Kızımız 10 günlükken özgecan öldürüldü. Kafayı yiyorduk. Aklımız çıkıyor. Allah çocuklarımızı korusun ama erkek anneleri doğru düzgün insan yetiştirmediği takdirde işimiz çok zor...Kız ya da erkek çocuk yetiştirmek her devirde çok zor
Ben kadınların daha anne karnında ezilmeye başlamasına üzülüyorum . Medyada tv de heryerde dikkat ederseniz erkek bebek daha üstün lanse ediliyor .
olsunYanlız üzülen kişi baba anne değil
Yok artık pes! Neden böyle bir şey yapıyorlar?Bende hem üzüldüm hem aşırı sinir oldum . Dua ette Yanlışlık olmuş olsun diyorlar
Kız çocuk daha narin ve korunmaya Muhtaç oluyor :)Benim kizim olcani duydugunda.. agladim cok :) nasil koruyup kolliycam diye dusundum.. sanki erkeklerin korunmaya ihtiyaci yok :) simdi dogdu kollarimda.. iyiki dogdu gec bile kaldi hayatma keske daha once gelseydi.. kizima asigim resmen...anlatsam roman olur.. valka bu sozleri instagramda birinde gorsem derdimki gosteris meraklisi biri gene yazmis ozenti :) ama valla ole yani
Erkek büyütmek daha kolaymış kız çocuğuna ilerde kim sahip çıkacakmış erkek demek güç demekmiş bir Sürü Saçma sey saydılar işteYok artık pes! Neden böyle bir şey yapıyorlar?
Yani erkek olunca ne olacakmış?
Erkeği de gömmüyorum kızı da övmüyorum . Önemli olan zaten cinsiyeti değil sağlıklı ve hayırlı evlat olması .Bu konuda hepimiz hemfikiriz ki evladın ayırımı olmaz, bu kafa cahil kafasıdır.
Ve fakat benzer konularda hep gördüğüm için bu konunun da nereye gideceğini biliyorum;
Belki en son deneceği en baştan deyip gideceğim:
Bi tarafı öveceğim diye diğer tarafı yermeyin gözünüzü seveyim.
Kız çocuklarının kıymetini anlatmak için erkek çocukları gömmeniz gerekmiyor yani.
Evet size Katılıyorum . Ama erkek annelerinin de bir suçu yok bence bu tamamen toplumun Altyapı sorunu bana göre . Çünkü erkek doğurdu diye kadını öven bir toplumda yasıyoruz .Kızımız 10 günlükken özgecan öldürüldü. Kafayı yiyorduk. Aklımız çıkıyor. Allah çocuklarımızı korusun ama erkek anneleri doğru düzgün insan yetiştirmediği takdirde işimiz çok zor...
Buna rağmen de şükretmiyorlarBir de düşün kaç senenin üstüne evladı oldu
Erkeği de gömmüyorum kızı da övmüyorum . Önemli olan zaten cinsiyeti değil sağlıklı ve hayırlı evlat olması .
Sadece babaBuna rağmen de şükretmiyorlar
Sizin erkek Çocuğunuz var büyük ihtimal . Lütfen üstümüze alınmayı :)Üzerinize alınmayın, konu umarım beni şaşırtır.
Buradaki benzer konulardaki gözlemimi paylaştım sadece.
Biz, bi tarafın haksızlığa uğradığını düşününce, diğer tarafı göme göme hakkını almaya çalışan bir toplumuz. Gerçi gelmeye başlamış "Hayırsız erkek evlat" örnekleri ve "Kız çocuğu hayırlıdır, bereketlidir" sözleri... :) Neyse.
Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık kierkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?
Yapmayın bunu ya çok üzülüyorum. Sadece erkek annelerinde bitmiyor iş. Kötü kadın yok mu hiç sanki. İyi insan yetiştirelim hep beraber.Kızımız 10 günlükken özgecan öldürüldü. Kafayı yiyorduk. Aklımız çıkıyor. Allah çocuklarımızı korusun ama erkek anneleri doğru düzgün insan yetiştirmediği takdirde işimiz çok zor...
Yazık çok üzüldüm. Ne alakası var? çocuklarına kendilerini korumalarını öğretirlerse, dağ gibi arkalarında olurlarsa kız erkek ne farkeder ki?Erkek büyütmek daha kolaymış kız çocuğuna ilerde kim sahip çıkacakmış erkek demek güç demekmiş bir Sürü Saçma sey saydılar işte
Sizin erkek Çocuğunuz var büyük ihtimal . Lütfen üstümüze alınmayı :)
Ki düşün kaç sene sonra öocuk sahibi oldular . Bir de arada düşük var .padişah soyundan geliyorlar ya soyadları devam etsin derdindeler. asıl sebep bu kız herşeyi yapamazmış diye salak saçma şeylerin arkasına sığınıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?