- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 19.002
- 448
- 35
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Güzel miyim bilemem eskiden zayıftım şimdi çyle zayıfta değilim ama neşeli ve konuşkanım. Girdiğim ortamda en çok ben dinlenirim haliyle insanların üzerinde bi erki bırakıyor bu durum. Hatta geçen eşim kıskançlık yaptı. 4 çift arkadaş mangaldaydık. Sohbet muhabbet derken tüm sohbet benle olmaya başladı kızlar ve eşleri hep benle muhattap olmaya başladı eşim baya kıskandı :) herkes seninle şakalaşıp konuşmaya çalışıyo çok aktifsin masada az sus kıskanıyorum diye :)))Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum
AhahahahaYa ne olacağıdı...
Evet yüzüm güzel..2 kg fazlam kaldı..Yüz olarak güzelsiniz muhtemelen..
Ya da düşündüğünüz kadar şişman değilsiniz.
Çok yakın arkadaşım da aynini söyledi..belki benim onu begenmeyecegimden cekindi ve gurur yapmış olabilir dedi.Erkek & adam şeklinde ayırabilirsiniz bu bakış açisini. Günümüz gençliği için çok başka çünkü bazı şeyler. Ama içlerinde bizzat sahit oldugim sizin dediklerinizw istinaden,kilolu,çok konuşmayan gerekli yerlerde konuşan olarak ekliyeyim,candan ama asla laubali olmayan bir kiz arkadasimi göbeğiyle seven bir adam var,Allahım bozmasin da mutlulukları . Ve böyle bildiğim bir çok örnek. . Hem öyle de düşünmeyin herkes herkesi taşıyamaz belki siz mukemmelsiniz de karşınıza da ki bundan korkuyordur:)) hemen kendimize pozitif enerji verelim,kötü düşünce Yoook sabır gerekli:) sonrası nasip işi, kısmet.
Flört dönemin evet evlenince ise sadece evde gülmesini severlerrrGülen kadınları sever erkekler
Evde guldurebilmeyi basarsinlar da dışarda gulmesekte olurFlört dönemin evet evlenince ise sadece evde gülmesini severlerrr
Zayıflık konusuna katilmiyorum huy olarak ise herkesin beğendigi huy farklıdır. Şunu söyleyeyim ama genelde kaba kizlardan ve cok konusan kizlardan hoslanmiyorlar. Yukarıda saydığın ozellikteki kizlar ilk başta daha çok dikkat çekiyor evet ama sevgililik boyutunda çok fazla şey işin içine giriyor;-)Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?