Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Keciboynuzu kürü kullaniyorumm nohuut yediriyoorumm firinda bide isirgan cayi incir ceviz bunlari insallah sonuclar iyi olur
bende aynılarını kullanıyorum inş fayda eder hepimize nohutu fırında nasıl yapıyosun

Cerez gibi 1 gün önceden isliyorum sora güzelce yikiyorumm ardindan tuzluyoruum tepsiye diziyoruumm firinda pisiyor cokda lezzetli oluyo
ben yemeğini yediriyodum
bu şekilde de deneyeyim... teşekkürler yeni bişey öğrenmiş oldum

hoş geldin canım kaan hoca sizde sperm dna hasarına bakacaktır
inş bidaha tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın
Inşallah canım benim ya. Bu cok zor bi durum. Ne olduğu beĺli olmaynca insan cok üzülüyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu dna hasarı kafama yattı yanu sebep bu olabilir hayirlisi artık

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin.. benim eşim henüz ürolojiye gitmedi, sonuçları sindirmesini bekliyorum, şu anda lafını ettirmiyor Kaan hoca aklımda ama ondan habersiz göndermek istemiyorum. biraz zamana ihtiyacı var.

gecmiş olsun canım kaan hocaya email atarsan nisana kadar tedavini başlatır emailde herşeyi yaz o sana geri dönüş yapar.nisana kadar yol alırsınız.

arkadaşlar bizim fish testi sonuçlarımız çıktı sonuçlar iyi çıktı çok şükür şimdi 6 ay devam edicez iğnelere
merhaba canım, biz 1,5 yıldır evliyiz, hiç korunmadık. hiç gebelik yaşayamadım malesef eşim 10 ay evvel bir varıkosel ameliyatı geçirdi. sperm sayımız iyi, hızında ve morfolojide sıkıntı vardı. Morfolojisi %2, ileri hızı 0...ameliyat sonrasıda birçok kür ve vitamin takviyesi yapmamıza rağmen hamilelik oluşmayınca aşılamaya karar verdi benim doktorum. Kasım ayında başarısız bir aşılama gerçekleştirdik. Benim yumurtlama ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, o kadar fazla doz ilaç kullanmışlarki ben 5 yumurta ile aşılamaya girdim eşimin yıkamadan sonra oldukça hareketli spermlerine karşın olmadı tabi sancılı olan bu sürecte eşim yaşadığım acılara, yüzümün gözümün sivilce içinde kalmasına, vücudumun şişmesine, stresime dayanamadı bu morfoloji sorununu nasil çözerize yönlendi. Şöyle de birşey var, tüp bebek merkezleri pek çok şeyi göz ardı ederek sırf para kazanmak adına insanların umutları ile oynuyorlar. Biz dna hasar testini yaptırdık, 1.analiz:%19, 2.analiz :%21, 3.analz:%23 yazıyordu sonuçta. Sanırım çok bozuk bir seviyede değil. %15-ile %30 arası ehh işte diye yorumladım ben... Kaan hoca klomen vermiş eşime gün aşırı kullanacak, birde emodex. 1 ay sonra, AST, ALT, GGT, FSH, TOTAL TESTERON testlerini yaptırıp yollamasını istemiş. Bizim hiç bu hormonlara bakılmamıştı daha evvel, o yüzden öncesi ile karşılaştırcağımız bir sonuç yok elimizde. sonuçları kendisi yorumlayana kadar ilaç tedavisine ara vermemesini de salık vermiş. Ayrıca sperm testi yaptırmayın demiş. Yeme içme bildiğiniz gibi, sizlerle aynı liste:) Şimdi beklemedeyiz bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı, artık gelsin şu bebekler yahu:) hepinize sabırlar diler sevgiyle selamlarım...

Inşallah canım benim ya. Bu cok zor bi durum. Ne olduğu beĺli olmaynca insan cok üzülüyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu dna hasarı kafama yattı yanu sebep bu olabilir hayirlisi artık
sperm dna hasarı kolay tedavi edilen bi durum sanırım inş sizin sorununuzda kolayca çözülür
o kadar çok okuyorum ki inan hep araştıra araştıra buldum dr ları

Yemeginide yapiyorum ama bölye de lezzetli
Canim sizin problem neydi
canım bizim 5 milyondu sayılar ilk evlendiğimizde şu an arttı fakat yine hamile kalamadım en son kaan hocaya geldik fsh hormonu düşükmüş eşimin ama bugüne kadar hiç bir dr bunu incelemedi basit bi sorunmuş şimdi 6 aylık bi tedavi planı verdi kaan hoca öyle işte inş hepimiz daha fazla beklemeyiz emeklerimizin karşılığını alırız sen ısırgan çayını nasıl yapıyosun tazesini mi kurusunumu

geçmiş olsun canım eşin az düzeldimi çok geçmeden gidin derim çünkü biz çok pişmanız baştan beri gitmediğimize

Hadi insallah hayrlidi olsuun bakaalmm
Kurusunu hem sallama cayini aldm hemde kurusunu kaynatip iciriyorum bizim burda ot yada baharat bunlar zor bulunuyo trdeki aktarlardan burda yok maalesef

Sağol
gecmiş olsun canım kaan hocaya email atarsan nisana kadar tedavini başlatır emailde herşeyi yaz o sana geri dönüş yapar.nisana kadar yol alırsınız.
Canım Sağol. Yazdim tum tahlilleri bugün artık cevap bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…