Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende aynı kaan hocayı bu formdan buldum randevu için 2 ay ugrastım adamın tüm sitesini okudum muayeneye gittiğimde anlattıklarının hepsini biliyordum düşün artık
Resmen aynı şeyleri yaşamışiz:)) acaba onlar kadar rahat olup kafayı bosaltinca herşey çözülecek mi diyorum. Şimdi aşılama oldum 3_4 güne belli olacak. Buraya bakmadan kararı almıştım ama nerdeeee:))

Testesteron sporla artar die cok yazı okudu.bundan önceki dr da spor yap dedi bide kendi de artık kilodan rahatsız olmaya başladı.sen koşu bandı alabilirsin ona da bahane bulmaz benimki başta sırf koşu ile başladı o da etkili bak benimkide sabah 8-aksam 5 çalısıyor 8 gibi gidio 10 da gelio spordan

Ayyy inşallah bebiş seninledir de boşuna konusmus oluruz bunları bize aşılama bile olmaz demişlerdi sayı toplam 10 milyon canm

Ayyy inşallah bebiş seninledir de boşuna konusmus oluruz bunları bize aşılama bile olmaz demişlerdi sayı toplam 10 milyon canm
Bana da kimse demedi aslında kendi kendime yaptırdım :) klomen dedim doktora çünkü sayımız 53mikyondu. Hasar da düşmüştür dedim. Sonra benim 2 yumurtanın gelişti aynı gün eşim sperm testi verdi 6mikyon çıktı. Doktor dedi aşılama yapalım boşa gitmesin. O da umutsuz bence. Yıkama sonrası değerleri söylemedi bile adam

Klomeni sen mi istedin kullanmayı eşine onu anlamadım?

Evt ya bende merak ediyorum onu en son embriolar iyidi orda kaldım ben

Acaba diğer aya mi kalmıştı ki. İnsallahhh tedavisinin emeğinin karşılığını alırlar

Kizlar cok sagolun allah razi olsun. Vermedigimiz emekleri bi allah bir de sizler bilirsiniz anlarsiniz zaten. Insallah yuzumuz guler artik hepimiIn sizin tedavi nasil gidiyor. Insallah sonunuz bizim gibi olmaz

Kizlar cok sagolun allah razi olsun. Vermedigimiz emekleri bi allah bir de sizler bilirsiniz anlarsiniz zaten. Insallah yuzumuz guler artik hepimiIn sizin tedavi nasil gidiyor. Insallah sonunuz bizim gibi olmaz
Aminnn canim aminn insallah hepimiz evlat kokusunu duyarız. Rabbim mahrum etmesin hiçbirimizi. Çevremde artık kalmadi benim gibi olan, beni anlayacak kimse. O yuzden nekadar anlatsam da anlamiyor kimse hissettiklerimi. Ancak kafayi boşalt, dusunme olur nasılsa diyor.
Bu arada bizim 4 ay kadar oldu tedaviye hakkıyla başlayalı. 33Ten 12yr düşmüş hasar cok şükür. Ben de asilama yaptirdim bu hafta alacagim sonucu bilmiyorum nasıl olacak

Cok iyi canim cok sevindimasilama tutmazsa vakit kaybetmeden tup bebege gecin bence hazie degerler guzelken

ya bu pendikte yanıklar baharat diye bi aktar var giden duyan bilen varmı acaba?verdikleri kürler işe yariyormuş:)

ya bu pendikte yanıklar baharat diye bi aktar var giden duyan bilen varmı acaba?verdikleri kürler işe yariyormuş:)
Ah ahhh neler yaptik neler karisimlar mi hazirlatmadik meryem ana otlari mi kaynatmadik anzer ballari polenler 7cizgli kavunlar keciboynuzu ozleri vs vs vs her seyi yaptik ama olmayinca olmuyor canim. Insallah faydasini gorursunuz gorenler var sonuca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…