- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
anladım canım çok sağol bi düşünelim bakalım. napcağımızı şaştık eşim bıktı ilaç almaktan. erkekler hemen pes ediyorcnm biz istdan ankaraya yolladık testı. aslında istdaki düzende yapılıyormus ama kaan hoca ozmn mikrogenden istemişti. bizim ileri hareketimiz sıfır cıktı. diğer spermıyogramlarda %35 fln cıkıyordu. biz şüphelendık acıkcası spermıyograma hemen bakılması gerekıyor normalde dondurulup ankaraya gönderilirken değerlerde değişme olblyrmus. dün düzen lab ile görüştüm il dışı gönderimde boyle sorun olur mu dedim. %10-20 arası farklılık olabiliyor dedi olmaz dersem yalan söylerim dedi. ama mecburen doğu illerden fln gönderım alıyoruz dedi. spermın saat gectıkce yasama suresı ve hızı azalıyor o nedenle senın ornegın ankaraya ulaşana kdr değerlerde farklılık oluşabılır. yanı ımkanın varsa net degerlerı görebılmek adına yerınde vermek daha dogruymus. bız sımdı bulundugumuz ilde yaptırcagaız testı. diğerinde içimiz hiç rahat etmemişti moralımız bozulmustu
Dogru tespit cnm erkekler hemen yoruluyorlar bir de sorun erkek problemli olunca isler daha da zor oluyor. Allah sabir versn hepimizeanladım canım çok sağol bi düşünelim bakalım. napcağımızı şaştık eşim bıktı ilaç almaktan. erkekler hemen pes ediyor
İstanbuldaki mikrogen lab yapmıyormuymus peki burda da dubesi var. Düzen lab cok yüzeysel sonuc verdi spermiyogramda ben memnun kalmadımcnm biz istdan ankaraya yolladık testı. aslında istdaki düzende yapılıyormus ama kaan hoca ozmn mikrogenden istemişti. bizim ileri hareketimiz sıfır cıktı. diğer spermıyogramlarda %35 fln cıkıyordu. biz şüphelendık acıkcası spermıyograma hemen bakılması gerekıyor normalde dondurulup ankaraya gönderilirken değerlerde değişme olblyrmus. dün düzen lab ile görüştüm il dışı gönderimde boyle sorun olur mu dedim. %10-20 arası farklılık olabiliyor dedi olmaz dersem yalan söylerim dedi. ama mecburen doğu illerden fln gönderım alıyoruz dedi. spermın saat gectıkce yasama suresı ve hızı azalıyor o nedenle senın ornegın ankaraya ulaşana kdr değerlerde farklılık oluşabılır. yanı ımkanın varsa net degerlerı görebılmek adına yerınde vermek daha dogruymus. bız sımdı bulundugumuz ilde yaptırcagaız testı. diğerinde içimiz hiç rahat etmemişti moralımız bozulmustu
Burda mikrogenin subesi var ama numuneyi alip ankaraya yolluyor. Bizde burda yapiliyor sanmistik ama bi gittik ofis gbi bi yer laboratuvar fln yok dondurup ankaraya yollaniyrmus orda ogrendik. Duzende en azindan zamaninda inceleme yapilirİstanbuldaki mikrogen lab yapmıyormuymus peki burda da dubesi var. Düzen lab cok yüzeysel sonuc verdi spermiyogramda ben memnun kalmadım
Ya bişe sormak istiyorum düzendeki sayınız ile başka lab.yaptıgınız sayı aynı cıktımı bizde o da farklı cıktıİstanbuldaki mikrogen lab yapmıyormuymus peki burda da dubesi var. Düzen lab cok yüzeysel sonuc verdi spermiyogramda ben memnun kalmadım
Canım yazdığını tesadüfen yeni gördüm bildirim de gelmedi kusura bakmafatoceren8888 canım merhaba bizde bu cumartesi test verecektık, sadece sperm canlılıgı(vitalite) testi istedi bizden kaan hoca. bizde dna hasarı cıkmamıstı canlılık %12 idi. istanbuldakı düzen lab da yaptırın demıs ama simdi laboratuvarı aradım canlılık testı yapmıyoruz dedi. sen en sonki tahlıllerı nerde yaptırmıstın. canlılıkta artmıstı sende. istanbulda mı yaptırmıstın?
Bizde de fazla cıktı düzende 68 milyon, zeynepkamilde 48 milyonYa bişe sormak istiyorum düzendeki sayınız ile başka lab.yaptıgınız sayı aynı cıktımı bizde o da farklı cıktı
Spermiyogramda ileri hızlı yavaş hızlı diye ayırıyor mu peki?Canım yazdığını tesadüfen yeni gördüm bildirim de gelmedi kusura bakmaevet bize telefonda var dediler bir kaç yere bağlayıp sonra oraya gidince ordaki görevli öyle bir testimiz yok dedi. Biz de ısrar ettik var biliyoruz öyle bilgi aldık diye sonra laboratuvarı aradı onlar da var dediler. Yalnız bu test 'sperm genetik testleri' diye geçiyor. Yarın sen tekrar arayıp genetik laboratuvarı bağlat direk. Onlar biliyorlar. En kötü laborant serdar beyi istedi o açıklıyor güzelce.
Testler: anexin bağlanması(canlılık), ros tayini (oksidatif stres)ve dna hasrı diye geçiyor unutma.
Baya bir telefon gorusmesi yaptiktan snra annexin testinin canlilik oldugunu anladik cnm basta yapilmiyor dediler ama hallettim sonunda. Cmtsi gidecegz bakalim ins iyi sonuclar alirimCanım yazdığını tesadüfen yeni gördüm bildirim de gelmedi kusura bakmaevet bize telefonda var dediler bir kaç yere bağlayıp sonra oraya gidince ordaki görevli öyle bir testimiz yok dedi. Biz de ısrar ettik var biliyoruz öyle bilgi aldık diye sonra laboratuvarı aradı onlar da var dediler. Yalnız bu test 'sperm genetik testleri' diye geçiyor. Yarın sen tekrar arayıp genetik laboratuvarı bağlat direk. Onlar biliyorlar. En kötü laborant serdar beyi istedi o açıklıyor güzelce.
Testler: anexin bağlanması(canlılık), ros tayini (oksidatif stres)ve dna hasrı diye geçiyor unutma.
Bizde düzende daha az çıktı zaten ben artık kürlerle artmayacagına inandım bizi ancak hormon ilaçları artırırBizde de fazla cıktı düzende 68 milyon, zeynepkamilde 48 milyon
Canm sence dna hasarını düşüren klomen mi yoksa emodex mi cidden bunu cok merak ediyorum biliyormusun?emodex vitamin klomen uyarıcı hormon ama hangisi düşürüyorArkadaşlar düzen şişli laboratuvarı bütin testleri yapıyor. Fakat bunu genetik laboratuvardaki çalışanlardan başka kimse bilmiyor. O yüzden genetiği bağlatıp sorun. Genetik testler adı altın geçiyor her biri. Ayrı sorduğunuzda yok diyorlar. Hadi bakalım gelsin güzel sonuçlar
Sayı hicbir ise yaramıyor bizdeBizde düzende daha az çıktı zaten ben artık kürlerle artmayacagına inandım bizi ancak hormon ilaçları artırıreşimede kıyamıyorum
Evet ayırıyor yani bizim ileri hızlı %10 toplam hız %10 görünüyor ne demek bilemiyorum. Ama orda kısmi spermiyogram tam speemiyogram diye seçenekleri var ona göre çıkıyor aonuçlarSpermiyogramda ileri hızlı yavaş hızlı diye ayırıyor mu peki?
Ayy hadi inşallh güzelöşeyler duyarsınız. Düzende test sonuçları daha da çabuk çıkıyor. 1 hafta çıktı dna bizim. Ama ros tayini annexin10 günde çıkıyorBaya bir telefon gorusmesi yaptiktan snra annexin testinin canlilik oldugunu anladik cnm basta yapilmiyor dediler ama hallettim sonunda. Cmtsi gidecegz bakalim ins iyi sonuclar alirim
Bence klomen tabiki. Biz tamoksifen kullandık onun yerine ama aynı ilaç. Dna hasarımız düşünce de doktor bıraktırdı işteCanm sence dna hasarını düşüren klomen mi yoksa emodex mi cidden bunu cok merak ediyorum biliyormusun?emodex vitamin klomen uyarıcı hormon ama hangisi düşürüyor
Sorma canım aynı şeyleri ben de düşünüyorum. Biz de son umut kür yapıyoruz. Bir anzer balı. 3- bekliycez kısmetse bunlar da işe yaramazsa ditek tüp bebeğe tekrar. Açıkçası bu defa hiiiiç istemiyorum ama ne yapalımBizde düzende daha az çıktı zaten ben artık kürlerle artmayacagına inandım bizi ancak hormon ilaçları artırıreşimede kıyamıyorum
Ya ben havuç suyuna başladım nedense cok inanıuorum hızı artırıcam die gözüme cok vitaminli gelio belkideSorma canım aynı şeyleri ben de düşünüyorum. Biz de son umut kür yapıyoruz. Bir anzer balı. 3- bekliycez kısmetse bunlar da işe yaramazsa ditek tüp bebeğe tekrar. Açıkçası bu defa hiiiiç istemiyorum ama ne yapalım
canım öyle vakalar var kaan aydosun sitesinde okumuştu. herşey çok normal ama hasarlı olduğu için gebelik olmayan örenkler vardıMerhaba arkadaşlar sayfa sayısı çok fazla olduğu için eski mesajları okuyamadım. Sperm değerleri; sayısı, hızı falan iyiyken DNA hasarı yüksek çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?