- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Yani kadinsilik olatini bilmiyorumda ciddi ciddi bu tarz insanlara arkadas olarak nile daha cok kosi yaklasiyoO kadınlar çekici ve güzel oluyor hep. Çok da kadınsı tavırlı oluyorlar...
İşte diyorumki dışardan bakınca ciddi soğuk kendini begenmis görünüyorum..guzel ama küstah..ama hic hic alakam yok tam aksi oysakiYani kadinsilik olatini bilmiyorumda ciddi ciddi bu tarz insanlara arkadas olarak nile daha cok kosi yaklasiyo
Oenek misal tanidigim bir kac kisi var ve ciddi ciddi bu insanlar karsisindakini kucumseyen agizucuyla konusan kaale almayan tipler falan
Ama inanin kqdin erkek farketmez herkeste bu kisilerin etrafinda dort donuyo
Tanıma gereksinimi duymuyolar demekkiyaradılış değişmez.
sakinsen sakin kalırsın.
ama ilk görüşmeden de bi insanın nasıl kişilikte olduğu anlaşılmaz ki. biraz görüşünce tanırlar sizi. espiri neşe vs
çok ilginç.Tanıma gereksinimi duymuyolar demekki
Gülecek hal mi bırakıyorlar insandaEvde guldurebilmeyi basarsinlar da dışarda gulmesekte olur
Bırakmıyorlar kiGülecek hal mi bırakıyorlar insanda
İşte diyorumki dışardan bakınca ciddi soğuk kendini begenmis görünüyorum..guzel ama küstah..ama hic hic alakam yok tam aksi oysakikac kişiden duydum soğuk ve sert dediklerini
Demek goreceli kavram mesela bende devamli gulerim(yani oyle cok cok buyuk bir sorunum yoksa) hayatta keyifsizsem dahi kimseye surat asmam yani karakterimle alaki bi durum devamli guleryuzluyumdur
Evet çok doğru ama bende ilgi alaka görmem ki:) yani sogukluk ve guleryuzlulukle alakalı degil sanırım.
Ayni sekildr cevremdekilerin bi konuda yardima ihtiyaci falan olursa devamli yanlarinda bulunmaya calisirum ama o soguk havali tiplere verilen kiymetin 100de 10nu kadar daha kıymet gordugumu dusunmuyorum
Bence naparsak yapalim olmayinca olmuyo
Bi soz varya mutluluk kelwbek gibidir siz kovaladikca kacar siz vazgectiginiz zaman gwlip omuzunuza konuverir bence belki bu durunda boyle birseydir ne zaman ki umurzamaz davranirsak belki o zaman unursaniriz
Benim twk konum erkwkler degil ki yani bi kiz arkadasimi dahi cok secersem onun tarafindan sevilip ilgi gormek isterim bunu gormeyincede uzuluyorum ister istemez
Hic oyle düşünüp üzülme ben hic ilgi görmem mesela :)Demek goreceli kavram mesela bende devamli gulerim(yani oyle cok cok buyuk bir sorunum yoksa) hayatta keyifsizsem dahi kimseye surat asmam yani karakterimle alaki bi durum devamli guleryuzluyumdur
Ayni sekildr cevremdekilerin bi konuda yardima ihtiyaci falan olursa devamli yanlarinda bulunmaya calisirum ama o soguk havali tiplere verilen kiymetin 100de 10nu kadar daha kıymet gordugumu dusunmuyorum
Bence naparsak yapalim olmayinca olmuyo
Bi soz varya mutluluk kelwbek gibidir siz kovaladikca kacar siz vazgectiginiz zaman gwlip omuzunuza konuverir bence belki bu durunda boyle birseydir ne zaman ki umurzamaz davranirsak belki o zaman unursaniriz
Benim twk konum erkwkler degil ki yani bi kiz arkadasimi dahi cok secersem onun tarafindan sevilip ilgi gormek isterim bunu gormeyincede uzuluyorum ister istemez
Onu hic demeyin zaten..nerde çirkin somurtkan kız var yanında ne güzel çocuklar:)Erkekler maldır.neyden hoşlancakları belli olmaz.sonuçta suratsız ve çirkin kadınlar bile evleniyor demekki ne istedikleri değişiyor
Hic oyle düşünüp üzülme ben hic ilgi görmem mesela :)
Aşırı iyi niyetli ve yardimseverim bazrn kizarim kendime..belki bu yuzden kaybeden tarafim diye
Aynı ben yaaNe yazik ki bazen insan iyi niyetten kaybedebiliyo
Mesela benim soyle bi yapim vardir cebimde 10 tl vardir ona ihtiyacim var amq bilsem ki bi arkadasimi o an o parayla mutlu edebilirim hemen arkadasim icin harcarim
Hani bu madfi ornekte ama ciddi manada arkadaslarimi mutlu etmek isterim ama gercekten kacinin umurundasin dersen emin olarak 3 kisinin adini sayamam
Ama kimseyi umursamayanlarin toplumda el ustunde tutuldugunu gormek uzuyo beni dogrusu
O zaman ne yapalim bence bosver kendi kendinize yasamayi ogrenelim zaten yanimizda olmak isteywn biz pesinde kosmasakta bi sekilde yanimizda olurAynı ben yaa
En iyisi dua etmek..tesekkurler yorumlariniz içinO zaman ne yapalim bence bosver kendi kendinize yasamayi ogrenelim zaten yanimizda olmak isteywn biz pesinde kosmasakta bi sekilde yanimizda olur
Zamanın erkekleri çok nazlı yalnız..Kesinlikle belirli kriterler yok. Olmamalı da kimi güzel ister,kimi zeki,kimi kişilik sahibi,kimi neşeli,kimi oturaklı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?