Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Gecmis olsun o halde obsesif ne demek bilmiyorum türkcem zayif da baya kusura bakmayin. Caninizi gercekten bir erkek icin okadar sikmaya degmez. Sadece bunu diydbilirim

Obsesif, genel kullanılan tabiriyle okb (obsesif kompulsif bozukluğu) bi çeşit takıntı hastalığıdır. Nedendir bilmem! bizim ülkemizde 10 kişiden 9 u obsesif hastasidir.

Oyyy uçan terlik

Hayir cildirmadim onu tekrar kendime yapicam
Onu sevmiyosun sadece takinti hirs yapmissin . Sevsen biriyle sevgili olmadan biseyler yapardin . Sevgili olduktan sonra degil.
Bi de senin kendine ozguvenin bitmis. Kilo aldim da kabul edemedim demenden belli . Spor yap kilo ver suslen puslen ozguvenin gelsin sen gez dolas biri cikar karsina .
O ilaclar da hic saglikli degil aslinda keske kullanmasan .

Valla kimseyi dusunemicem hatta Bihtere bagliycam yakinda gozumun onunde birbirlerini sevmelerine dayanamiyorum bozucam bu isi yada olucem

O siradam bi adam degil ki hem annem okuyamaz sadece faceye giriyo cok sukur.asdfffss

21 yaşında mısın burcak? Kutlarım canım ergenliğin son evresindesin

Ama 3 senedir bu kadar dert etmemişsiniz, başkasıyla olunca mı intihara varan düşünceler aklınıza geldi?

Evet

Burçak bence salla gitsin ya 1.5 yıldır görmediğin adam için girdiğin çabaya değmez naçizane tavsiyem

10 yil gormesem bile hala ayni derecede seviyor olcam...

Evet degisicem ama onun icin...

Erkek tecrübesi bol olan biri olarak diyorum " he canım yapış adama" tövbe est...

Hayir bu sefer aptallik yapmam cok stratejik davranicam

Benmi seni anlamiyorum senmi anlatamiyon. Teklif etti diyon kiloluydum kabul etmedim diyosun, hicmi görüsmedin diyorum o zamanlar zayiftim diyosun.
Ben konunun gercekligine süphelendim.

Canim tabi ki gorustuk ama biz gorustukten 1 yil sonra bana faceden teklif etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…