Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar Kaan hocanin sekreterine bile ulaşamıyoruz. sürekli hatlar mesgul çağrı merkezini aradim.bana döneceklerini söylediler.ama donmediler.sizce nasil randevu alacagim?

Aaa öylemi bizimde 14.02 çıktı. O zaman bize de demekki öyle bişey dicek. Sayı ve hareketiniz nasıl peki? Bi de ne kadar kullanacaksınız promen k yı canım

Arkadaşlar Kaan hocanin sekreterine bile ulaşamıyoruz. sürekli hatlar mesgul çağrı merkezini aradim.bana döneceklerini söylediler.ama donmediler.sizce nasil randevu alacagim?
Aynen ben de ogleden sonra surekli aradım meşgul. Cagri merkezi hikaye ancak para alıyor aramazlar bekleme boşuna. Tamam hoca cok iyi bilgili ama ulasmak imkansız. Bu durum cok kotu

Aynen ben de ogleden sonra surekli aradım meşgul. Cagri merkezi hikaye ancak para alıyor aramazlar bekleme boşuna. Tamam hoca cok iyi bilgili ama ulasmak imkansız. Bu durum cok kotu
Aynen canim öyle,çağrı merkezi de dönmedi bana. akşam üzeri aradim ulaştım.kendileri mesgule atmışlar hatları. sözüm ona bir hastadan haber bkliyorlarmis.Randevuyu subat in 3.haftasına verdiler.off çok, çok uzun bir zaman ücret ise 500tl olmuş.ben 450 diye biliyordum.en az bizim rahat 4-5ayi bulur.daha gitcekte esim örnek verecek,sonucu bkliyecegiz sonra Kaan hocaya göndereceğiz.daha cvp gelicek.ohoo ölme eseğim ölme yaz gelicek

Bekleyene kadar sonucu yaz buraya. Nasilsa herkes bi konusa uzmanlasti. Ilac onersinler daha faydalı olur :))

Canım değerlerin nasıl birçok vitamin var gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz olursun bence bu 3ayi boş geçirme .en azından emodex alın beslenmenize dikkat edin

Canım değerlerin nasıl birçok vitamin var gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz olursun bence bu 3ayi boş geçirme .en azından emodex alın beslenmenize dikkat edin
canim biz tup bebek tedavisi görürken üç ay vitamin takviyesi aldık.ama pek faydasını göremedik.gerçi görünürde sorun yok.

Evt o hat bi erkek sekreterle konustum hatta saat kactan sonra arayalım sizi dedi bende 3.30 dan sonra dedim okuldan cıkış saatimdi 4 gibi kıymet abla aramıstı ama bu olay haziranda olmustu cnm
Benim de ramazan bayrami sonrasiydi. Yarin yine deneyecem olmazsa ben de öyle yapayim bari

Yani sen kaan hocaya gittin mi RamaZandan sonra anlamadım yoksa ilkkez mi gidiceksin canm?
Simdi arama sebebim, esimin değerleri cok düştü sayi morf. Ve mesaja cevap da 50 gun sonrasini vermiş. Benim eşim belki 50 gun yanlis tedaviye devam edecek.

Simdi arama sebebim, esimin değerleri cok düştü sayi morf. Ve mesaja cevap da 50 gun sonrasini vermiş. Benim eşim belki 50 gun yanlis tedaviye devam edecek.
Sansını dene aynısı biZimde başımıZa geldi cnm sekreter ilaçlara devam edin dedi sadece bizim fsh cok yükselmişti 2 haftada kafayı yedim o sürede ne yapıcam die ilacı bırakamadım da en sonunda tekrar fsh yaptırdım baktım yüksek ama sabit kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…