- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
canım öyle vakalar var kaan aydosun sitesinde okumuştu. herşey çok normal ama hasarlı olduğu için gebelik olmayan örnekler vardıMerhaba arkadaşlar sayfa sayısı çok fazla olduğu için eski mesajları okuyamadım. Sperm değerleri; sayısı, hızı falan iyiyken DNA hasarı yüksek çıkan var mı?
Canım havuç suyunu istemiyorYa ben havuç suyuna başladım nedense cok inanıuorum hızı artırıcam die gözüme cok vitaminli gelio belkideeğer zamanın varsa bi dene ben şimdi okullar tatilken yapıyorum açılınca sekteye ugramazsa
Ayy inşallah canm benim şifa olsun deneme sonuclarımızı paylaşalım olurmu bizim tahlile daha cok var gerçi en az 2 ay gibi sankiCanım havuç suyunu istemiyorama onun yerine bol bol havuç yedi. Ben de bu kürden umutluyum anzer balı da eklenince olacağına inanıyorum allahın izniyle inşallah umutlarımız boşa çımaz
Bizim 10 gün oldu bugün aradım hala dna cıkmamıs sinir oldumAyy hadi inşallh güzelöşeyler duyarsınız. Düzende test sonuçları daha da çabuk çıkıyor. 1 hafta çıktı dna bizim. Ama ros tayini annexin10 günde çıkıyor
Kızlar havuc suyuna cok az zeytinyagı katın cünkü havuctaki vitamin yagda cözülen vitaminCanım havuç suyunu istemiyorama onun yerine bol bol havuç yedi. Ben de bu kürden umutluyum anzer balı da eklenince olacağına inanıyorum allahın izniyle inşallah umutlarımız boşa çımaz
Aaaa bunu bilmiyordum cok tşk ederimmmmmKızlar havuc suyuna cok az zeytinyagı katın cünkü havuctaki vitamin yagda cözülen vitamin
Rica ederim A vitamini yağda cözünür bikac damla zeytinyağı damlatırsanız daha cok fayda alırsınız insallah :)Aaaa bunu bilmiyordum cok tşk ederimmmmm
Biz 3 aydir ikisini bir arada kullaniyrz cnm cumartesi de tahlile gidecegz bakalim faydasi olmusmu gorecegz. Bizde sperm canliligi hareket dusuktu. Sizde sorun ne kaan hoca mi verdi ilaciarkadaşlar merhaba, emodeks ve trental kapsül kullanan var mı.
Eşim trental kapsül kullanıyorarkadaşlar merhaba, emodeks ve trental kapsül kullanan var mı.
Bugün bi velimle karşılastım yeni doğum yapmıstı yine hamileymiş 4. Ye hemde kazayla olmus Allah sağlık versin içime öyle bi oturdu ki EY RABBİM Bİ TANE OLSA bile bizede o duyguyu yaşatsın sağlıklı bi evlat versin bana sordu düşünmüyoruz dedim geçtim
Canım bizde yeni başlıcaz kullanmaya sabah akşam bizimde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor ilk aşamada duruyor. İnşallah faydasıni görürüz hep birlikte. Sonucunu bildirir misin bizede ilacı araştırdım çok faydasıni gören olmuş inşallah bizlerede iyi gelir.Biz 3 aydir ikisini bir arada kullaniyrz cnm cumartesi de tahlile gidecegz bakalim faydasi olmusmu gorecegz. Bizde sperm canliligi hareket dusuktu. Sizde sorun ne kaan hoca mi verdi ilaci
Sizde morfoloji sorunu vardı sanırım dimi. Faydasını gördünüz mü peki kullandıktan sonra tahlil verdiniz miEşim trental kapsül kullanıyor
Daha iki haftadır kullanoyoruz. Bizde her türlü sorun var canım. Hareketlilik morfoloji ve sayıSizde morfoloji sorunu vardı sanırım dimi. Faydasını gördünüz mü peki kullandıktan sonra tahlil verdiniz mi
Ne diyelim canım buna da şükür. En azından bişey var tedavi ediliyor. Bizde hiç birşey yok biz yine de tadaviden umut arıyoruzDaha iki haftadır kullanoyoruz. Bizde her türlü sorun var canım. Hareketlilik morfoloji ve sayı
Tabiki sonucu yazacagim cnm. Bizimde son spermiyogramda morfoloji %2 -ileri hiz %0 -yavas hareketli % 5 - yerinde hareketli %5 cikti. Ama bu test ankaradan ista gitti degerler brz daha dusuk cikti tahminimzce. Gecen sene morfoloji %7 hiz toplami %50 flndi. Bakalim simdiki testte nasil gelecek degerler. Emodeks kullanip degeri duzelip hamile kalan bnde duydum ins bizede nasip olurCanım bizde yeni başlıcaz kullanmaya sabah akşam bizimde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor ilk aşamada duruyor. İnşallah faydasıni görürüz hep birlikte. Sonucunu bildirir misin bizede ilacı araştırdım çok faydasıni gören olmuş inşallah bizlerede iyi gelir.
Sanırım sen de öğretmensin. Şimdi yineiyiyiz koşturuyoruz okullar açılınca napıcaz nası gidicez doktorlara nası tüpbebeğe baslıcaz hic bilmiyorumBugün bi velimle karşılastım yeni doğum yapmıstı yine hamileymiş 4. Ye hemde kazayla olmus Allah sağlık versin içime öyle bi oturdu ki EY RABBİM Bİ TANE OLSA bile bizede o duyguyu yaşatsın sağlıklı bi evlat versin bana sordu düşünmüyoruz dedim geçtim
Siz kaan aydosa mı gidiyorsunuz suan? Ne tedavi basladı ne dedi size?Tabiki sonucu yazacagim cnm. Bizimde son spermiyogramda morfoloji %2 -ileri hiz %0 -yavas hareketli % 5 - yerinde hareketli %5 cikti. Ama bu test ankaradan ista gitti degerler brz daha dusuk cikti tahminimzce. Gecen sene morfoloji %7 hiz toplami %50 flndi. Bakalim simdiki testte nasil gelecek degerler. Emodeks kullanip degeri duzelip hamile kalan bnde duydum ins bizede nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?