Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burası farklı gibi sanki ya ben deneyip bir test edeyim bakalım:) yani eşim denicek

Kizlar cok sagolun allah razi olsun. Vermedigimiz emekleri bi allah bir de sizler bilirsiniz anlarsiniz zaten. Insallah yuzumuz guler artik hepimiIn sizin tedavi nasil gidiyor. Insallah sonunuz bizim gibi olmaz
Amin cnm inşallah zafere ulaşıcaz.bizde son gaz ilaçlara devam ediyoruz cnm aralık sonu test yapcam

Arkadaşlar Dr Kaan aydosa tedavi olupta normal olarak hamile kalan var mi?benim biraz ümidim var di ama yazılanlardan sonra pek kalmadı bizde ki bu değerlerle imkansız sanırım =(

kaan hocaya bizde gittik. eşime sen kesinlikle keçiboynuzu yememelisin dedi. şimdi forumlara bakıyorum. keçiboynuzu kürü baya sperm sayını arttırmış. bizde DNA hasarı çıkmadı morfoloji %3 sperm sayısı 2.3 milyon. sperm sayımızı artırmak için en yapmalıyız acaba. tabi kaan hocaya 27 kasımda mail attık cevabı 17 ocakta gelicek yazıyor . şok oldum tabi cevap tarihini görünce

Canım bizde de DNA hasari çıkmamıştı.morfoloji %2 .Kaan hoca sayı ve hareketlilik için promotil ve trental verdi.tabi iki aylık klomende kullandı eşim .bekleyin canm çünkü hoca herkese ayni tedaviyi vermiyor .benim esimede keçiboynuzu tozunu kullabilirsin demişti

Kızlar hocaya mesaj atmıştım eşimin sonuçlarını. 50 gun sonrasına gun vermişti. Bugun aradım şansa hemen düştü. Ordaki abla dedi ki hoca onumuzdeki hafta cevaplamaya başlayacak. 1-2 hafta içinde cevaplanacak. Sistem o şekilde cevaplamis siz ona bakmayın. Hatta benim telefonumu açtığında diger hatta başkasıyla konuşuyordu ayni şeyleri söylüyordu sanırım herkes şikayetçi bu durumdan. Aramaniza gerek yok kadın çileden çıkmış gibiydi çünkü

Ay canım sağol allah razı olsun bilgilendirdiğin için. bende yolladım ocak 20 de gelecek mesajını görünce şok oldum. Şimdi biraz olsun rahatladım yani.50 gün ne demek ya neredeyse 2 ay

Ay canım sağol allah razı olsun bilgilendirdiğin için. bende yolladım ocak 20 de gelecek mesajını görünce şok oldum. Şimdi biraz olsun rahatladım yani.50 gün ne demek ya neredeyse 2 ay
Aynen kadina bi de anlatmaya çalışıyorum, bakın degerimiz cok düştü 50 gun demek belki de bosuna ilac kullanmak drmek, "bak hanfendi beni anlamiyorsunuz" diyerek anlatti sürekli ama beni de o anlamadı aslinda :))

Aynen kadina bi de anlatmaya çalışıyorum, bakın degerimiz cok düştü 50 gun demek belki de bosuna ilac kullanmak drmek, "bak hanfendi beni anlamiyorsunuz" diyerek anlatti sürekli ama beni de o anlamadı aslinda :))
Belki de canim senin gibi sikistiranlar oldugu icin tekrar erken cevap yazmaya karar vermislerdir. 50 gun ne demek yaa iyi ki aramissiniz

Belki de canim senin gibi sikistiranlar oldugu icin tekrar erken cevap yazmaya karar vermislerdir. 50 gun ne demek yaa iyi ki aramissiniz
Aynen oule olmuş. Benim telefonumu açtı diger hatta baskasiyla konuşuyordu ona da aynısını söyledi. 50 gun degil bir iki hafta içinde eskisi givi cvp verilecek diyordu:)

Ayy bi de beni bi azarladı. "Siz böyle panik yaparak hastayı da telaslandirip değerlerin düşmesine sebep oluyorsunuzv dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…