Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
15 gun idealdi ama bu kadar uzun sürmesi kötü olmuş. Fsh değerinden cok anlamıyorum. Klomen menagon gibi ilaclar mi yukseltiyor ve neye etki ediyor

Hangi ilacı kullandınız kactan kaça düştü cnm
1 aya yakin klomen emodeks. Daha sonra menagon ve impryl yaklaşık 2.5 aydır. Temmuzda %33tu duzen laboratuarinda. Suan %12 düşmüş hasar gen-artta. Ama sayimiz da 53 milyondan 6 milyona Morfoloji 6dan 1 e düştü

15 gun idealdi ama bu kadar uzun sürmesi kötü olmuş. Fsh değerinden cok anlamıyorum. Klomen menagon gibi ilaclar mi yukseltiyor ve neye etki ediyor
Klomen yükseltti 25 üstü azosperm oluo canm .dna hasarı için verilio.aslında bunun tepkisi verilmeli 40 gün nedir böyle ya kendi hastasıyız dışardakilerden bi farkımız olmalı tedavi sürecindeyiZ.yani bida cagırsa gene giderim para falan umrumda degil yeterki hızlansın süreç.bize ayrı bi buton yapsa hasta no ile giriş yapsak böyle aksaklık olmaz

Aynen öyle. Acaba fsh değerine baktirsam mi yeniden. Düşüşün sebebi yükselişi olabilir mi fsh in

Allah'tan çok kullanmadık klomeni. Menagon da yapar mı ki

Bizimde testesteron baş belamız hep düşük hep düşük cnm sorma zaten sayımız ondan hiç yükselmio bi klomen kullanırken yükselmişti
Canım bişey soracağım eşin kilolu mu? Benimkinde var fazla kilosu ben ona bağlıyorum bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sürekli diyorum spora git diyete basla ama adam tembel!!!

Adamlarda kafayı yedi valla benimkide ne desem artık tmm dio benden kurtulmak için kıyamıyorum da ama mecburum
Biz çok yiyoruz biraz da onlar cabalasin boşver. Emin ol problem onların sağlığı ama biz onlardan daha çok uğraşıyoruz. Benimki bı de bana kızıyor sanki keyfimden araştırıyorum bu kadar. Kaan Aydos u falan ben buldum

Canım bişey soracağım eşin kilolu mu? Benimkinde var fazla kilosu ben ona bağlıyorum bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sürekli diyorum spora git diyete basla ama adam tembel!!!
1.80 e 97 idi.spora başladı haftada 3 gün 91 e düştü canm spor biraz olsun testestronu artırdı bacak bölgesine calıscak ama bizimkiler yanlış beslenmiş hep.bekarken full et yemekten kollestron tavan yapmıstı alt ast cok şimdi salata falan düşürmeye çalıstım.özensiz bi yaşam benimkinin tek problemi bu cnm

Bende aynı kaan hocayı bu formdan buldum randevu için 2 ay ugrastım adamın tüm sitesini okudum muayeneye gittiğimde anlattıklarının hepsini biliyordum düşün artık

Aynı canım benimkisi de hoca mangal yasak dedikçe kebap yiyor adam :)) Yeşillik sebze yedirmeye çalışıyorum. Spora nasıl ikna ettin benimki çok yoğun çalışıyor halim kalmıyor diyor da bilmiyorum en azından koşu bandimizda kossa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…