacakmıAcikcasi biz de ayni dusuncedeyiz yani merkez arayisi ve her seye bastan baslamak da zor geliyor. Egee normal yolla olmazsa belki yine bahceci de olabilir sonucta dedigin gibi laboratoruari cok iyi bizim de degerler iyilesirse yine oraya gidebiliriz biz de. Ama hic istemeyerek yani. Kimbilir belki de allah mukafatini verir de dogal yolla hamile kaliriz.
Bizim hsarimiz cok yuksek degil diye mi arrik bilemiyorum bize yumurtlama gunlerinde bol bol iliski dedi. Ama sonuc ortada zatenamerikan hastanesinin de iyi oldugu duyumunu aldım laboratuvarı fln iyiymiş detaylı araştırmadım ama orası da aklımda fiyatlar daha pahalı sanırım. bahceci sperm seçim yöntemini değiştirir herhlde tekrar gidersk yani hangı yontemı uygulayacklarını kesin konusmak lazım bu sefer siz bilirsiniz diye teslim olmayacagım hiç bir doktora. gerekıyorsa işlerine karışacagım bir sürü zaman emek umut maddiyat kaybediyoruz. suan korunuyormusunz siz? kaan hoca dna hasarı olanlara korunun diyor ya. biz korunmuyoruz bakalım bir değişiklik olacakmı
cnm bizde hasar yok ama bu canlılıkta baya etkılı baksaa 2 yıldr gebe kalamadım , sizinde hasar dısında canlılıgın yukselmesı de önemlı. o bile başlı başlına infertilite sebebi. bizde ilacın 2. kutusundayız bu ay sıkı çalışıyoruz ama yıne adet görürüm kesin mucizeler bizi bulur mu bilmem. siz 3. kutuyu bitirdinz miBizim hsarimiz cok yuksek degil diye mi arrik bilemiyorum bize yumurtlama gunlerinde bol bol iliski dedi. Ama sonuc ortada zatenvalla iste en iyisi imsi yontemi onda bile dna hasarli spermi ayirt edemiyormus teknoloji. Bunu sorleyen bahcecideki embriyolg bu arada. Yani onu tespit edemeyiz diyorlar. En son care microtese. Biz ona kalacaz gibime geliyor ya hayirlisi napalim allah sabrini versin. Elimiz kolumuz bagli artik zaten
kaan hoca ilişki sıklıgıyla ilgili birşey demişmiydi size biz bu ay her gun calısıyroz günaşırı denemeyi bıraktık:)Bizim hsarimiz cok yuksek degil diye mi arrik bilemiyorum bize yumurtlama gunlerinde bol bol iliski dedi. Ama sonuc ortada zatenvalla iste en iyisi imsi yontemi onda bile dna hasarli spermi ayirt edemiyormus teknoloji. Bunu sorleyen bahcecideki embriyolg bu arada. Yani onu tespit edemeyiz diyorlar. En son care microtese. Biz ona kalacaz gibime geliyor ya hayirlisi napalim allah sabrini versin. Elimiz kolumuz bagli artik zaten
Sadece yumurtlama sureci icin dedi 13-15-17-19 gibi bir sey soyledi. Her gun iliski iyi degil diye biliyorum. Gun asiri oneriyorlar. Ama denk gelirse tutar yine de bence. Zaten her turlusunu denedik ne farketti ki. Evet bizim canli sperm sikintimiz var iste. Promotil fortta 3. Kutu bitti. Tamoksifende de 2 kutu btti ama 3. Sunu 90 lik aldik ne kadar oluyor bilemiyorum. Oyle iste.siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz bu aradakaan hoca ilişki sıklıgıyla ilgili birşey demişmiydi size biz bu ay her gun calısıyroz günaşırı denemeyi bıraktık:)
%15 in altinda istiyor. Bizim de %29 du alti aylik tedavi verdi. Diger degerleriniz nasil peki? Ros tayini oksidatif stres vs?Arkadaslar lütfen cvp verin kaan hoca dna hasarını sınır olarak ne istiyor bizim 29 gelmiş
bizden gelmeden dna hasarı yaptırıp gelin dedi ros tayini ve oksidatif stres (canlılık sanırım) farklı kavramlarmı? Gitmeden onlarıda yaptırsakmı sence? Sayımız az toplam 10 milyon bizim%15 in altinda istiyor. Bizim de %29 du alti aylik tedavi verdi. Diger degerleriniz nasil peki? Ros tayini oksidatif stres vs?
Bide bu testleri düzen yapıyormu canm siz nerde yaptırdınız?%15 in altinda istiyor. Bizim de %29 du alti aylik tedavi verdi. Diger degerleriniz nasil peki? Ros tayini oksidatif stres vs?
Biz genelde gun asiri kuruyorduk da bu ay farkli denedik nasilsa her turlu olmuyo:)cnm bize emodeks ve trental verdi ilaçlarımız tamamen farklıymıs. İlaçların 75. Gunu dolunca test yaptırırız spermler oluşumınu tamamlamıyormus görecegız bklm ne fayda getirmişSadece yumurtlama sureci icin dedi 13-15-17-19 gibi bir sey soyledi. Her gun iliski iyi degil diye biliyorum. Gun asiri oneriyorlar. Ama denk gelirse tutar yine de bence. Zaten her turlusunu denedik ne farketti ki. Evet bizim canli sperm sikintimiz var iste. Promotil fortta 3. Kutu bitti. Tamoksifende de 2 kutu btti ama 3. Sunu 90 lik aldik ne kadar oluyor bilemiyorum. Oyle iste.siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz bu arada
Bizim 3 mlB
bizden gelmeden dna hasarı yaptırıp gelin dedi ros tayini ve oksidatif stres (canlılık sanırım) farklı kavramlarmı? Gitmeden onlarıda yaptırsakmı sence? Sayımız az toplam 10 milyon bizim
Ben inanıyorum Rabbim emek veren bizlerin sonunda yüzünü güldürcek öyle yada böyle tüp yada doğal içimizi ferah tutalım bi mail atayim bakalım ne dicek kaan hocamBizim 3 mlyani bizden dna hasar paneli istemisti. Hepsi icinde oluyor. Sizden sadece dna hasar testi istediyse bilemem bir bildigi vardir muhtemelen. Ama isterseniz disardan da yaptieabilirsiniz tabiki.
Paneli duzen yapmiyordu bu sene. Biz mikrogende yaptirdik. Ama su anda yapiyor mu duzen bilemiyorumBide bu testleri düzen yapıyormu canm siz nerde yaptırdınız?
O surec de acayip uzun yaa test yaptir 1 ay sonucu bekle sonra hocaya gonder haydi 15 gun daha bekle olme esegim olme yaniBiz genelde gun asiri kuruyorduk da bu ay farkli denedik nasilsa her turlu olmuyo:)cnm bize emodeks ve trental verdi ilaçlarımız tamamen farklıymıs. İlaçların 75. Gunu dolunca test yaptırırız spermler oluşumınu tamamlamıyormus görecegız bklm ne fayda getirmiş
O surec de acayip uzun yaa test yaptir 1 ay sonucu bekle sonra hocaya gonder haydi 15 gun daha bekle olme esegim olme yani
Amin inşallah bu arada sizde sayı kaç canlılık testi istedimi?Selam kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize.bizde Kaan hocaya tedavi oluyoruz eşim gitti test verdi DNA hasarı testi istemisti oda 22 günde çıktı sonuc.oni gönderdik 12 günde de hoca cevap verdi ilaç yazmış tedavi için bizde DNA hasarı çıkmadı. Ama sperm sayısı az ona göre ilaç yazmış klomen ve trental inşallah faydasını görürüz
Tşk ederim cnm bi düzeni arayıp sorayım yoksa mikrogende yaptırırız 800 tl idi sanırım demiPaneli duzen yapmiyordu bu sene. Biz mikrogende yaptirdik. Ama su anda yapiyor mu duzen bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?