- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Yanlis anlama ama ona dokunmak istiyorum, gozlerine bakmak istiyorum, onun hayatinin kadini olmak istiyorum...
Superman olmasin sakın? oh my God..I want that man guys))asdfffss ..!!??&$#@%_€£O siradam bi adam degil ki hem annem okuyamaz sadece faceye giriyo cok sukur.asdfffss
Iyy iş idolün bihter mi yani ? O rol pek te iyi anılmaz demedi demeValla kimseyi dusunemicem hatta Bihtere bagliycam yakinda gozumun onunde birbirlerini sevmelerine dayanamiyorum bozucam bu isi yada olucem
Yok hiç yanlış anlamadım ben , yani sen şimdi evlenmek mi istiyorsun o herifle , kız bi dur acele etme , önüne ne herifler çıkcak daha .
Ölüyorum anlasana!!!Iyy iş idolün bihter mi yani ? O rol pek te iyi anılmaz demedi deme
Iyy iş idolün bihter mi yani ? O rol pek te iyi anılmaz demedi deme
Offf, çok istiyorsan bi gece içmeye çağır, sonra da seviş. Kesin senindir. Al benden sana en büyük yardım
Hayirrr benim icin evlilik vs cokta onemli degil ben onun yaninda olmak istiyorum. Hatta bana senle ayni evde yasamak istiyorum demisti ama yasayamadik..
Superman olmasin sakın? oh my God..I want that man guys))asdfffss ..!!??&$#@%_€£
21 yasKac yaşındasın ona gore yorum.yapacagim
Hayir idolum bihter degil ama suan onun gibi caresiz hissediyorum. Benim idolum Mean Girls te ki Regina
Ciddi misin?
Numarası varsa ona da burada yazdıklarını söyle , aşk cesaret ister :)))
Tabiki ciddiyim. Ne kaybedersin ki?Hayir idolum bihter degil ama suan onun gibi caresiz hissediyorum. Benim idolum Mean Girls te ki Regina
Ciddi misin?
Hahahah tam olmuş supersinYalnız soru başlığı da enteresan
Sevdiğim çocuğun aniden başkasıyla çıkması ve benim intihar edecek olmam.
Neyse ki alalacele bir sunum hazırlayabildim
Suan ASLA
Sen benim kardeşimden bir yaş büyüksün o yazsa bunları varya21 yas
Tabiki ciddiyim. Ne kaybedersin ki?
Bence unut gitsin. Asiri yakisikli olmasi sevmek icin bir neden olamaz. Ayrica seni gercekten istese baskalarina takilmazdi. Ha diyelimki onu o kizin elinden alabildin, ozaman hayatin boyu tedirgin ol acaba baskasida benim elimden alirmi diye, malum herif dedigin bir birliktelik icindeyken baskalari tarafindan hirsa kapilip ayartilabiliyo.
Birde kilo yüzünden istememisin, hadi evlendiniz dogurdun kilolu kaldin, hadi git ben istemiyom çünkü kiloluyummu diceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?