- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
cnm ben şimdi düzeni aradım canlılık testı yapmıyoruz dedı. istanbuldakinde yok yanı. sen ankaradakıne mı sordun? test yaptırcak yer arıyorum sımdı. kaan hoca duzende yaptırın demıstıBugün düzeni aradım orasıda yapıomus canlılık testini 2 haftada sonuclar cıkıyormus bilgin olsun cnm
Canlılık testi ben de duymadım hiç, morfoloji sıkıntısı üzerine mi yönlendirdi bu teste? Bir de oksidatif stres testi var onu neden istiyor yani ne bozuksa ona da bakalım diyor?fatoceren8888 canım merhaba bizde bu cumartesi test verecektık, sadece sperm canlılıgı(vitalite) testi istedi bizden kaan hoca. bizde dna hasarı cıkmamıstı canlılık %12 idi. istanbuldakı düzen lab da yaptırın demıs ama simdi laboratuvarı aradım canlılık testı yapmıyoruz dedi. sen en sonki tahlıllerı nerde yaptırmıstın. canlılıkta artmıstı sende. istanbulda mı yaptırmıstın?
Ankaradaki düzene sordum yapıyoruz demişti biz yaptırmadik istemedi bizden dna hasarla ugrasıyoruz daha.ama sende ara bi sor aramadan gitme yanlış falan olur sorun olmasın sizecnm ben şimdi düzeni aradım canlılık testı yapmıyoruz dedı. istanbuldakinde yok yanı. sen ankaradakıne mı sordun? test yaptırcak yer arıyorum sımdı. kaan hoca duzende yaptırın demıstı
cnm bizim spermıyogramımızda bir sorun yoktu tüp bebekte embrıyo gelişimleri devam etmeyınce spermı detaylı incelemeye karar verdıler. kaan hoca dna hasar panelı istedi. onun ıcınde var bu testler. bizim sadece canlılıkta sıkıntı cıkmıstı sımdı 3 ay tedavı gorduk değerler düzeldimi diye bakılacak ama laboratuvar sıkıntısı cıktıCanlılık testi ben de duymadım hiç, morfoloji sıkıntısı üzerine mi yönlendirdi bu teste? Bir de oksidatif stres testi var onu neden istiyor yani ne bozuksa ona da bakalım diyor?
İleri hareket morfoloji kac cıktı?hareket için havuç suyu diolar ben başladım 6-7havuçu sıkınca 1 bardak oluyorKızlar bugün eşimin hormon tahlili sonucları cıktı, cok sükür hepsi normal. Ancak morfoloji ve ileri hareket bizi bitiriyor
cnm istanbuldakı yapmıyor ya laboratuvardakı tum bolumlere sordum , hoca herhalde ankaradakı yapıyor dıye ıstanbuldakı yapar dıye dusundu. ulaşabilirsem bi soracagım kaan hocaya yenıden yonlendırme yapacak mı bakalımAnkaradaki düzene sordum yapıyoruz demişti biz yaptırmadik istemedi bizden dna hasarla ugrasıyoruz daha.ama sende ara bi sor aramadan gitme yanlış falan olur sorun olmasın size
Kaan hoca 10 günden önce cvp vermez ama illaki ist.da vardır biyer ama dediğim gibi ank.ya karar verirsen önce bi ara düzeni kesin sende sorcnm istanbuldakı yapmıyor ya laboratuvardakı tum bolumlere sordum , hoca herhalde ankaradakı yapıyor dıye ıstanbuldakı yapar dıye dusundu. ulaşabilirsem bi soracagım kaan hocaya yenıden yonlendırme yapacak mı bakalım
annexin testi canlılık testı mı acaba ya? bilginiz varmı? hoca bana sperm canlılıgı vitalite dedi. sanırım bu test adı degıl duzende annexın dıye bır test var bu da canlılıgı ölçüyor sanırım. patıran varsa fikir verebilirmi? ayrıca kaan hocayı aradım 14 agustosa kadar kapalılarmıs. telesekreter cıktı. tatılde sanırım.Kaan hoca 10 günden önce cvp vermez ama illaki ist.da vardır biyer ama dediğim gibi ank.ya karar verirsen önce bi ara düzeni kesin sende sor
bu doktorunda bu sıkıntısı var bişey olsa ulaşacağın kimse yok. al yanına bi kaç eleman çokmu zor iletişime geçsek.annexin testi canlılık testı mı acaba ya? bilginiz varmı? hoca bana sperm canlılıgı vitalite dedi. sanırım bu test adı degıl duzende annexın dıye bır test var bu da canlılıgı ölçüyor sanırım. patıran varsa fikir verebilirmi? ayrıca kaan hocayı aradım 14 agustosa kadar kapalılarmıs. telesekreter cıktı. tatılde sanırım.
tıp fakültelerine sor yapıyolarmıannexin testi canlılık testı mı acaba ya? bilginiz varmı? hoca bana sperm canlılıgı vitalite dedi. sanırım bu test adı degıl duzende annexın dıye bır test var bu da canlılıgı ölçüyor sanırım. patıran varsa fikir verebilirmi? ayrıca kaan hocayı aradım 14 agustosa kadar kapalılarmıs. telesekreter cıktı. tatılde sanırım.
sorunu hallettim düzen lab ile tekrar görüştüm annexin diye geçen test canlılığa bakıyormuş. hoca mailde annexin testi yazsaymış hatlar karışmayacakmış:)tıp fakültelerine sor yapıyolarmı
Canım valla detay bilmiyorum yaptırmadik çünkü.biz muayene gittiğimizde tatile cıkıcaz demişti ağustosta kıymet hanım ama mail at hocaya tatilde olsada cvp verir belkiannexin testi canlılık testı mı acaba ya? bilginiz varmı? hoca bana sperm canlılıgı vitalite dedi. sanırım bu test adı degıl duzende annexın dıye bır test var bu da canlılıgı ölçüyor sanırım. patıran varsa fikir verebilirmi? ayrıca kaan hocayı aradım 14 agustosa kadar kapalılarmıs. telesekreter cıktı. tatılde sanırım.
halletım cnm test varmıs duzende adı canlılık degıl annexın testıymısCanım valla detay bilmiyorum yaptırmadik çünkü.biz muayene gittiğimizde tatile cıkıcaz demişti ağustosta kıymet hanım ama mail at hocaya tatilde olsada cvp verir belki
İleri hızlı sıfır yavas hızlı %62. Morfoloji %2İleri hareket morfoloji kac cıktı?hareket için havuç suyu diolar ben başladım 6-7havuçu sıkınca 1 bardak oluyor
Bu cok kötü degilki hızlıda olsa yavaşta olsa ileri giden sperm var bide morfoloji 1 ile hamile olan var bence cok üzme kendini bunlar özellikle hız artarİleri hızlı sıfır yavas hızlı %62. Morfoloji %2
Canim uzulme bizim de hareket %6dan %16ya cıktı 3 ay proxeed kullanimiyla ve keciboynuzu kürü yapiyorum zeytinyaginda incirleİleri hızlı sıfır yavas hızlı %62. Morfoloji %2
cnm biz istdan ankaraya yolladık testı. aslında istdaki düzende yapılıyormus ama kaan hoca ozmn mikrogenden istemişti. bizim ileri hareketimiz sıfır cıktı. diğer spermıyogramlarda %35 fln cıkıyordu. biz şüphelendık acıkcası spermıyograma hemen bakılması gerekıyor normalde dondurulup ankaraya gönderilirken değerlerde değişme olblyrmus. dün düzen lab ile görüştüm il dışı gönderimde boyle sorun olur mu dedim. %10-20 arası farklılık olabiliyor dedi olmaz dersem yalan söylerim dedi. ama mecburen doğu illerden fln gönderım alıyoruz dedi. spermın saat gectıkce yasama suresı ve hızı azalıyor o nedenle senın ornegın ankaraya ulaşana kdr değerlerde farklılık oluşabılır. yanı ımkanın varsa net degerlerı görebılmek adına yerınde vermek daha dogruymus. bız sımdı bulundugumuz ilde yaptırcagaız testı. diğerinde içimiz hiç rahat etmemişti moralımız bozulmustuarkadaşlar biz 2 ay sonrasına kaan beye randevu aldık. bişey soracağım size. bulunduğumuz ildeki özel hastaneler sperm dna hasar test için örneği alıp Ankara düzen laboratuvarına gönderiyorlarmış. bayada uzak mesafemiz ankarayla. eşleri bu şekilde yapan arkadaşlar varmı aranızda. süreç uzun zaman kaybetmiyelim diye gitmeden yapmak istiyoruz. böyle vermek sağlıklı olurmu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?