Toplum çevre aile okul hepsi etken aslında kötü çocuk yoktur ki ...Yapmayın bunu ya çok üzülüyorum. Sadece erkek annelerinde bitmiyor iş. Kötü kadın yok mu hiç sanki. İyi insan yetiştirelim hep beraber.
Allah evladın hayırlısını versin.
Eminim doğduktan sonra çok sevecekler de . Çünkü insan evladını atamaz. Ama bebek için bende üzüldüm .Yazık çok üzüldüm. Ne alakası var? çocuklarına kendilerini korumalarını öğretirlerse, dağ gibi arkalarında olurlarsa kız erkek ne farkeder ki?
O bebeğe üzüldüm, umarım hayatı güzel olur. Benim için erkek kız hiç farketmez. İnsanın evladı insanın canıdır ya. Allah yeter ki hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Allah bağışlasın :)Evet oğlum var. Ama konuda üzerime alınacağım tek nokta yok rahat olun. :)
Allah bağışlasın :)
Evet size Katılıyorum . Ama erkek annelerinin de bir suçu yok bence bu tamamen toplumun Altyapı sorunu bana göre . Çünkü erkek doğurdu diye kadını öven bir toplumda yasıyoruz .
Ki düşün kaç sene sonra öocuk sahibi oldular . Bir de arada düşük var .
Evet küfürler hep kadının üzerinden edilirBaksaniza, erkek hatali olsa bile sucu annesine atilir. Erkek yine sucsuz. Anne yetistirmeyi becerememis güya. Arkasindanda o***cocugu derler. Suc yine annenin yani kadinin.
Aynenşükürsüzlük resmen.
Eminim doğduktan sonra çok sevecekler de . Çünkü insan evladını atamaz. Ama bebek için bende üzüldüm .
Bir mucize olsa da cinsiyeti değişse diyorlar .
M.ö 1500 de olabiliryıl 2018 konu 1500 lü yillar galiba
Kızı olacağı için seviniyor . Baba da güya üzüntüyü hissettirmemeye Çalışıyor .Sonunda ama hep kiz cocuklar anne babaya bakar nasil oluyorsa...resmen cahillik vallaha. Hamile bayan nasil üzülmüstür
Âmin canım .Ve yas içinde olanların hepsi kadın öyle mi ? Yazıklar olsun. Allah'ın verdiği mucizeye hemcinsi böyle yas tutar mı ?
Erkek olunca bi b.k olmuyor maalesef. 3 kız 1 erkek kardeşiz. Ben daha abimin bi zorlukta destek olduğunu göremedim ki annem keşke o da kız olsaydı der.
Allah evlâdın hayırlısını versin tabi de bunun yanında anneannenin,teyzenin,annenin de hayırlısını versin.
Kızı olacağı için seviniyor . Baba da güya üzüntüyü hissettirmemeye Çalışıyor .
Inşallah doğunca severlerEn azindan o bebegin akilli bir annesi var demek ki ve siz varsiniz. Digerleri icin pek olumlu birsey yazamam
Kadın halinden memnun baba üzülüyor kızı olacsk diye
Allah vere de bebekte bi hasar falan olmasa bariO babaya göstermem bile bebeğin yüzünü pislik herif
Allah vere de bebekte bi hasar falan olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?