Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba arkadaşlar, bende siteyi takip eden sizinle aynı dertleri, aynı duyguları paylaşan biriyim. melekiim arkadaşım sizin fsh hormonu düşükmüş demişsiniz ya dikkatimi çektiği için yazma ihtiyacı duydum,fsh ve diğer hormon değerleriniz nedir acaba,kaan hoca ne gibi bir 6 aylık tedavi verdi?bizimde fsh hormonu düşük te ondan soruyorum.iyi günler dilerim.

canım fsh erkekte sperm yapımından sorumlu bir hormon fsh yükselirse sperm yapımıda artar fsh içinde kullanıln ilaçlar var bunun için iyi bir doktora gitmelisiniz

sayılarınız kaçtı canım sayılar kaç olunca aşılama yapıyolar
evet doğru diyosun tüp bebek merkezleri asıl soruna odaklanmıyor hiç bizaman direk kadını alıp tedaviye başlıyolar fakat kötü spermle yapılan tüp bebeklerde olumsuz sonuçlanıyor
sonuçlarını gönderdin mi kaan hocaya ne dedi hasaar hakkındabizimde bunca zamandır hormonlara bakılmamıştı basit bi sorun ama önemli bi sorun
hepimiz beklemeyelim inş daha fazla arasıra yaz durumunuzu

Hadi insallah hayrlidi olsuun bakaalmm
Kurusunu hem sallama cayini aldm hemde kurusunu kaynatip iciriyorum bizim burda ot yada baharat bunlar zor bulunuyo trdeki aktarlardan burda yok maalesef
siz nerde yaşıyosunuz ki ben de tazesini almıştım ama kurumaya başladı her sabah akşam bi çay bardağı yapıyorum su niyetine içiyo eşim Allahtan itiraz etmeden içiyo ben mesela bi kaşık bile yiyemem keçiboynuzu pekmezinden

Kizlaar bugün esimin sonuclarini aldik

Biz avusturyadayiz cnmm ayneen bnim bile midem bulaniyo gerckdeen keciboynuzu prkmezi hic sperm olmYsnlarda iyi degilmis saracoglu demisdi ama sizde sperm vardi demi hareketsiz spermlere fln iyi geliyonuus hic sperm olmayanlar kedinlikle kullanmasin dedi bizde kullanioduk saracoglunu dinledikden sora biraktik yemiyo esim

canım ısırgan çayı ne için içiliyor yani hangi soruna iyi geliyor ?

,çok uzaktaymışsın canım benim... ilk kez duyuyorum keçiboynuzunun spermi olmayana yaramadığını evet bizde sperm var
sizde kaan hocanın hastasıydınız dimi taa avusturyadan mı geliyosunuz kaan hocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…