canım bizim 5 milyondu sayılar ilk evlendiğimizde şu an arttı fakat yine hamile kalamadım en son kaan hocaya geldik fsh hormonu düşükmüş eşimin ama bugüne kadar hiç bir dr bunu incelemedi basit bi sorunmuş şimdi 6 aylık bi tedavi planı verdi kaan hoca öyle işte inş hepimiz daha fazla beklemeyiz emeklerimizin karşılığını alırız sen ısırgan çayını nasıl yapıyosun tazesini mi kurusunumu
canım fsh erkekte sperm yapımından sorumlu bir hormon fsh yükselirse sperm yapımıda artar fsh içinde kullanıln ilaçlar var bunun için iyi bir doktora gitmelisinizMerhaba arkadaşlar, bende siteyi takip eden sizinle aynı dertleri, aynı duyguları paylaşan biriyim. melekiim arkadaşım sizin fsh hormonu düşükmüş demişsiniz ya dikkatimi çektiği için yazma ihtiyacı duydum,fsh ve diğer hormon değerleriniz nedir acaba,kaan hoca ne gibi bir 6 aylık tedavi verdi?bizimde fsh hormonu düşük te ondan soruyorum.iyi günler dilerim.
sayılarınız kaçtı canım sayılar kaç olunca aşılama yapıyolarmerhaba canım, biz 1,5 yıldır evliyiz, hiç korunmadık. hiç gebelik yaşayamadım malesefeşim 10 ay evvel bir varıkosel ameliyatı geçirdi. sperm sayımız iyi, hızında ve morfolojide sıkıntı vardı. Morfolojisi %2, ileri hızı 0...ameliyat sonrasıda birçok kür ve vitamin takviyesi yapmamıza rağmen hamilelik oluşmayınca aşılamaya karar verdi benim doktorum. Kasım ayında başarısız bir aşılama gerçekleştirdik. Benim yumurtlama ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, o kadar fazla doz ilaç kullanmışlarki ben 5 yumurta ile aşılamaya girdim eşimin yıkamadan sonra oldukça hareketli spermlerine karşın olmadı tabi sancılı olan bu sürecte eşim yaşadığım acılara, yüzümün gözümün sivilce içinde kalmasına, vücudumun şişmesine, stresime dayanamadı bu morfoloji sorununu nasil çözerize yönlendi. Şöyle de birşey var, tüp bebek merkezleri pek çok şeyi göz ardı ederek sırf para kazanmak adına insanların umutları ile oynuyorlar. Biz dna hasar testini yaptırdık, 1.analiz:%19, 2.analiz :%21, 3.analz:%23 yazıyordu sonuçta. Sanırım çok bozuk bir seviyede değil. %15-ile %30 arası ehh işte diye yorumladım ben... Kaan hoca klomen vermiş eşime gün aşırı kullanacak, birde emodex. 1 ay sonra, AST, ALT, GGT, FSH, TOTAL TESTERON testlerini yaptırıp yollamasını istemiş. Bizim hiç bu hormonlara bakılmamıştı daha evvel, o yüzden öncesi ile karşılaştırcağımız bir sonuç yok elimizde. sonuçları kendisi yorumlayana kadar ilaç tedavisine ara vermemesini de salık vermiş. Ayrıca sperm testi yaptırmayın demiş. Yeme içme bildiğiniz gibi, sizlerle aynı liste:) Şimdi beklemedeyiz bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı, artık gelsin şu bebekler yahu:) hepinize sabırlar diler sevgiyle selamlarım...
siz nerde yaşıyosunuz kiHadi insallah hayrlidi olsuun bakaalmm
Kurusunu hem sallama cayini aldm hemde kurusunu kaynatip iciriyorum bizim burda ot yada baharat bunlar zor bulunuyo trdeki aktarlardan burda yok maalesef
siz nerde yaşıyosunuz kiben de tazesini almıştım ama kurumaya başladı her sabah akşam bi çay bardağı yapıyorum su niyetine içiyo eşim Allahtan itiraz etmeden içiyo ben mesela bi kaşık bile yiyemem keçiboynuzu pekmezinden
cevap geldimi gelince bizede yazarmısın ne diyecek kaan hocaSağol
Canım Sağol. Yazdim tum tahlilleri bugün artık cevap bekliyorum heyecanla
nergizcim hoşgeldincanım fsh erkekte sperm yapımından sorumlu bir hormon fsh yükselirse sperm yapımıda artar fsh içinde kullanıln ilaçlar var bunun için iyi bir doktora gitmelisiniz
Canim 31 ocakta cevap vericem diye mesaj geldi. Şimdi bekle k zaman geçsincevap geldimi gelince bizede yazarmısın ne diyecek kaan hoca
canım mutluluğun taaa buraya bana geçiyor :)nergizcim hoşgeldin
canım çok güzel fikir peki nohutları tepsiye alıp susuzmu pişiriyorsun?Aynen benmkide pek sevmiyo böyle yapiyom yiyo güzel yani afiyet olsun simdiden :)
canım ısırgan çayı ne için içiliyor yani hangi soruna iyi geliyor ?siz nerde yaşıyosunuz kiben de tazesini almıştım ama kurumaya başladı her sabah akşam bi çay bardağı yapıyorum su niyetine içiyo eşim Allahtan itiraz etmeden içiyo ben mesela bi kaşık bile yiyemem keçiboynuzu pekmezinden
canım çok güzel fikir peki nohutları tepsiye alıp susuzmu pişiriyorsun?
teşekkür ederim:)dora ne demekHic su koyma canim tepsi kagidi ser altina dora nohutlari dök tuzla karistiir firina at uzun sürmüyo pismesii hafif yumusak oluyo
teşekkür ederim:)dora ne demek
:))bende bir nohut çeşidi sandımPardon canim sora yazcakdim :)
,çok uzaktaymışsın canım benim... ilk kez duyuyorum keçiboynuzunun spermi olmayana yaramadığını evet bizde sperm varKizlaar bugün esimin sonuclarini aldik
Biz avusturyadayiz cnmm ayneen bnim bile midem bulaniyo gerckdeen keciboynuzu prkmezi hic sperm olmYsnlarda iyi degilmis saracoglu demisdi ama sizde sperm vardi demi hareketsiz spermlere fln iyi geliyonuus hic sperm olmayanlar kedinlikle kullanmasin dedi bizde kullanioduk saracoglunu dinledikden sora biraktik yemiyo esim
sen yinede bi ara bak mailine çünkü erkende gelebiliyor cevaplarCanim 31 ocakta cevap vericem diye mesaj geldi. Şimdi bekle k zaman geçsin
canım mutluluğun taaa buraya bana geçiyor :)
ısırganda spermler için faydalıymış tavsiye etti kaan Aydos ben sabah akşam içiriyorum eşime inş şifalı olurcanım ısırgan çayı ne için içiliyor yani hangi soruna iyi geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?