Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Panel mi yaptrdınz cnm sadeve dna hasarı testi mi yaptrdnz? Spermıyogramda düşük olan değerler belerdi?

30 milyon falan canm yok istemedi .onu herkesten istiyor mu
Bizden de sadece dna hasar istemişti yaptırdık hani sizde hasar yok ya o yüzden canlılık istedimi die merak ettim ama bence onu yaptırın ben yaptırcam eşime.belki sayı az ya bizde ondan istemedi sizdede sayıyı önce artırıcam ondan sonra isticek olabilir.nacizane fikrim sende uygunsanız yaptırın başlangıç degerini bilirsiniz

Sayiyla alakasi oldugunu sanmiyoeum ben. Bizim sayimiz sizden cok cok dusuk ama butun testleri istedi.

Tşk ederim aklımda soru kalmadı canm sayende o zmn bende yaptırıyım eşime
Rica ederim. Simdi bizim 3 ay bitti bu sefer sadece dna hasar testi istemis ama biz hepsini yaptiracagiz yine. Dna hasari zatrn cok yuksek degildi. Esas digerleri onemli. Bizim ros tayininde canli sperm sayimiz sadece %19 cikti. Dna hasari olmasa ne olur zaten ortada canli sperm yok. Biz de rahat davranacaktik bilmeseydik. O yuzden ne oldugunu bilmeniz iyi olur. Bol sans

Canlılık testi demi Ankara'da yapılıyor kızlar biz Ankara'da oturmuyoruz başka yerde yaptırabilir mıyız

Teşekkür ederim haklısınız bende buradan çok şey öğrendim. Sizde sorun neydi sayiniz 10 milyondu galiba başka sıkıntınız var mi

Eşimin sperm testini değerlendirimisiniz?
Doktorum sadece sigarayı bırakmasını söyledi(günd 3-4 adet içiyor) onun dışında herhangi bir ilaç vermedi doktorumu değiştirmelimiyim yorumlarmısınız lütfen?
(yaşı 31)

LİKEFAKSİYON: 20 DK
GÖRÜNÜM:NORMAL
PH:8
VOLUM:3,5

Sperm sayısı: 60.000.000
Hareket +4 = 0
+3=27.000.000
+2=3.000.000
+1=30.000.000

Progresyon +4= %0 +3=%45 +2=%5 +1=%50

TOTAL MOTİLİTE : %50

NORMAL: %5
BAŞ ANAMOLİSİ: %52
BOYUN ANAMOLİSİ:%27
KUYRUK ANAMOLİSİ:%16

canım hareket 0 çıkmış yani ilaç vermesi gerekmez miydi

bende cok iyi bilmiyorum tabi bilen arkadaşlar daha iyi aydınlatır sizi
Evet klomen deneyelim bu ay dedi ben kullanmaya başladım olmazsa aşılamaya geçicez ama eşime hiç ilaç vermedi ve çok iyi bir doktormuş dediklerine göre anlamadım gitti..

Bugün düzeni aradım orasıda yapıomus canlılık testini 2 haftada sonuclar cıkıyormus bilgin olsun cnm

Teşekkür ederim haklısınız bende buradan çok şey öğrendim. Sizde sorun neydi sayiniz 10 milyondu galiba başka sıkıntınız var mi
Hasarımızda 29 cıktı testesteron az oldugu için sayımız az oluyormus tabi canlılık ne durumda daha bilmiyorum onuda yaptırcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…