- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Ama ilk görüşmede nasıl sicak davranabilirimki? Sakince karsi tarafı dinliyorumGülen kadınları sever erkekler
Genel olarak gülümseyen kadınları severler.Ama ilk görüşmede nasıl sicak davranabilirimki? Sakince karsi tarafı dinliyorum
Dediğim gibi normalde hep gülerim gülmeyi de kendime çok yakistiririm fakat ilk bulusmada yapamıyorumSevimli güleryüzlü kadına hiçbir erkek hayır demez.
Ciddi tipleri seveni hiç duymadım.
Hayır tabiki katılıyorum:) fikrimi de söylerim çekinmem asla.ama dedigim gibi sakin duruyorumSürekli dinliyor musun. Sen de katıl fikrini söyle cesur ol.
Dediğim gibi normalde hep gülerim gülmeyi de kendime çok yakistiririm fakat ilk bulusmada yapamıyorum
Allahim nasıl içimi okumuşsunuz.iş yerinde sıkıntılar vardı halada var..ve o kisiyi is yerinden biri tanıştırmıştıBence son zamanlarda birseyler yasamissin kendine olan güvenin zedelenmis. Boşver erkekleri seni sen olduğun icin sevecek begenecek bir erkek muhakkak cikar karşına
Amin çok teşekkür ederim..ama ciddi anlamda etkileniyorum.neden sevebilecegim bi insan yokHerkesin zevkine kimse karışamaz amma ve lakin öyle değildir.
Şaka bir yana bu karakter meselesi. Ben mesela ağır insanlardan hoşlanırım kimi esprili ister kimi sadece dış görünüşe bakar falan filan .
Erkeklerde de böyle kimi ilk buluşmada sessiz sakin birini bekler kimi guleryuzlu sevecen. Bu karşınızdaki insana bağlıdır.
Allah iyileri çıkarsın karşınıza inşallah.
Aslinda yazdıklarınız bunu yansıtıyor. Ama karsi tarafin sevdiği gibi olmaya calisirsaniz bu sizi yorarAllahim nasıl içimi okumuşsunuz.iş yerinde sıkıntılar vardı halada var..ve o kisiyi is yerinden biri tanıştırmıştı
Öyle yapamam zaten..beni ben oldugum icin sevsinler diyorum..adamlar fiziki anlamda çok beğendiğini cok iyi niyetli oldugumu söylüyorlar ama gerisi yokAslinda yazdıklarınız bunu yansıtıyor. Ama karsi tarafin sevdiği gibi olmaya calisirsaniz bu sizi yorar
Hakkında hayırlısı olsun insallah :)Öyle yapamam zaten..beni ben oldugum icin sevsinler diyorum..adamlar fiziki anlamda çok beğendiğini cok iyi niyetli oldugumu söylüyorlar ama gerisi yok
Amin çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?